Yazar |
Mesaj |
-
afilliyanlizlik
Uzman Üye
Konum: Gizliilimler açılana kadar protesto ediyorum. Bu mucadele uğruna gerekirse silinir giderim...
|
01.01.2010, 17:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gizliilimleri göremediler... |
|
↑
|
|
|
-
cevdetprizrenli
Uzman Üye
|
01.01.2010, 17:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
htlmkodes yazmış: cevdetprizrenli yazmış: Selin'i göremediler,Ormela'yı göremediler,Silsile'yi göremediler,Bir-gulus'ü göremediler,Mehtapkiliç'ı göremediler,Tugberkyalçin'ı göremediler,Naazimca'yı göremediler,Efgan'ı göremediler,Htmlmekani'nı göremediler,Gececi40'ı göremediler,Dumanmusa'yı göremediler,Kralmustak'ı göremediler,Galatasarayy'i göremediler,Gonulerleri'ni göremediler,Fenercafe'yi göremediler,Karayızbiz'i göremediler,Tolga-nalkon'u göremediler,Hayaller-de'yi göremediler,Leonn2435'i göremediler,Gururum5'i göremediler,Afilliyanlizlik'ı,Net-muratt'ı göremediler ve diğerlerini göremediler..
Unutmuşun cevdet bizi Zamankopuda Göremediler
Aklımdaydın. |
|
↑
|
|
|
-
cincocuk
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.01.2010, 17:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cevdetprizrenli yazmış: Selin'i göremediler,Ormela'yı göremediler,Silsile'yi göremediler,Bir-gulus'ü göremediler,Mehtapkiliç'ı göremediler,Tugberkyalçin'ı göremediler,Naazimca'yı göremediler,Efgan'ı göremediler,Htmlmekani'nı göremediler,Gececi40'ı göremediler,Dumanmusa'yı göremediler,Kralmustak'ı göremediler,Galatasarayy'i göremediler,Gonulerleri'ni göremediler,Fenercafe'yi göremediler,Karayızbiz'i göremediler,Tolga-nalkon'u göremediler,Hayaller-de'yi göremediler,Leonn2435'i göremediler,Gururum5'i göremediler,Afilliyanlizlik'ı,Net-muratt'ı göremediler ve diğerlerini göremediler..
Way Be xD ______________ Upsss... xD |
|
↑
|
|
|
-
afilliyanlizlik
Uzman Üye
Konum: Gizliilimler açılana kadar protesto ediyorum. Bu mucadele uğruna gerekirse silinir giderim...
|
01.01.2010, 17:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yeni üyeler gececi40 ve gokseen arkadaşımızın mod olduklarınıda görmediler |
|
↑
|
|
|
-
cincocuk
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.01.2010, 18:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
afilliyanlizlik yazmış: yeni üyeler gececi40 ve gokseen arkadaşımızın mod olduklarınıda görmediler
gokseen biliyorumda gececi40 bilmiyorum xD ______________ Upsss... xD |
|
↑
|
|
|
-
istanbulife
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.01.2010, 18:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
afilliyanlizlik yazmış: yeni üyeler gececi40 ve gokseen arkadaşımızın mod olduklarınıda görmediler
gokseen zaten daha yeni alındı modluktan.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
afilliyanlizlik
Uzman Üye
|
01.01.2010, 18:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
istanbulife yazmış: afilliyanlizlik yazmış: yeni üyeler gececi40 ve gokseen arkadaşımızın mod olduklarınıda görmediler
gokseen zaten daha yeni alındı modluktan..
bugün üye olan görmedi ama |
|
↑
|
|
|
-
istanbulife
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.01.2010, 18:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
afilliyanlizlik yazmış: istanbulife yazmış: afilliyanlizlik yazmış: yeni üyeler gececi40 ve gokseen arkadaşımızın mod olduklarınıda görmediler
gokseen zaten daha yeni alındı modluktan..
bugün üye olan görmedi ama |
|
↑
|
|
|
-
netteki
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.01.2010, 18:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Beni tanıyanınız olmaz ama bende bsyi bırakmıştım.Ama aldığım duyumlarda eski tadı getirmek isteniyormuş.Bunun içinde sürekli olmasada buradayım. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
cincocuk
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.01.2010, 18:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
netteki yazmış: Beni tanıyanınız olmaz ama bende bsyi bırakmıştım.Ama aldığım duyumlarda eski tadı getirmek isteniyormuş.Bunun içinde sürekli olmasada buradayım.
Geri Döndüğüne sevindim ______________ Upsss... xD |
|
↑
|
|
|
-
netteki
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.01.2010, 19:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bakbakburaya görmediler
kazanma 'yı görmediler.
leonn2435 'i görmediler.
sizin-siteniz 'i görmediler.
empirretotalwar 'ı görmediler.
pazarlamaca 'yı görmediler.
hakannet55 'i görmediler.
sanalyavuz 'u görmediler.
ugraburaya 'yı görmediler
chessmania 'yı göremediler.
...
..
.
Daha onlarca kardeşimizi görmeye kısmetleri olmadı.Ama İnşallah hepsini getireceğiz.Bu foruma.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
cincocuk
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.01.2010, 19:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
netteki yazmış: bakbakburaya görmediler
kazanma 'yı görmediler.
leonn2435 'i görmediler.
sizin-siteniz 'i görmediler.
empirretotalwar 'ı görmediler.
pazarlamaca 'yı görmediler.
hakannet55 'i görmediler.
sanalyavuz 'u görmediler.
ugraburaya 'yı görmediler
chessmania 'yı göremediler.
...
..
.
Daha onlarca kardeşimizi görmeye kısmetleri olmadı.Ama İnşallah hepsini getireceğiz.Bu foruma..
Geri Dönerlerse gene canlanır forum ______________ Upsss... xD |
|
↑
|
|
|
-
netteki
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.01.2010, 19:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
O zamanda baya bir ün kazanamış Ayın Sitesi yarışmasını kaçırdılar:
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=29647
Birde tüm üyelerin ve şahsen benim teknik olsun dolaylı olsun her türlü yardımı aldığım abron kardeşimiz.Hala bs'de fakat forumda takılmıyor.Birçok kardeşimiz,forumda olmadığı için Abron'u göremediler. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
chessmania
Aktif Üye
|
01.01.2010, 20:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar belki beni tanıyan vardır. Ben bi zamanlar satranç sitesi açarak sitede biraz tanınmışlığım vardı. Ayrıca ayınsitesi adlı bir yarışmada düzenlemiştim, kim bilir belki katılan vardır. Tamamen bedava-sitem'i unutmuşken netteki.tr.gg sitesinin sahibi beni buldu ve sağolasın bu mesajı atmamda yardımcı oldu. Gerçekten teşekkür ediyorum.
Bi ara açtığım sitelerin son hallerinin linkler duruyor hala. Sanırım 1-1,5 yıl oldu en son gireli...
Chessmania sitemin son hali: http://chessmania.tr.gg/anasayfa.htm
Ayınsitesi yarışmamın son hali: http://www.ayinsitesi.tr.gg/
Bu arada yaz ayı siteye döneceğim ve yepyeni bir site açacağım. Bana bu site yapma hevesimi tekrar hatırlatan netteki.tr.gg ye teşekkür ediyorum |
|
↑
|
|
|
-
netteki
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.01.2010, 20:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
chessmania yazmış: Arkadaşlar belki beni tanıyan vardır. Ben bi zamanlar satranç sitesi açarak sitede biraz tanınmışlığım vardı. Ayrıca ayınsitesi adlı bir yarışmada düzenlemiştim, kim bilir belki katılan vardır. Tamamen bedava-sitem'i unutmuşken netteki.tr.gg sitesinin sahibi beni buldu ve sağolasın bu mesajı atmamda yardımcı oldu. Gerçekten teşekkür ediyorum.
Bi ara açtığım sitelerin son hallerinin linkler duruyor hala. Sanırım 1-1,5 yıl oldu en son gireli...
Chessmania sitemin son hali: http://chessmania.tr.gg/anasayfa.htm
Ayınsitesi yarışmamın son hali: http://www.ayinsitesi.tr.gg/
Bu arada yaz ayı siteye döneceğim ve yepyeni bir site açacağım. Bana bu site yapma hevesimi tekrar hatırlatan netteki.tr.gg ye teşekkür ediyorum
Ayıp ediyon be kardeşim ne teşekkürü.Bir kardeşimizi daha foruma kattıysam ne mutlu.Seni tanıyan eskilerde ayzacaktır eminim. ______________ |
|
↑
|
|
|
|