Yazar |
Mesaj |
-
hitkanky
Acemi Üye
|
07.01.2010, 12:07 (UTC) Mesaj konusu: 2 tane reklam oluyor çözümü nedir bakarmısınız |
|
|
siteniekle/iletişim bölümününü açarsanız sayfadada reklam cıkıyor ne yapmam gerekiyor |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
07.01.2010, 12:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ekstraları değiştir - İletişim Formu - iletişim formundan önceki metin bölümünde kutudaki kodları sil. ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
|
-
hitkanky
Acemi Üye
|
07.01.2010, 12:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
informess yazmış: Ekstraları değiştir - İletişim Formu - iletişim formundan önceki metin bölümünde kutudaki kodları sil.
iletişim formu açık değilki |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
07.01.2010, 12:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Z. defteri ekstasında aynı işlemi yap o zaman. ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
|
↑
|
|
|
-
hitkanky
Acemi Üye
|
07.01.2010, 12:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
informess yazmış: Z. defteri ekstasında aynı işlemi yap o zaman.
yaptım yine olmadı |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
07.01.2010, 12:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hitkanky yazmış: informess yazmış: Z. defteri ekstasında aynı işlemi yap o zaman.
yaptım yine olmadı
Olur. yanlış bişeyler yapıyorsun. dediğim yerdeki kodu sil. ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
|
↑
|
|
|
-
hitkanky
Acemi Üye
|
07.01.2010, 12:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
şuan Ziyaretçi defterinden önceki metin yanında hiçbir kod bulunmamaktadır baska yerde yanlıslık yapmıs olabilirm. |
|
↑
|
|
|
-
hitkanky
Acemi Üye
|
07.01.2010, 13:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tamam kendim buldum sorun yeni bir sayfa acıp denememmiş bayadır ara verdim unutmusum tskler cvp için yinede |
|
↑
|
|
|
|