Yazar |
Mesaj |
-
turkmayasi
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
toplistsehri
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
istanbulife
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.01.2010, 19:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Biraz basitte olsa tavsiye ettiğim bir kaç kitap olacak.
Düşündüren Hikayeler
Suç ve Ceza
Gora
Sefiller
Yer Altından Notlar ______________ |
|
↑
|
|
|
-
gizemlibilgim
Aktif Üye
|
09.01.2010, 19:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yer Altından Notlar Süper Gerçekden [ Başları Sıkıcı Geliyor Gerçekten Ama ]______________ |
|
↑
|
|
|
-
antalya-gezgini
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.01.2010, 19:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evet kitap okumayı düşünüyorum , ayrıca test çözecem . iyi kitaplar alıcam ______________ 2010 Örnek Site Yarışmasında Dereceye Giren tr.gg sitemiz
Siteyi Görmek için hemen linke tıkla ==> http://antalya-gezgini.tr.gg/ |
|
↑
|
|
|
-
denizmerkezi
Uzman Üye
|
09.01.2010, 19:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Suç ve Ceza Tercihimdir okuyacağım..Teşekkürler Tuna Abi. ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
|
-
turkmayasi
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
toplistsehri
Acemi Üye
|
09.01.2010, 19:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
turkmayasi yazmış: toplistsehri yazmış: Evet özellikle HAKSIZLIK nasıl yapılır diye bir kitap okuyacağım.Kimseye tavsiye etmem ama.
Böyle yazılacağını biliyordum.Sıcak havayı ılıtmak için açtım bu başlığı
Burası yanlış yer arkadaşım,biraz dışarı çık hava al ne bileyim kitap oku...Düşüncelerini kutuplara ayır öyle foruma giriş yap olur mu,kendini de bizleri de üzme...
Okuyacağım kitap seni neden üzecek acıkcası coook merak ettim.
Bu akşam ne yazsam hepsine modlar üzülüyor.Dışarı çık falan yazmışsın Ocak ayında dışarda gezene ne derler? ______________ HaKaN-FaN | Hakan Özdemir | Html Kodlari | Javascript | Webmaster... |
|
↑
|
|
|
-
turkmayasi
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
toplistsehri
Acemi Üye
|
09.01.2010, 19:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
turkmayasi yazmış: Okuyacağınız kitap değil elbet...Öyle bir kitap duymadım.Adalet ve hak gibi kitap isimleri biliyorum ama.
Ispartada kış aylarında tek başıma dolaştığımı bilirim.
Ocak bana sıcağı hatırlatıyor,şömine,odun ateşi aklıma geliyor
Soğuk ta sıcaklığı anımsatıyor... -10 da sıcaklık değeridir 10 da...Bu şekilde dolaşıyorsam varsın o ben olayım.
Diğer arkdaşlara da teşekkür ederim,aralarında okumadığım kitaplar var.Sahafları dolaşırım artık
Yazacaklarımı hakaret olarak algılarsın ve sitemin H'oops pardon oops falan olmasına sebeb olursun.O yüzden sana bişey demiyorum.
Ocakta dışarda dolaşana ne denilebilirki. ______________ HaKaN-FaN | Hakan Özdemir | Html Kodlari | Javascript | Webmaster... |
|
↑
|
|
|
-
itildik
Acemi Üye
|
09.01.2010, 19:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Konu dağılmadan devam edeyim.
Ben Ali Erkan Kavaklı'nın Başarıya Götüren Yol adlı kitabını okumayı düşünüyorum.(Konferansında ki anlatımından etkilendiğim söylenebilir.) |
|
↑
|
|
|
-
turkmayasi
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
toplistsehri
Acemi Üye
|
09.01.2010, 19:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
turkmayasi yazmış: Hayır bu tür durumları support sitenizi silerek çözemez.Hiçbir zaman da duruma böyle müdahale etmedim,şikayetle site silinmesine karşıyım ve hatta modluğu bırakmadan öncede bu konuda Hakan beyle iletişimlerim olmuştur.
Burada sizinle konuşmaktan gerçekten keyif alıyorum,ama başlıkta sohbet olmuyor. |
|
↑
|
|
|
-
turkmayasi
Uzman Üye
|
09.01.2010, 19:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
itildik yazmış: Konu dağılmadan devam edeyim.
Ben Ali Erkan Kavaklı'nın Başarıya Götüren Yol adlı kitabını okumayı düşünüyorum.(Konferansında ki anlatımından etkilendiğim söylenebilir.) |
|
↑
|
|
|
-
film-tr
Acemi Üye
|
09.01.2010, 19:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
turkmayasi yazmış: Hayır bu tür durumları support sitenizi silerek çözemez.
Ysnsen öyle çözücekmiş. ______________ NET-TR |
|
↑
|
|
|
|