Yazar |
Mesaj |
-
seo-canavari
Aktif Üye
|
16.01.2010, 15:29 (UTC) Mesaj konusu: FirstKing Explorer v1.0 [Türkçe] |
|
|
Çok güzel bir explorer hazırladık umarım beyenirsiniz...
Güncellemeler haftalık olacaktır. Tamamen Ücretsizdir. Çok hızlı bir explorerdir.
Download Link yayını yasak olduğundan siteyi veriyorum:
FirstKing Explorer Download Sayfası
Alıntı!
Not: Arkadaşlar ben indirdim explorer "chrome - mozilla - internet explorer - oprera vb." gibi explorerler gibi çok kasmıyor gayet hızlı ve fazla yer kaplamıyor setup gibi kurma işi yok direk indirip çalıştırabiliyorsunuz gayet güzel v2'yi bekliyoruz... ______________ HAYATA İSYANIM! |
|
↑
|
|
|
-
desingxxkod
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
netiket
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.01.2010, 15:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
desingxxkod yazmış: İndirdim.
Çok Tuhaf Geldi Geri Sildim.
Amatörce.
V2 - 3 - 4 Diye Giderse İyi Olur.
Aynen. |
|
↑
|
|
|
-
seo-canavari
Aktif Üye
|
16.01.2010, 16:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
amatörce ama setup derdi filn yok yer kaplamıyor ben artık onu kullanıyorum v2 de iyi özellikler gelcek inş ______________ HAYATA İSYANIM! |
|
↑
|
|
|
-
byqraphix
Uzman Üye
|
16.01.2010, 16:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
seo-canavari yazmış: amatörce ama setup derdi filn yok yer kaplamıyor ben artık onu kullanıyorum v2 de iyi özellikler gelcek inş
bunu kim yapmış? firmamı yoksa bireyselmi? ______________ Ve sonunda 3.Yıl Etkinlikleri 2 Ay öncesinden büyük bir yarışmayla başladı...
Ayrıntılı bilgi : http://byqraphix.tr.gg/3-.-Y%26%23305%3Bl-Etkinlikleri.htm |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
16.01.2010, 16:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
byqraphix yazmış: seo-canavari yazmış: amatörce ama setup derdi filn yok yer kaplamıyor ben artık onu kullanıyorum v2 de iyi özellikler gelcek inş
bunu kim yapmış? firmamı yoksa bireyselmi?
bireyseldir.chrome kasmıyorki. firefoxda opera nerden çıkmış kastığı. ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
byqraphix
Uzman Üye
|
16.01.2010, 17:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend yazmış: byqraphix yazmış: seo-canavari yazmış: amatörce ama setup derdi filn yok yer kaplamıyor ben artık onu kullanıyorum v2 de iyi özellikler gelcek inş
bunu kim yapmış? firmamı yoksa bireyselmi?
bireyseldir.chrome kasmıyorki. firefoxda opera nerden çıkmış kastığı.
Harbi aklıma geldiydi soracaktım...iyi hatırlattın.
Chrome-Firefox-Opera-Safari VB...Kasmıyo ki nerden çıktı? ______________ Ve sonunda 3.Yıl Etkinlikleri 2 Ay öncesinden büyük bir yarışmayla başladı...
Ayrıntılı bilgi : http://byqraphix.tr.gg/3-.-Y%26%23305%3Bl-Etkinlikleri.htm |
|
↑
|
|
|
-
seo-canavari
Aktif Üye
|
16.01.2010, 17:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar bi soruyu anlasanız xD
Mozilla vb. programları setup işlemli yükleyince 83 mb yer filn kaplıyor.
CTRL+ALT+DELETE yapın işlemler kısmından "Bellek Kullanımı" yerinden pc yi yavaşlattığını anlarsınız genede siz bilirsiniz v2 de bu program gayet güzel olacak gibi ______________ HAYATA İSYANIM! |
|
↑
|
|
|
-
kingcss
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.01.2010, 18:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
seo-canavari yazmış: Arkadaşlar bi soruyu anlasanız xD
CTRL+ALT+DELETE yapın işlemler kısmından "Bellek Kullanımı" yerinden pc yi yavaşlattığını anlarsınız genede siz bilirsiniz v2 de bu program gayet güzel olacak gibi
Arkadaşım asıl sen bi soruyu anlatabilsen
Amatörce ama diğer tarayıcılara göre biraz daha hızlı.
Fakat herhangi bir hata durumunda yani tarayıcıdan açılan websitesinde hata raporu verdiği zaman tarayıcı kapanıyor. ______________ KingCss: Bedava Link Alıyoruz Sende Linkini Ekleticeksen Tıkla |
|
↑
|
|
|
-
desingxxkod
Uzman Üye
|
16.01.2010, 18:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kingcss yazmış: seo-canavari yazmış: Arkadaşlar bi soruyu anlasanız xD
CTRL+ALT+DELETE yapın işlemler kısmından "Bellek Kullanımı" yerinden pc yi yavaşlattığını anlarsınız genede siz bilirsiniz v2 de bu program gayet güzel olacak gibi
Arkadaşım asıl sen bi soruyu anlatabilsen
Amatörce ama diğer tarayıcılara göre biraz daha hızlı.
Fakat herhangi bir hata durumunda yani tarayıcıdan açılan websitesinde hata raporu verdiği zaman tarayıcı kapanıyor.
Evet Bi Hata Çıkınca Tarayıcı Direk Kapanıyor.. |
|
↑
|
|
|
-
kod-collection
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.01.2010, 19:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
desingxxkod yazmış: İndirdim.
Çok Tuhaf Geldi Geri Sildim.
Amatörce.
V2 - 3 - 4 Diye Giderse İyi Olur. |
|
↑
|
|
|
-
bssozluk
Acemi Üye
|
16.01.2010, 20:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tarayıcı değilki bu tarayıcı internet explorer tabanlı çalışıyor yani html deki iframe gibi birşey.İnternet explorer olmayan bilgisayarda çalışmaz.Ayrıca bunu anlamakda zor değil.İnternet explorerde anasayfanızı atıyorum bedava sitem yapın bundada değişiyor.Ve linklere tıkladığında html deki gibi iframe şeklinde değişiyor adres çubuğu değişmiyor. Yinede eline sağlık |
|
↑
|
|
|
-
pfdersleri
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.01.2010, 20:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bssozluk yazmış: tarayıcı değilki bu tarayıcı internet explorer tabanlı çalışıyor yani html deki iframe gibi birşey.İnternet explorer olmayan bilgisayarda çalışmaz.Ayrıca bunu anlamakda zor değil.İnternet explorerde anasayfanızı atıyorum bedava sitem yapın bundada değişiyor.Ve linklere tıkladığında html deki gibi iframe şeklinde değişiyor adres çubuğu değişmiyor. Yinede eline sağlık
Anladım ne demek istediğini haklısında ______________
Akşam akşam tepemin tasını artırıyorlar |
|
↑
|
|
|
|