Yazar |
Mesaj |
-

mistanbul
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

htlmkodes
Uzman Üye
|
06.01.2010, 15:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Oradan Bir Çok alışveriş Yaptık Bu kötülemeyi İlkez buradan Duyuyorum İlginç  |
|
↑
|
|
 |
-

banneed
Acemi Üye
|
06.01.2010, 16:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ya saçmalamayın buna benzer kaç tane şey var yok carrefour israilin yok lc waikiki şunun bunun ya ne yapalım hiçbirşey kullanmıcak mıyız? hiç birşey yemicek miyiz? öyle söyleyenler açsınlar bir marka da bizde oradan giyinelim allahım ya |
|
↑
|
|
 |
-

byqraphix
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

master-face
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

byqraphix
Uzman Üye
|
06.01.2010, 17:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
master-face yazmış: onu biliyoruz ama en güzel şeyler nie hep bu yabancıların oluo yaw xd
Türkçede : w-x-q harfleri yer almıyor  "yaw"değil "yav" nedemek bu"xd" onun yerine insan gibi gülsene
Ayrıca bu birleşmiş islam devletleri hikayesi yalan
yiyolar sizide benide
ama kalitesiz ürün var dolusuyla..ucuz ama kalitesiz.herşeyde kalite tanımam ama besinde çok dikkatli olmalıyız. ______________ Ve sonunda 3.Yıl Etkinlikleri 2 Ay öncesinden büyük bir yarışmayla başladı...
Ayrıntılı bilgi : http://byqraphix.tr.gg/3-.-Y%26%23305%3Bl-Etkinlikleri.htm |
|
↑
|
|
 |
-

master-face
Aktif Üye
|
06.01.2010, 17:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
byqraphix yazmış: master-face yazmış: onu biliyoruz ama en güzel şeyler nie hep bu yabancıların oluo yaw xd
Türkçede : w-x-q harfleri yer almıyor  "yaw"değil "yav" nedemek bu"xd" onun yerine insan gibi gülsene
yiyolar sizide benide
ama kalitesiz ürün var dolusuyla..ucuz ama kalitesiz.herşeyde kalite tanımam ama besinde çok dikkatli olmalıyız.
@tumhepsiburada
Devlet,özel hiçbir kurum hakkında kesin olmamakla beraber karalayıcı bütün mesajlar yasaktır..
İsterseniz bu her yerde böyle olsun resmi bir belge olmadıkça bu tür söylemler forumda yasaktır..______________ WwW.MaSTeR-FaCe.Tr.Gg
<~>Facebook Dersleri, Oyun Hileleri, Anketler, Soru-Cevap, Haberler ve daha bir sürü konu...
<~>Yorumlarınızı Bekliyorum: http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=139964
En son master-face tarafından 06.01.2010 17:17:29 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
 |
-

byqraphix
Uzman Üye
|
06.01.2010, 17:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
master-face yazmış: byqraphix yazmış: master-face yazmış: onu biliyoruz ama en güzel şeyler nie hep bu yabancıların oluo yaw xd
yiyolar sizide benide
ama kalitesiz ürün var dolusuyla..ucuz ama kalitesiz.herşeyde kalite tanımam ama besinde çok dikkatli olmalıyız. kardeşim ilk başta yaw kalıplaşmış bir kelimedir bence günümüz internetinde... 2. si aynısı xd içinde geçerli... bim işi yalan değil bak onu araştır sen ... ayrıca FEM dersanesi için bir şey demek istiyorum o da Fethullah Eğitim Merkezi ama fatih eğitim merkezi olarak geçiyor!
Kalıbına başlatma arkadaşım..
Türk Dil Kurumunca Kalıplaşmış diyorsa getir göster.ama yok diyorsa çek git...
kalıplaşmışmış...
Günümüzün interneti anca senin bu zihniyetin sayesinde ilerler zaten...zihniyet yokki..! ______________ Ve sonunda 3.Yıl Etkinlikleri 2 Ay öncesinden büyük bir yarışmayla başladı...
Ayrıntılı bilgi : http://byqraphix.tr.gg/3-.-Y%26%23305%3Bl-Etkinlikleri.htm |
|
↑
|
|
 |
-

master-face
Aktif Üye
|
06.01.2010, 17:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
byqraphix yazmış: master-face yazmış: byqraphix yazmış: master-face yazmış: onu biliyoruz ama en güzel şeyler nie hep bu yabancıların oluo yaw xd
yiyolar sizide benide
ama kalitesiz ürün var dolusuyla..ucuz ama kalitesiz.herşeyde kalite tanımam ama besinde çok dikkatli olmalıyız. kardeşim ilk başta yaw kalıplaşmış bir kelimedir bence günümüz internetinde... 2. si aynısı xd içinde geçerli... bim işi yalan değil bak onu araştır sen ... ayrıca FEM dersanesi için bir şey demek istiyorum o da Fethullah Eğitim Merkezi ama fatih eğitim merkezi olarak geçiyor!
Kalıbına başlatma arkadaşım..
Türk Dil Kurumunca Kalıplaşmış diyorsa getir göster.ama yok diyorsa çek git...
kalıplaşmışmış...
Günümüzün interneti anca senin bu zihniyetin sayesinde ilerler zaten...zihniyet yokki..! Tamam abiciğim.  (Noktalama ve yazım yanlışım varsa söylersin.)  ______________ WwW.MaSTeR-FaCe.Tr.Gg
<~>Facebook Dersleri, Oyun Hileleri, Anketler, Soru-Cevap, Haberler ve daha bir sürü konu...
<~>Yorumlarınızı Bekliyorum: http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=139964
|
|
↑
|
|
 |
|