Yazar |
Mesaj |
-
afilliyanlizlik
Uzman Üye
Konum: Gizliilimler açılana kadar protesto ediyorum. Bu mucadele uğruna gerekirse silinir giderim...
|
31.12.2009, 08:47 (UTC) Mesaj konusu: Milli piyango bu akşam çekiliyor... Sana çıkarsa ne yaparsın |
|
|
Kendimden alıntı yapıyorum başka bir başlıkta yazdığım bir mesaj....
afilliyanlizlik yazmış: Benim bir hayalim var ama bu bedava sitemle ilgili deyil bedava sitem üyeleri ile ilgili bunuda piyango bana çıkarsa bizzat bu konuyu mod arkadaşlarla yürüteceğim Benim hayalim bir gün bir parti yapmak ve bedava sitem üyelerini bir araya getirmek misafir etmek ve gelemeyenleride bizzat yol masraflarını karşılayıp bu partiye davet etmek bunuda anca ya piyango vurursa yada sabancıya damat gidersem yaparım BENIM BEKLEntim bu valla bir gün buluşmak.... |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
31.12.2009, 08:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Webme'yi satın alırım. Sonra ücretsiz .net .org .com gibi uzantılar getiririm. Webme'nin ortasına bir havuz yaptırırım. |
|
↑
|
|
|
-
desingxxkod
Uzman Üye
|
31.12.2009, 08:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Heralde Kafayı Yerim. |
|
↑
|
|
|
-
sanalexen
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
31.12.2009, 09:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
desingxxkod yazmış: Heralde Kafayı Yerim.
Copy Kanka:D______________ |
|
↑
|
|
|
-
net-tr
Uzman Üye
|
31.12.2009, 09:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
8 tane çeyrek aldım..
Çıkar herhalde. |
|
↑
|
|
|
-
turkmayasi
Uzman Üye
|
31.12.2009, 09:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
htlmkodes
Uzman Üye
|
31.12.2009, 10:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İlk Hayır Kurumlarına Yardım Ederim. Mesala Fakir fukaraya İlk İşim Bu olur. ve bundan Sonra Geleceğe ait Yatırım Yaparım. Mesala Bir şirket kurarım. Bedava sitem gibi Daha iyisini Yaparım O parayla Sonrada Webme.com U satın alırım Türkiye Bölümünü Geliştiririm Digerlerinden İyi yaparım hic olmassa Silinen Eski sitemide acarım Ondan Sonra Türkiyenin En iyi yerlerinde Otururum. Okula filan Gidmem. Ne olsa 30 Trilyon var Bu para 7 ceddime bakar |
|
↑
|
|
|
-
desingxxkod
Uzman Üye
|
31.12.2009, 10:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
htlmkodes yazmış: İlk Hayır Kurumlarına Yardım Ederim. Mesala Fakir fukaraya İlk İşim Bu olur. ve bundan Sonra Geleceğe ait Yatırım Yaparım. Mesala Bir şirket kurarım. Bedava sitem gibi Daha iyisini Yaparım O parayla Sonrada Webme.com U satın alırım Türkiye Bölümünü Geliştiririm Digerlerinden İyi yaparım hic olmassa Silinen Eski sitemide acarım Ondan Sonra Türkiyenin En iyi yerlerinde Otururum. Okula filan Gidmem. Ne olsa 30 Trilyon var Bu para 7 ceddime bakar
Bunu Banka'ya Yatırınca Aylık 250 Milyar Faizi Var.
Yani Aylık Bu Para Sayesinde Okumadan Çalışmadan 250 Milyar Kazanabilirsin. Ufff Aylık 250 Milyar Hemde Hiç Bir İşe Elini Dokunmadan. |
|
↑
|
|
|
-
istanbulife
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
31.12.2009, 11:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
valla benim elimdede 4 tane bilet var..Şans bana gülmez ama olsun.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
31.12.2009, 11:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bizde küçük kardeşim ısrar etti diye aldık rastgele 1 tane...
Çıkmayacağını biliyorum ama çıkarsa o para ile EN İLK YAPACAĞIM ŞEY,Laptop almak olur...Laptop alacağız diye DVD-ROM almıyorum... ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
bilincliyasamdernegi
Acemi Üye
|
31.12.2009, 11:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Laptopu ne yapacaksın HP yi satın al...
Ayrıca : Bende var hayrını görmedim |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
31.12.2009, 11:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilincliyasamdernegi yazmış: Laptopu ne yapacaksın HP yi satın al...
Ayrıca : Bende var hayrını görmedim
Yok ya boşver...
Ben Laptop'u alayım yeter.Çıkmayacağını bildiğimden diyorum. ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
mini-exen
Aktif Üye
|
|
↑
|