Yazar |
Mesaj |
-
desingxxkod
Uzman Üye
|
01.01.2010, 10:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yılbaşı Bitti İntro Kalktı. |
|
↑
|
|
|
-
desingxxkod
Uzman Üye
|
02.01.2010, 22:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tablo Tasarımı Yapıyoruz Güzel Birşey Ortaya Çıkarabilirsem Css Tablo Tasarımına Geçeceğiz.. |
|
↑
|
|
|
-
org-tr
Aktif Üye
|
03.01.2010, 09:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
kod-collection
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.01.2010, 17:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kanka tablo tasarımın çok güzel olmuş başarılar dilerim..Benden bir yardım istersen çekinmeden söle .Mesela tam sitenin tasarımına göre menü uyarlayabilirim ______________
Ayrılmış css tasarımlar | Css Dikey Yazı yazma | |
|
↑
|
|
|
-
matematik-cafe
Acemi Üye
|
06.01.2010, 14:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kod-collection yazmış: Kanka tablo tasarımın çok güzel olmuş başarılar dilerim..Benden bir yardım istersen çekinmeden söle .Mesela tam sitenin tasarımına göre menü uyarlayabilirim
İyi Bir Menü Uyarlasan Siteme İyi Olur Be Kanka ( XxKoD ) ______________ |
|
↑
|
|
|
-
desingxxkod
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
masterbs
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.01.2010, 14:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben yeni tablo tasarımı ile ilgili yorum yapmak istiyorum. Eğer tasarımı sitenize uyarlarsanız çok güzel olur. Tasarım sade ve göze hoş geliyor. Eğer tasarım böyle olursa düzen de bayağı bir güzel olur siteniz güzel fakat bu tasarım ile daha da güzel olur... Sitenizde başarılar. |
|
↑
|
|
|
-
desingxxkod
Uzman Üye
|
07.01.2010, 14:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
masterbs yazmış: Ben yeni tablo tasarımı ile ilgili yorum yapmak istiyorum. Eğer tasarımı sitenize uyarlarsanız çok güzel olur. Tasarım sade ve göze hoş geliyor. Eğer tasarım böyle olursa düzen de bayağı bir güzel olur siteniz güzel fakat bu tasarım ile daha da güzel olur... Sitenizde başarılar.
Tasarımı Az Önce Görmüş Olanlar Vardır. Siteye EKledim. Ama Sitede Belli Bir Kaç Hata Oldu Onlarıda Düzelttikten Sonra Kullanacağız.
Tasarımın Yapıldığı Sitemde Site Tasarımı Olraka Görebilrisiniz. http://www.org-tr.tr.gg/Ana-Sayfa.htm İyi Günler. |
|
↑
|
|
|
-
masterbs
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.01.2010, 14:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
desingxxkod yazmış: masterbs yazmış: Ben yeni tablo tasarımı ile ilgili yorum yapmak istiyorum. Eğer tasarımı sitenize uyarlarsanız çok güzel olur. Tasarım sade ve göze hoş geliyor. Eğer tasarım böyle olursa düzen de bayağı bir güzel olur siteniz güzel fakat bu tasarım ile daha da güzel olur... Sitenizde başarılar.
Tasarımı Az Önce Görmüş Olanlar Vardır. Siteye EKledim. Ama Sitede Belli Bir Kaç Hata Oldu Onlarıda Düzelttikten Sonra Kullanacağız.
Tasarımın Yapıldığı Sitemde Site Tasarımı Olraka Görebilrisiniz. http://www.org-tr.tr.gg/Ana-Sayfa.htm İyi Günler. Evet, biraz hata var. Düzelttiğin zaman emin ol süper olacak siten |
|
↑
|
|
|
-
desingxxkod
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
desingxxkod
Uzman Üye
|
09.01.2010, 11:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bilgi Yarışmamız Vardır.
Hem Bilginizi Sınamak Hemde Bedavaya Reklamını Vermek İstiyorsanız Tek Yapmanız Gereken Aşağıdaki Link'e Tıklayıp Gerekli Yazıları Okumak.
http://desingxxkod.tr.gg/DesingXxKoD-Chat.htm |
|
↑
|
|
|
-
fays
Acemi Üye
|
|
↑