Sosyal paylaşım sitesi Twitter ABD'de şoke eden bir olaya sahne oldu. Bir annenin oğlu ölümle pençeleştiği sırada Twitter'a mesaj yazdığı ortaya çıktı.
ABD'de bir annenin oğlu ölümle pençeleştiği sırada sosyal paylaşım sitesi Twitter'da statüsünü güncellemesi büyük şaşkınlık yarattı.
Shellie Ross, iki yaşındaki oğlunun evin havuzuna düşmüş ve hareketsiz halde yüzüstü yatarken bulmalarından sadece bir dakika sonra bilgisayarının başına geçti.
İlk yardım ekipleri oğlunu hayata döndürmeye çalışırken 'Military-Mom' ismini kullanan Ross, Twitter'ına, "Lütfen hiç olmadığı kadar dua edin, 2 yaşındaki oğlum havuza düştü" diye yazdı.
Küçük çocuğunun boğulma nedeniyle öldüğünün anlaşılmasından 5 saat sonra Shellie Ross yine internet başındaydı!
Bu kez oğlu için 'milyon dolarlık bebeğimin anısına' diye yazan daha sonra oğlunun fotoğraflarını siteye koydu.
Kullanıcıların tepkisi ise gecikmedi. Bir kullanıcı, "İlk başta çok üzüldüm. Ama sonra 'Oğlu yeni boğulmuşken kim Twitter'la uğraşır?' diye düşündüm. Buna inanamıyorum" diye yazdı.
Polis sözcüsü, ailenin Florida'daki evinin havuzunda oynarken suya düşen çocuğun 11 yaşındaki erkek kardeşi tarafından bulunduğunu belirtti.
Annenin ilk mesajını yardım için ambulans çağırdıkdan bir dakika sonra yazdığı belirtilirken, kayıtlar ambulansın gelmesinin ardından Ross'un 34 dakika sonra yeni bir mesaj yazdığını gösterdi.
Kadın kendisini, "Yaptıklarımı sorgulamaya kimsenin hakkı yok" diye savunarak "Kazanın her anını Twitter'a yazmadım" dedi.
Ross ve kocası Steven'ın ABD Hava Kuvvetleri'nde görevli olduğu kaydedildi.
www.bilisimhatti.net