Yazar |
Mesaj |
-
eniyibilgiadresleri
Acemi Üye
|
21.01.2010, 18:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bende mozilla firefoxda var,İnternet explorer de var,google chromede var
karışık karışık kullanıyom.ama bedava-siteme İE'den kayıt olduğum için Mozilla dan yada chromeden giremiyom.. zaten çoğu işim için CHROMEYİ kullanıyom.Google chrome ve mozilla çok hızlı. |
|
↑
|
|
|
-
desingxxkod
Uzman Üye
|
21.01.2010, 18:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mistanbul yazmış: İnternet Explorer iletişim sisteminizle birlikte geldiği için bu kadar kullanılıyor.
Yoksa internetten indirip kullanacak kişi olacağını sanmıyorum..
Google'da öyle..
Ben internette sörf yapan acemileri takip ediyorum..
Facebook'a girecektir mesela. Google'a facebook yazdıktan sonra giriş yapıyorlar. Adres çubuğuna web site adını yazıp giremeyecek kadar bilgisiz bilgisayar kullanıcısı çok.
İnternet Explorer kullanan birçok bilinçsiz kullanıcıda var.
Sizlerin bir web site yaptığına rağmen hala internet explorer kullanmanıza da şaşıyorum...
İE Bağımlısı Olduk Bırakamıyoruz...
Diğer Tarayıcılar Tuhaf Geliyor. |
|
↑
|
|
|
-
paylasimadresiniz
Aktif Üye
|
21.01.2010, 18:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
zaten hiç kullanmıyorum.
hep mozilla kullanıyorum. |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
21.01.2010, 20:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: İE Bağımlısı Olduk Bırakamıyoruz...
Diğer Tarayıcılar Tuhaf Geliyor.
Aynen aynen en iyisini sen dedin...! ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
kraloyun00
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.01.2010, 10:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: İE Bağımlısı Olduk Bırakamıyoruz...
Bende Mozilla______________ |
|
↑
|
|
|
-
desingxxkod
Uzman Üye
|
22.01.2010, 10:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kraloyun00 yazmış: Alıntı: İE Bağımlısı Olduk Bırakamıyoruz...
Bence de İE |
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
22.01.2010, 18:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
en kralı mozilla ztn mozilladan şaşmam ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
|
|
↑
|
|
|
-
sanalalemdar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.01.2010, 18:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gecen gün bu yüzden bilgisayar çöktü simdide windows 7 yi yükledik ama daha hala İE den vazgecemiyoruz xD |
|
↑
|
|
|
-
esctoday
Acemi Üye
|
23.01.2010, 22:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bence en en en iyisi OPERA sonrasında ie8 ve mozilla, üçüncüde google chrome diyorum. Bir tarayıcıyı en az diğerleri kadar kullandım fakat en hızlı en güvenilir en şık en kullanışlı en sade, en kolay en süper tarayıcının OPERA olduğunu gördüm Kullanan bilir diyorum. Operanın Firefox, ie kadar reklamı olmadığından dolayı az kullanıcısı var fakat en iyi tarayıcı, fazlası var eksiği yok. |
|
↑
|
|
|
-
ibrahmgun
Uzman Üye
|
23.01.2010, 22:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Paylaştığınız habere saygı duyuyorum..
Fakat Doğru Olmayabilir...
ßende IE 7 kullanıyorumm ama Mozillada Operada Safaride Yedekten Installeri waR |
|
↑
|
|
|
-
net-muratt
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.01.2010, 00:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
internet explorer 8 kullanın 6 ve 7 ye göre daha güvenli, zaten microsof'da 8'i öneriyor...... ayrıca bukadar korkamnıza gerek yok.. iyi bir antivirüs programınız varsa ve explorer en son sürümünü kullanıyorsanız hiçbirşey olmaz... birazda dikkatli olmanız gerekir.. |
|
↑
|
|
|
-
mistanbul
Uzman Üye
|
24.01.2010, 10:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
esctoday yazmış: Bence en en en iyisi OPERA sonrasında ie8 ve mozilla, üçüncüde google chrome diyorum. Bir tarayıcıyı en az diğerleri kadar kullandım fakat en hızlı en güvenilir en şık en kullanışlı en sade, en kolay en süper tarayıcının OPERA olduğunu gördüm Kullanan bilir diyorum. Operanın Firefox, ie kadar reklamı olmadığından dolayı az kullanıcısı var fakat en iyi tarayıcı, fazlası var eksiği yok.
Opera aslında Mobil alemde 1 numara...
Bilgisayarlarda istediği yere gelemedi. Gelseydi hem cep telefonlarında hemde bilgisayarlarda 1 numara tarayıcı olurdu mutlaka..
Nokia telefonlarınıza baktığınızda Opera Mini diye bir program görmüşsünüzdür mutlaka zaten.. ______________ BİR BEDAVA-SİTEM KLASİĞİ... MİSTANBUL.TR.GGTürkçe indirim kodu - English discount codes
رموز الخصم باللغة العربية |
|
↑
|
|
|
-
guvercinmiski
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.01.2010, 10:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben bilgisayarıma fomat attım google chrome'yi merak ediyordum onu indirdim memnunum güzel tarayıcıymışş ;D D: ______________ Bizi Değerlendir ==>> http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=144914
Deha, ancak özgürlük atmosferinde soluk alabilir.
(J. Stuart Mill)
|
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
03.02.2010, 13:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
zaten bu nalet tarayıyıca adım atmıyom :S çok saçma bir tarayıcı..
firefoxda 10 px verdiğim şey iede 20 px oluyor xs ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
03.02.2010, 13:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend yazmış: zaten bu nalet tarayıyıca adım atmıyom :S çok saçma bir tarayıcı..
firefoxda 10 px verdiğim şey iede 20 px oluyor xs
Bende firefox kullanamıyorum. İe'de yaptığım site mozilla'da kötü ve dağınık gözüküyor. Mozilla ile bir daha düzenlemek gerekiyor.. ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
|
|