Yazar |
Mesaj |
-
bscity
Uzman Üye
|
14.01.2010, 11:34 (UTC) Mesaj konusu: Yıl 2080 |
|
|
Merhaba Arkadaşlar.
Yıl 2080 de Neler Olabileceğini Tajmin Edelim.
Ülkemizin/Teknolojinin/Trafiğin Vb. Ne Durumda Olacağını Tartışalım. ______________
Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz
Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde |
|
↑
|
|
|
-
netiket
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.01.2010, 11:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bugün kü durum olduğu sürece ülkemiz kötüye gidiyor. |
|
↑
|
|
|
-
desingxxkod
Uzman Üye
|
14.01.2010, 11:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
2080'i Görebilecekmiyiz Ki. ?
2080 Olamadan KÜRESEL ISINMADAN Öleceğiz. |
|
↑
|
|
|
-
adilkaradag
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.01.2010, 11:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
biraz olumlu düşünelim;
uçan arabalar olacak,insanlar ışınlanabilecek şimdi milyonlarca dolara satılan dairelere herkes oturabilecek
olumsuz;
küresel ısınma iyice artacak.. |
|
↑
|
|
|
-
joingame
Acemi Üye
|
14.01.2010, 12:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
desingxxkod yazmış: 2080'i Görebilecekmiyiz Ki. ?
2080 Olamadan KÜRESEL ISINMADAN Öleceğiz.
Bunu Allah'tan başka kimse bilemez.
Kesin konuşma ! |
|
↑
|
|
|
-
afilliyanlizlik
Uzman Üye
Konum: Gizliilimler açılana kadar protesto ediyorum. Bu mucadele uğruna gerekirse silinir giderim...
|
14.01.2010, 12:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Cep telefonları kalkacak çünkü beynimize yerleştirilen mini bir chip sayesinde telefonsuz istediğimizi arayabilecez XD Daha çok tüketim olacak kim bilir belki askerlik kalkar robotlar filan askerlik yapar şehirler arası yolcu seferleri iptal olacak çünkü galaksiler arası yolcu seferleri başlıyacak ülkeler arası savaş bilgisayar oyunu gibi olacak Ölümsüzlügü bulacaklar noel babanın geyikleri rahmetli olacak noel baba ata terfi edecek ortalık gaylardan geçinemiyecek muhahahaha coştum yahu BU MESAJİ görmemezlikten gelin bu film izliyorumda |
|
↑
|
|
|
-
afilliyanlizlik
Uzman Üye
Konum: Gizliilimler açılana kadar protesto ediyorum. Bu mucadele uğruna gerekirse silinir giderim...
|
14.01.2010, 12:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
afilliyanlizlik yazmış: Cep telefonları kalkacak çünkü beynimize yerleştirilen mini bir chip sayesinde telefonsuz istediğimizi arayabilecez XD Daha çok tüketim olacak kim bilir belki askerlik kalkar robotlar filan askerlik yapar şehirler arası yolcu seferleri iptal olacak çünkü galaksiler arası yolcu seferleri başlıyacak ülkeler arası savaş bilgisayar oyunu gibi olacak Ölümsüzlügü bulacaklar noel babanın geyikleri rahmetli olacak noel baba ata terfi edecek ortalık gaylardan geçinemiyecek muhahahaha coştum yahu BU MESAJİ görmemezlikten gelin bu film izliyorumda bu aralar çok film izliyorum diyecektim yanlış yazmışım |
|
↑
|
|
|
-
bscity
Uzman Üye
|
14.01.2010, 12:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
afilliyanlizlik yazmış: Cep telefonları kalkacak çünkü beynimize yerleştirilen mini bir chip sayesinde telefonsuz istediğimizi arayabilecez XD Daha çok tüketim olacak kim bilir belki askerlik kalkar robotlar filan askerlik yapar şehirler arası yolcu seferleri iptal olacak çünkü galaksiler arası yolcu seferleri başlıyacak ülkeler arası savaş bilgisayar oyunu gibi olacak Ölümsüzlügü bulacaklar noel babanın geyikleri rahmetli olacak noel baba ata terfi edecek ortalık gaylardan geçinemiyecek muhahahaha coştum yahu BU MESAJİ görmemezlikten gelin bu film izliyorumda
Vay Be !
Sendede Ne Hayal Gücü Varmış ______________
Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz
Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde |
|
↑
|
|
|
-
adilkaradag
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.01.2010, 12:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
afilliyanlizlik yazmış: Cep telefonları kalkacak çünkü beynimize yerleştirilen mini bir chip sayesinde telefonsuz istediğimizi arayabilecez XD Daha çok tüketim olacak kim bilir belki askerlik kalkar robotlar filan askerlik yapar şehirler arası yolcu seferleri iptal olacak çünkü galaksiler arası yolcu seferleri başlıyacak ülkeler arası savaş bilgisayar oyunu gibi olacak Ölümsüzlügü bulacaklar noel babanın geyikleri rahmetli olacak noel baba ata terfi edecek ortalık gaylardan geçinemiyecek muhahahaha coştum yahu BU MESAJİ görmemezlikten gelin bu film izliyorumda
kardeşim uçtun gidion |
|
↑
|
|
|
-
afilliyanlizlik
Uzman Üye
|
14.01.2010, 13:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
adilkaradag yazmış: afilliyanlizlik yazmış: Cep telefonları kalkacak çünkü beynimize yerleştirilen mini bir chip sayesinde telefonsuz istediğimizi arayabilecez XD Daha çok tüketim olacak kim bilir belki askerlik kalkar robotlar filan askerlik yapar şehirler arası yolcu seferleri iptal olacak çünkü galaksiler arası yolcu seferleri başlıyacak ülkeler arası savaş bilgisayar oyunu gibi olacak Ölümsüzlügü bulacaklar noel babanın geyikleri rahmetli olacak noel baba ata terfi edecek ortalık gaylardan geçinemiyecek muhahahaha coştum yahu BU MESAJİ görmemezlikten gelin bu film izliyorumda
kardeşim uçtun gidion
2080 e hazırlık yapıyorum ŞIMDIDEN uçayım dedim o zaman kimbilir süpermen tarih olur herkez uçar |
|
↑
|
|
|
-
hakan-fan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.01.2010, 13:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
adilkaradag
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.01.2010, 13:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
afilliyanlizlik yazmış: adilkaradag yazmış: afilliyanlizlik yazmış: Cep telefonları kalkacak çünkü beynimize yerleştirilen mini bir chip sayesinde telefonsuz istediğimizi arayabilecez XD Daha çok tüketim olacak kim bilir belki askerlik kalkar robotlar filan askerlik yapar şehirler arası yolcu seferleri iptal olacak çünkü galaksiler arası yolcu seferleri başlıyacak ülkeler arası savaş bilgisayar oyunu gibi olacak Ölümsüzlügü bulacaklar noel babanın geyikleri rahmetli olacak noel baba ata terfi edecek ortalık gaylardan geçinemiyecek muhahahaha coştum yahu BU MESAJİ görmemezlikten gelin bu film izliyorumda
kardeşim uçtun gidion
2080 e hazırlık yapıyorum ŞIMDIDEN uçayım dedim o zaman kimbilir süpermen tarih olur herkez uçar
2080 de 91 yaşında olcam ben uçarım kesin |
|
↑
|
|
|
-
tunaberkbo
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.01.2010, 14:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
adilkaradag yazmış: afilliyanlizlik yazmış: adilkaradag yazmış: afilliyanlizlik yazmış: Cep telefonları kalkacak çünkü beynimize yerleştirilen mini bir chip sayesinde telefonsuz istediğimizi arayabilecez XD Daha çok tüketim olacak kim bilir belki askerlik kalkar robotlar filan askerlik yapar şehirler arası yolcu seferleri iptal olacak çünkü galaksiler arası yolcu seferleri başlıyacak ülkeler arası savaş bilgisayar oyunu gibi olacak Ölümsüzlügü bulacaklar noel babanın geyikleri rahmetli olacak noel baba ata terfi edecek ortalık gaylardan geçinemiyecek muhahahaha coştum yahu BU MESAJİ görmemezlikten gelin bu film izliyorumda
kardeşim uçtun gidion
2080 e hazırlık yapıyorum ŞIMDIDEN uçayım dedim o zaman kimbilir süpermen tarih olur herkez uçar
2080 de 91 yaşında olcam ben uçarım kesin
ahaha ______________ İdda ediyorum. Bedava Sitem'in En İyi Kişisel Web Sitesi: TunaberkBO
Eğer Gözlerin Yatacağım hapis ise; o hapiste yatmak için her suçu işlemeye hazırım... -TunaberkBO- |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
14.01.2010, 14:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kıyamat kopmuş olur. Siz cehenneme ben cenette gitmiş olurum. ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
|
-
mylet
Uzman Üye
|
14.01.2010, 14:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|