Yazar |
Mesaj |
-
istanbulife
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.12.2009, 10:27 (UTC) Mesaj konusu: Re: 2010 site yarışması |
|
|
site linki vermek yasaktır.. ______________
En son istanbulife tarafından 20.12.2009 10:29:52 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
tak-oyun
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.12.2009, 12:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ARkadaşlar bu ekran görüntüsünü tam olarak nasıl yolluyucaz lütfen orda tıkandım ben
______________ |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
tak-oyun
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.12.2009, 12:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benimsitem1993 yazmış: tak-oyun yazmış: ARkadaşlar bu ekran görüntüsünü tam olarak nasıl yolluyucaz lütfen orda tıkandım ben
ben yaptım ama asıl boyutuyla olmuyo ufak oluyo onu nasıl yapıcam.
______________ |
|
↑
|
|
|
-
ciftcioglumobilya
Acemi Üye
|
20.12.2009, 12:33 (UTC) Mesaj konusu: önemli |
|
|
Arkadaşlar site yarışmasına katılım için başvurdum ancak gelen cevap mailinde Daha öncedenen dereceye girenler katılamıyor dendi. Ancak katılım şartlarında böyle bişeyden bahsedilmiyor. Bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yazsın.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
sitemiz-alacam
Aktif Üye
|
20.12.2009, 12:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
20.12.2009, 12:43 (UTC) Mesaj konusu: Re: önemli |
|
|
ciftcioglumobilya yazmış: Arkadaşlar site yarışmasına katılım için başvurdum ancak gelen cevap mailinde Daha öncedenen dereceye girenler katılamıyor dendi. Ancak katılım şartlarında böyle bişeyden bahsedilmiyor. Bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yazsın..
Yarışmada dereceye girdiğiniz site ile tekrar katılamazsınız!
Fakat,başka bir site ile katılabilirsiniz! ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
net-tr
Uzman Üye
|
20.12.2009, 12:44 (UTC) Mesaj konusu: Re: önemli |
|
|
ciftcioglumobilya yazmış: Arkadaşlar site yarışmasına katılım için başvurdum ancak gelen cevap mailinde Daha öncedenen dereceye girenler katılamıyor dendi. Ancak katılım şartlarında böyle bişeyden bahsedilmiyor. Bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yazsın..
Geçen yarışmalarda da böyle bir kural söz konusuydu. Ondan yazılmamış olabilir.. Öyle bir cevap geldiysede doğrudur yani. Keşke farklı bir site açıp onla katılsaydınız.. Doğru bir kural. Çünkü şöyle düşünün; Geçen yarışmalara katılanların çoğu yine seçilirse bu yarışmanın anlamı ne? Farklı bir siteniz varsa onla katılın derim. |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
20.12.2009, 13:01 (UTC) Mesaj konusu: Re: önemli |
|
|
net-tr yazmış: ciftcioglumobilya yazmış: Arkadaşlar site yarışmasına katılım için başvurdum ancak gelen cevap mailinde Daha öncedenen dereceye girenler katılamıyor dendi. Ancak katılım şartlarında böyle bişeyden bahsedilmiyor. Bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yazsın..
Geçen yarışmalarda da böyle bir kural söz konusuydu. Ondan yazılmamış olabilir.. Öyle bir cevap geldiysede doğrudur yani. Keşke farklı bir site açıp onla katılsaydınız.. Doğru bir kural. Çünkü şöyle düşünün; Geçen yarışmalara katılanların çoğu yine seçilirse bu yarışmanın anlamı ne? Farklı bir siteniz varsa onla katılın derim.
Başlığın içeriğine o kural eklendi.. ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
20.12.2009, 13:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sitemiz-alacam yazmış: arkadaşlar yardım edin katılamıyorum
Sorununuz nedir? |
|
↑
|
|
|
-
komedyenbakkali
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.12.2009, 13:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
katıldım
daha doğrusu mail gönderdim ______________
|
|
↑
|
|
|
-
soruyorum
Aktif Üye
|
20.12.2009, 13:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yarışmada heyecan dorukta |
|
↑
|
|
|
-
yesilkamanlilar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.12.2009, 13:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Siteleri Kimler Değerlendirecekler. ?______________ |
|
↑
|
|
|
-
bilgiliwebnet
Uzman Üye
|
20.12.2009, 13:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yesilkamanlilar yazmış: Siteleri Kimler Değerlendirecekler. ?
modlar ve support olmasi lazim. |
|
↑
|
|
|
-
yesilkamanlilar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.12.2009, 13:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgiliwebnet yazmış: yesilkamanlilar yazmış: Siteleri Kimler Değerlendirecekler. ?
modlar ve support olmasi lazim.
Benimsitem1993 Kanka Birde Bu Soruyu Sana Yöneltiyorum.
Bu Cevap Doğru Mu. ?
XxKoD______________ |
|
↑
|
|
|
|