Yazar |
Mesaj |
-
afilliyanlizlik
Uzman Üye
Konum: Gizliilimler açılana kadar protesto ediyorum. Bu mucadele uğruna gerekirse silinir giderim...
|
02.01.2010, 08:03 (UTC) Mesaj konusu: 2010 Türkiye Eurovision temsilcimiz Murat BOZ |
|
|
Merhaba arkadaşlar...
Az önce facebook 'da gezinirken bu habere rastladım ve sizlerle paylaşmak istedim. Sizce gerçekten Murat BOZ Türkiye temsilcimiz ise ilk 10'a girebilirmiyiz , bu konuda düşünceniz nedir ?... |
|
↑
|
|
|
-
master-face
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
afilliyanlizlik
Uzman Üye
Konum: Gizliilimler açılana kadar protesto ediyorum. Bu mucadele uğruna gerekirse silinir giderim...
|
02.01.2010, 08:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bende zaten facebookun yalancısıyım madem öyle yanlış bilgi için özür diliyor mod ve ustlerimden bu başlığımın silinmesini rica ediyorum ... |
|
↑
|
|
|
-
cengizhanayaz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.01.2010, 08:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
daha önce açılmıştı, ama olsun. ben murat bozu hiç sevmem.şarkılarınıda tabi ______________ arkadaşlar bedava-sitemde boşuna vakit kaybetmeyin... |
|
↑
|
|
|
-
seo-canavari
Aktif Üye
|
02.01.2010, 09:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Murat BOZ olcak die biliordm ______________ HAYATA İSYANIM! |
|
↑
|
|
|
-
tunaberkbo
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.01.2010, 09:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Dünki haberlerde TRT'nin açıklamasına göre
Şebnem Ferah, Manga, Emre Aydın üçlüsünden birisi gidecek denilmişti.
Karar 1 hafta sonra açıklanacakmış! ______________ İdda ediyorum. Bedava Sitem'in En İyi Kişisel Web Sitesi: TunaberkBO
Eğer Gözlerin Yatacağım hapis ise; o hapiste yatmak için her suçu işlemeye hazırım... -TunaberkBO- |
|
↑
|
|
|
-
netteki
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.01.2010, 09:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
murat bozlada başarıyı yakalarız ama emre aydın olsa daha iyi olurdu.Adam bu sene mtv'den de ödül aldı.tanınan biri. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
tunaberkbo
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.01.2010, 09:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
netteki yazmış: murat bozlada başarıyı yakalarız ama emre aydın olsa daha iyi olurdu.Adam bu sene mtv'den de ödül aldı.tanınan biri.
Emre Aydın geçen sene aldı ödülü.
Bu sene Manga aldı ______________ İdda ediyorum. Bedava Sitem'in En İyi Kişisel Web Sitesi: TunaberkBO
Eğer Gözlerin Yatacağım hapis ise; o hapiste yatmak için her suçu işlemeye hazırım... -TunaberkBO- |
|
↑
|
|
|
-
netteki
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.01.2010, 09:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tunaberkbo yazmış: netteki yazmış: murat bozlada başarıyı yakalarız ama emre aydın olsa daha iyi olurdu.Adam bu sene mtv'den de ödül aldı.tanınan biri.
Bu sene Manga aldı
sorry o zaman. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
afilliyanlizlik
Uzman Üye
|
02.01.2010, 10:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
netteki yazmış: tunaberkbo yazmış: netteki yazmış: murat bozlada başarıyı yakalarız ama emre aydın olsa daha iyi olurdu.Adam bu sene mtv'den de ödül aldı.tanınan biri.
Bu sene Manga aldı
sorry o zaman. daha dün girdik 2010 yılına ne zaman aldı manga : ) ben şebnem ferah istiyorum çığlık çığlığa en sert hali ile iyi temsil edeceğini düşünüyorum ama manga trt nin dikkatini çekecektir. : ) yanlış bilgi verdiğim için tekrar özür diliyorum. |
|
↑
|
|
|
-
ttnet-izmir
Acemi Üye
|
02.01.2010, 11:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
murat boz doğru bir seçim olmaz bence... çok daha uygun isimler var gerçektendde bu ülkede |
|
↑
|
|
|
-
byqraphix
Uzman Üye
|
|
↑
|