Yazar |
Mesaj |
-
master-face
Aktif Üye
|
01.01.2010, 08:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
nerde o günler ya orhan hocanın bir tanıtım konusu vardı binlerce mesaj gelmişti.. her gün yaptığı tanıtımlarla sitelerimize renk katıyordu... nerde o günler |
|
↑
|
|
|
-
net-uzman
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.01.2010, 10:40 (UTC) Mesaj konusu: Re: Eski Bedava-sitem üyesi değilsen bunları kaçırdın. |
|
|
net-tr yazmış: http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=139554
Şu başlık ilgimi çekti ve benim aklımada böyle birşey geldi..
Amaç eskiliklerle hava atmak gibi değil, Forum'a eğlence katmaktır.
Gerçi herkes eski olur bu başlıktan sonrada..
- Selin hanımı görmediler
- Cunobag'ı turuncu görmediler
- Sanalcity'in kazandığı yarışmaları, yaptığı kutlayalım sitesini görmediler
- Net, com gibi ilk Moderatörleri görmediler
- 1 ve 2'inci örnek site yarışmalarını görmediler
- 500.000, 1 Milyon'uncu ekran görüntüsü çekenleri, ekran görüntülerini görmediler
- Forum'da online rekorunu görmediler
- Eski Bedava-siteni tanıt bölümündeki o başlıkları görmediler
- Forum'da yardım almayı, vermeyi görmediler
- Eski Bedava-sitem sitene giriş bölümünü ve Forum'u görmediler
- Bayram kutlamları, yılbaşı kutlamaları başlıklarını görmediler
- Forum'da ki aile ortamını görmediler
- Şuan profesyonelleşmiş sitelerin eski hallerini görmediler
- cevdetprizrenli sitesinin tanıtım başlığının haberler başlığına taşındığını ve hiti tavan yaptığını görmediler
Sizinde hatırladıklarınız varsa yazın bakalım..
Gidelim biraz eskilere.. |
|
↑
|
|
|
-
adilkaradag
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.01.2010, 14:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
marasultraslan yazmış: bilgiliwebnet.tr.gg saol kardeşim senide hala görmek güzel
Adil ben senden artık herşeyi bekliyorum 200 gene bulursun
bulurum tabii |
|
↑
|
|
|
-
hayaller-de
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.01.2010, 14:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tolga nalkon tombişim ,karayizbiz ikizler,ormela başbelam babam,cevdet canım kardesim,afilliyanlizlik afiilim dostum,websanal can arkadasım yoldasım,naazimca iyi bir dost sorularımın yanıtı,birtanecim birtanecik arkadasım,sevgi-sitem derdim ama sevgili kardesim,cunobag bazen sevdigim bazen ugrasmak istedigim sorunum,selin merakım,mistanbul tumhepsiburada ve ve ve tum eskıler kardeslerim,mehtapkılıc harikaegitimprojeleri ögretmenlerim,yasınsen bir baslıgı beraber yuruttugum sevgili can dostum ve hala unutmamıs olan tum arkadaslarım biliyorumki unutulmayacak anılarımız var hepinize selamlar
tüm bedava sitem kullanıcılarına merhaba
ben buralardayım ya siz
[kalbımızde sevgisi anılarımızda hatıraları olan tum arkadasları yazmak isterdim ama mümkün degil kimse kırılmasın herkese sevgiler ] ______________ Donot break the heart that loves you |
|
↑
|
|
|
-
istanbulife
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.01.2010, 16:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
afilliyanlizlik
Uzman Üye
Konum: Gizliilimler açılana kadar protesto ediyorum. Bu mucadele uğruna gerekirse silinir giderim...
|
01.01.2010, 16:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hayaller-de yazmış: Tolga nalkon tombişim ,karayizbiz ikizler,ormela başbelam babam,cevdet canım kardesim,afilliyanlizlik afiilim dostum,websanal can arkadasım yoldasım,naazimca iyi bir dost sorularımın yanıtı,birtanecim birtanecik arkadasım,sevgi-sitem derdim ama sevgili kardesim,cunobag bazen sevdigim bazen ugrasmak istedigim sorunum,selin merakım,mistanbul tumhepsiburada ve ve ve tum eskıler kardeslerim,mehtapkılıc harikaegitimprojeleri ögretmenlerim,yasınsen bir baslıgı beraber yuruttugum sevgili can dostum ve hala unutmamıs olan tum arkadaslarım biliyorumki unutulmayacak anılarımız var hepinize selamlar
ben buralardayım ya siz
[kalbımızde sevgisi anılarımızda hatıraları olan tum arkadasları yazmak isterdim ama mümkün degil kimse kırılmasın herkese sevgiler ]
gönülerleri'ni unutmuşsun bende karayizbiz bir türlü ismini hatırlayamıyordum kendisi aklımdaydı ama ismi gitmiş işte hoşgeldin iyiki geldin bende yeni geldim tesadüf aynı günlere denk geldik dostumsun |
|
↑
|
|
|
-
net-tr
Uzman Üye
|
01.01.2010, 16:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
afilliyanlizlik yazmış: hayaller-de yazmış: Tolga nalkon tombişim ,karayizbiz ikizler,ormela başbelam babam,cevdet canım kardesim,afilliyanlizlik afiilim dostum,websanal can arkadasım yoldasım,naazimca iyi bir dost sorularımın yanıtı,birtanecim birtanecik arkadasım,sevgi-sitem derdim ama sevgili kardesim,cunobag bazen sevdigim bazen ugrasmak istedigim sorunum,selin merakım,mistanbul tumhepsiburada ve ve ve tum eskıler kardeslerim,mehtapkılıc harikaegitimprojeleri ögretmenlerim,yasınsen bir baslıgı beraber yuruttugum sevgili can dostum ve hala unutmamıs olan tum arkadaslarım biliyorumki unutulmayacak anılarımız var hepinize selamlar
ben buralardayım ya siz
[kalbımızde sevgisi anılarımızda hatıraları olan tum arkadasları yazmak isterdim ama mümkün degil kimse kırılmasın herkese sevgiler ]
gönülerleri'ni unutmuşsun bende karayizbiz bir türlü ismini hatırlayamıyordum kendisi aklımdaydı ama ismi gitmiş işte hoşgeldin iyiki geldin bende yeni geldim tesadüf aynı günlere denk geldik dostumsun
NamazveBiz'i de unutmadan.. En son Manisa'ya Celal Bayar Üniversitesi'ne gitmişti.. Ondan giremiyor olabilir Forum'a.
Gerçi bir ara bırakmıştı Forum'u.. |
|
↑
|
|
|
-
net-muratt
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.01.2010, 16:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
şu sayfada birinin mesajına o kadar şaşırdım ki içimden vay anası be demek geçti... o kendini biliyor... |
|
↑
|
|
|
-
tumhepsiburada
Uzman Üye
|
01.01.2010, 16:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
net-muratt yazmış: şu sayfada birinin mesajına o kadar şaşırdım ki içimden vay anası be demek geçti... o kendini biliyor...
Kendini bilir de ne mesaj yazdığını bilemez |
|
↑
|
|
|
-
afilliyanlizlik
Uzman Üye
Konum: Gizliilimler açılana kadar protesto ediyorum. Bu mucadele uğruna gerekirse silinir giderim...
|
01.01.2010, 16:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
net-muratt yazmış: şu sayfada birinin mesajına o kadar şaşırdım ki içimden vay anası be demek geçti... o kendini biliyor...
konu deyişiyor ama neyse murat unutulmadın ben çok iyi anladım ne demek istediğini... yazılmas olabilirsin ama unutulmazda olamassın |
|
↑
|
|
|
-
photoshopmerkez
Acemi Üye
|
01.01.2010, 17:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
2008'in 6. Ayında Uye Oldum Ama Ozamanlar Forum ne Onu Bile Bilmiyordum.İlk Sitem rapankarafm.tr.gg'idi (Reklam Olmasın) Ozaman Ice Blue Popülerdi.
Naazimcayida Çok İyi Hatırlıyorum ______________
|
|
↑
|
|
|
-
sorfyap
Acemi Üye
|
01.01.2010, 17:14 (UTC) Mesaj konusu: Re: Eski Bedava-sitem üyesi değilsen bunları kaçırdın. |
|
|
net-tr yazmış: http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=139554
Şu başlık ilgimi çekti ve benim aklımada böyle birşey geldi..
Amaç eskiliklerle hava atmak gibi değil, Forum'a eğlence katmaktır.
Gerçi herkes eski olur bu başlıktan sonrada..
- Selin hanımı görmediler
- Cunobag'ı turuncu görmediler
- Sanalcity'in kazandığı yarışmaları, yaptığı kutlayalım sitesini görmediler
- Net, com gibi ilk Moderatörleri görmediler
- 1 ve 2'inci örnek site yarışmalarını görmediler
- 500.000, 1 Milyon'uncu ekran görüntüsü çekenleri, ekran görüntülerini görmediler
- Forum'da online rekorunu görmediler
- Eski Bedava-siteni tanıt bölümündeki o başlıkları görmediler
- Forum'da yardım almayı, vermeyi görmediler
- Eski Bedava-sitem sitene giriş bölümünü ve Forum'u görmediler
- Bayram kutlamları, yılbaşı kutlamaları başlıklarını görmediler
- Forum'da ki aile ortamını görmediler
- Şuan profesyonelleşmiş sitelerin eski hallerini görmediler
- cevdetprizrenli sitesinin tanıtım başlığının haberler başlığına taşındığını ve hiti tavan yaptığını görmediler
Sizinde hatırladıklarınız varsa yazın bakalım..
Gidelim biraz eskilere..
Bedava-siteni tanıt kategorsinin forumun en üstünde olduğunuda görmediler.
Ama sitesine daha 5 sayfa bile içerik eklemeden, tasarımını bitirir bitirmez foruma girip sitemi yorumlarmısın diyenleri hala görüyorlar... |
|
↑
|
|
|
-
cevdetprizrenli
Uzman Üye
|
01.01.2010, 17:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Selin'i göremediler,Ormela'yı göremediler,Silsile'yi göremediler,Bir-gulus'ü göremediler,Mehtapkiliç'ı göremediler,Tugberkyalçin'ı göremediler,Naazimca'yı göremediler,Efgan'ı göremediler,Htmlmekani'nı göremediler,Gececi40'ı göremediler,Dumanmusa'yı göremediler,Kralmustak'ı göremediler,Galatasarayy'i göremediler,Gonulerleri'ni göremediler,Fenercafe'yi göremediler,Karayızbiz'i göremediler,Tolga-nalkon'u göremediler,Hayaller-de'yi göremediler,Leonn2435'i göremediler,Gururum5'i göremediler,Afilliyanlizlik'ı,Net-muratt'ı göremediler ve diğerlerini göremediler.. |
|
↑
|
|
|
-
htlmkodes
Uzman Üye
|
01.01.2010, 17:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cevdetprizrenli yazmış: Selin'i göremediler,Ormela'yı göremediler,Silsile'yi göremediler,Bir-gulus'ü göremediler,Mehtapkiliç'ı göremediler,Tugberkyalçin'ı göremediler,Naazimca'yı göremediler,Efgan'ı göremediler,Htmlmekani'nı göremediler,Gececi40'ı göremediler,Dumanmusa'yı göremediler,Kralmustak'ı göremediler,Galatasarayy'i göremediler,Gonulerleri'ni göremediler,Fenercafe'yi göremediler,Karayızbiz'i göremediler,Tolga-nalkon'u göremediler,Hayaller-de'yi göremediler,Leonn2435'i göremediler,Gururum5'i göremediler,Afilliyanlizlik'ı,Net-muratt'ı göremediler ve diğerlerini göremediler..
Unutmuşun cevdet bizi Zamankopuda Göremediler |
|
↑
|
|
|
-
afilliyanlizlik
Uzman Üye
|
01.01.2010, 17:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cevdetprizrenli yazmış: Selin'i göremediler,Ormela'yı göremediler,Silsile'yi göremediler,Bir-gulus'ü göremediler,Mehtapkiliç'ı göremediler,Tugberkyalçin'ı göremediler,Naazimca'yı göremediler,Efgan'ı göremediler,Htmlmekani'nı göremediler,Gececi40'ı göremediler,Dumanmusa'yı göremediler,Kralmustak'ı göremediler,Galatasarayy'i göremediler,Gonulerleri'ni göremediler,Fenercafe'yi göremediler,Karayızbiz'i göremediler,Tolga-nalkon'u göremediler,Hayaller-de'yi göremediler,Leonn2435'i göremediler,Gururum5'i göremediler,Afilliyanlizlik'ı,Net-muratt'ı göremediler ve diğerlerini göremediler.. |
|
↑
|
|
|
|