Yazar |
Mesaj |
-
kibrisliavci
Acemi Üye
|
16.12.2009, 17:46 (UTC) Mesaj konusu: reklam sorunu |
|
|
ben siteme gunlerimi verdim artik ayda bir bakiyorum beni sitemeden soguttular.sitede reklamlar uygun olsa bisey deil cirkin reklamlar bu ne ya...benim gibi dusunen site yoneticilerini sallayan yok... |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
16.12.2009, 17:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yakında ücretli ekstralar gelecek!
Paranızı verip o reklamları kaldırabileceksiniz!
Ama az daha sabretmeniz lazım! ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
pfdersleri
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.12.2009, 18:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benimsitem1993 yazmış: Yakında ücretli ekstralar gelecek!
Ama az daha sabretmeniz lazım!
Yakın derken ne kadar yakın.1yıldır yakında gelecek diyorsunuz. ______________
Akşam akşam tepemin tasını artırıyorlar |
|
↑
|
|
|
-
tamircini
Acemi Üye
|
16.12.2009, 20:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
nevsheir
Acemi Üye
|
20.12.2009, 14:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
reklamsiz olmaz mi ucretsiz, evony reklami rhatsiz ediyor |
|
↑
|
|
|
-
colmandante
Acemi Üye
|
20.12.2009, 14:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya biz reklam oolmasın demiyoruz.
ya geçen gün çıkan reklamda bi kadın başka bi kadının parağını yalıyo nedir bu biz sitelerimize girerken dikkat yetişkin içierik demelimiyiz |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
20.12.2009, 15:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu konu hakkında defalarca açıklama(LAR) yapıldı. O reklamlar kalkmaz! Ancak ücretli reklam kaldırma ekstrası gelirse ki gelecek sanırım o zaman kaldırabilirsiniz. Tabi belli bir ücret ödeyerek. O reklamları herhangi bir kodla kaldırmaya çalırsanız da siteniz silinir! |
|
↑
|
|
|
-
yusufnisanci18
Acemi Üye
|
29.12.2009, 16:59 (UTC) Mesaj konusu: reklam kaldırma |
|
|
Peki bu ücret hakkında bi bilginiz varmı ?? |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
29.12.2009, 17:05 (UTC) Mesaj konusu: Re: reklam kaldırma |
|
|
yusufnisanci18 yazmış: Peki bu ücret hakkında bi bilginiz varmı ??
Hayır. Henüz bir bilgi yok. |
|
↑
|
|
|
-
photoshopes
Acemi Üye
|
29.12.2009, 18:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
islamanahtari
Uzman Üye
|
29.12.2009, 18:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bence bu konuda islami site olarak bende reklamlardan sıkıntılıyım zaten artık sitemide güncellemiyorum yalnız neden ücretli extralar gelmeden reklamlar büyütülüyor??? reklam kaldırma secenegi yok reklamlar kocaman hakkını aramaya kalksan cevaplar aynı bugun gelcek yarın gelcek seneye gelcek ______________ |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
29.12.2009, 21:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
islamanahtari yazmış: bence bu konuda islami site olarak bende reklamlardan sıkıntılıyım zaten artık sitemide güncellemiyorum yalnız neden ücretli extralar gelmeden reklamlar büyütülüyor??? reklam kaldırma secenegi yok reklamlar kocaman hakkını aramaya kalksan cevaplar aynı bugun gelcek yarın gelcek seneye gelcek
Webme için almanya her zaman önce gelir. O yüzden bu tür ekstralar türkiye'ye henüz gelmedi. Bu yaza doğru gelir diye düşünüyorum.. |
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
29.12.2009, 23:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benimsitem1993 yazmış: Yakında ücretli ekstralar gelecek!
Ama az daha sabretmeniz lazım!
aslında bana çok saçma gelıyor madem bedava aldık sıteyı neden ücret karşılığında reklam kaldırıcaz kı ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
|
|
↑
|
|
|
-
photoshopes
Acemi Üye
|
30.12.2009, 06:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aslında bana çok saçma gelıyor madem bedava aldık sıteyı neden ücret karşılığında reklam kaldırıcaz kı [/quote]
Vallaha haklısın kardeşim |
|
↑
|
|
|
-
islamanahtari
Uzman Üye
|
30.12.2009, 10:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
informess yazmış: islamanahtari yazmış: bence bu konuda islami site olarak bende reklamlardan sıkıntılıyım zaten artık sitemide güncellemiyorum yalnız neden ücretli extralar gelmeden reklamlar büyütülüyor??? reklam kaldırma secenegi yok reklamlar kocaman hakkını aramaya kalksan cevaplar aynı bugun gelcek yarın gelcek seneye gelcek
Webme için almanya her zaman önce gelir. O yüzden bu tür ekstralar türkiye'ye henüz gelmedi. Bu yaza doğru gelir diye düşünüyorum..
bende biliyorum önce almanya oldugunuda benım anlatmak istediğim eskiden reklamlar küçüktü önce reklam kaldırma seceneği sunulur mesela
şöyle bir açıklama:
15 gün içinde yeni reklam formatına geciyoruz
Alıntı: Internet sayfandaki şimdiye kadar kullanılan reklam formatı (728 x 15 px), yeni formatla (728 x 90 px) değiştirilecek.
bu reklamları ...ücret ödeyerek kaldırabilirsiniz dilerseniz bu reklamlar ile sitenizi kullanabilirsiniz...
bu şekilde olmalydı ama reklamlar haber verildi kaldırma şansımız yok ne haliniz varsa görün bizde böle istemeyen gider... oldu bir çok işi bilen zaten
ara sıra girsede domain alanlar artık geri dönmüyor ______________ |
|
↑
|
|
|
|