Yazar |
Mesaj |
-
bilgiliwebnet
Uzman Üye
|
28.12.2009, 16:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Eski Bedava-sitem Forumunda Girgir Şamata Bölümünü Göremediler.. (neleri kaçirdilar neleri..) |
|
↑
|
|
|
-
denizmerkezi
Uzman Üye
|
28.12.2009, 16:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yukarıdaki gördüğüm mesajları beni mutlu etti.Neden diye soracaksınız.Örneğin Haluk abim(hackerfriend) sitesi eskiden neymiş hiç birşey ama şimdi b-s bence en guzel sitesi örnegin cuneyt abim(cunobag) gördük video vb içerikler var demekki başaramadığımız hiç bir şey yokmuş değilmi. Umarım bu sözlerimi dikkate alan olur. ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
htlmkodes
Uzman Üye
|
28.12.2009, 17:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Asıl Bu popülerigi Türkiye Getirdi. Bedava siteme Bakıyorumda Almanya Hic.. Ama Şimdi Tersi |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
28.12.2009, 17:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bedava-sitem forum'daki moderatör'ler hiç online olmuyor diyenler var. Birde almanyadaki forum'a bakın günde 10 kere giriyorum hiç online mod yok! ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
|
-
turkmayasi
Uzman Üye
|
28.12.2009, 21:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Forumda çerezler probleminden dolayı gizli giriş yapmış modların sayısını göremiyoruz.Aslında çevirimiçiler, çoğu farklı zamanlarda giriş yapıyorlar.Bu yüzden de göremeyebiliyoruz.
Üye sayımız 2.523.753 e ulaşmış.Görünce eski 1.000.000 . üyeye ulaştığımız günler aklıma geldi.
Eskiden Alexa da yanılmıyorsam 50-70 arasındaydık.
Son yıllarda düşüş yaşıyorduk.İlk 100 e zor girerken son aylarda 90 la 70 arasındayız.
Bu iyiye işaret arkadaşlar...
Modlar adına bir sene sonra(21 Ağu 2009) şunları demek,gönül rahatlığıyla hayatıma zaman ayırmama neden olmuştu.
turkmayasi yazmış: Merhaba Arkadaşlar
Yakında güzel haberlerle sizlerleyiz..Süreç başladı diyebiliriz
Şu zaman diye kesin tarih belirtmek zor yine de.
Saygılarımla
Bunları niye yazdım:Modlar çalışmıyor diyenlere,fazla ilgilenmiyor diyenlere cevap olarak yazdım.Somut örneğini görmeniz için...Onlar kolay kolay bu mesajlara cevap yazmazlar...ama çalışmalarını gizlice sürdürürler. Herşey değişti mod takım ruhu değişmedi*,
Modları kötüleyen onlarca mesaja tanık olurken,teşekkür edenleri birkaç kez görebildik.
Onların yanında saf tutmalıyız,bizleri onlar Almanyaya temsil ediyor*.
Ne rütbe ne çıkar arkadaşlar...Biz birbirimizi dostça sevmeliyiz,eskiden olduğu gibi**.
Sevgiler ______________ + Css Şablon Çözümleri+ Site İçi Arama Motoru+ Soldaki Menüyü Sağ Kısma da Ekle
+ Butona(Menü' ye)Resim Ekle + Polldady' den Anket+ Editör nasıl kullanılır?+ Formata Son
+ Güvenilir Sayaç+ Ücretsiz Toplist Kur+ Resimin Köşelerini Yuvarla+ Web Yönetici Araçları+ Css Desing Temel Anlatım |
|
↑
|
|
|
-
serserigoekan
Acemi Üye
|
28.12.2009, 22:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
en önemli bi olayi unutmuşsunuz forum çoktugu zaman tum postlar gittiginde en cok ben uzulmuştum forumun acilmasini 3 hafta bekledik |
|
↑
|
|
|
-
pfdersleri
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.12.2009, 22:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bence ücretli ekstralar gelse bunların birçoğunu tekrar görebilme şansımız olur ______________
Akşam akşam tepemin tasını artırıyorlar |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
28.12.2009, 22:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@turkmayasi çok güzel konuştun. Moderatör'lerimiz gizliden yürütüyor tüm işleri. Moderatör'ler hakkında güzel söz söylen kişiler parmakla sayılabilir derecede. ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
|
↑
|
|
|
-
tolga-nalkon
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.12.2009, 22:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
turkmayasi yazmış: Merhaba,
Yalnış olmasın B-S 2007 temmuzda kuruldu, o zamanlar eski tasarım vardı.
Buradan bakınız
http://web.archive.org/web/20070823095526/http://www.bedava-sitem.com/
+ Bu arkadaşların Emeği ve anılarını...
Selin,Mehtapkilic,Gonulerleri,Bahse,Ormela,Samanyolu35,Onder6665,Net-muratt,Tolga-nalkon,Sinifogretmenimiz,Pobrediablo,Silsile,Netdunya,hayaller-de,mjistanbul,naazimca,Kaidem ,ikiyol,ozlemtekin ve Diğerlerini ; görmediler
Çoğu eski mod arkadaşlarımızı ve emektarlarımızı anıyoruz.
+ Buna benzer üst reklam bannerlerini görmediler
Sınırsız sayfa, 1gb alan, üstelik bedava...
Sevdiklerinize kendinizi sitenizle ifade edin... Bedava-Sitem
Bedava bedava-sitem, süper tasarımlar, 1 GB Hafıza Alanı, Bedava!
+ Bilim,teknoloji,eğitim-fıkralar-komik resimler gibi kataogorileri başlıklarını görmediler
+ Ben gibi forumu geç farkeden (adi:sıradan bir forum sanıpta arkadaş edinmeyip ,paylaşım yapmayan) kullnanıcıların göremeyeceği çok şey olur.
BU FORUMUN,BU SİSTEMİN,BU DOSTLUKLARIN DEĞERİNİ BİLİN ARKADAŞLAR
+ Forumun en üst bölümlerinde Modları tanı başlığını(bedava-sitem topluluklarına taşındı)görmediler.
v.s.
Sevgiler ne güzelki eski günleri burada anıyoruz...heygidi günler... ______________
Takımı Takım Yapan Takım Oyuncularıdır. |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
28.12.2009, 22:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@tolga-nalkon Eskileri sadece hatırlamakla kalmayalım tekrar yaşayalım.. ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
|
↑
|
|
|
-
turkmayasi
Uzman Üye
|
28.12.2009, 22:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
28.12.2009, 22:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
turkmayasi yazmış: Sizi görmek güzel
Güzel günlere inşallah
Benim katkım olmuştur dimi tolga |
|
↑
|
|
|
-
serserigoekan
Acemi Üye
|
28.12.2009, 22:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
selam arkadaşlar aslında eski modlarimizi bulmamiz mumkun şuanda reklama kacmasin ama hepsi bu forum sitelerindeler www.revengeteam.com |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
28.12.2009, 22:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
serserigoekan yazmış: selam arkadaşlar aslında eski modlarimizi bulmamiz mumkun şuanda reklama kacmasin ama hepsi bu forum sitelerindeler www.revengeteam.com
Güzel bilgi teşekkürler.. |
|
↑
|
|
|
|