Yazar |
Mesaj |
-
sokak42
Acemi Üye
|
11.12.2009, 17:22 (UTC) Mesaj konusu: arkadaşlar hayırsever varsa bi bakıversin |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
odev-arsivleri
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
sokak42
Acemi Üye
|
14.12.2009, 17:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
çok teşekkürler arkadaşım saol =) |
|
↑
|
|
|
-
dosthanem-
Acemi Üye
|
14.12.2009, 18:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yeni bir konu açamadım burda sormak istiorum..
Ben ayarlardan sayfalarımı düzenleyemiorum.. Ekstralar, anasayfa, yorumlar vs. Hiç birini ayarlayamıorum artık neden? Sorun genelmi? |
|
↑
|
|
|
-
net-tr
Uzman Üye
|
14.12.2009, 18:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dosthanem- yazmış: yeni bir konu açamadım burda sormak istiorum..
Ben ayarlardan sayfalarımı düzenleyemiorum.. Ekstralar, anasayfa, yorumlar vs. Hiç birini ayarlayamıorum artık neden? Sorun genelmi?
Browserden kaynaklanabilir. Değiştirin browserinizi
Örneğin İe kullanıyorsanız Mozilla kullanın.. |
|
↑
|
|
|
-
dosthanem-
Acemi Üye
|
15.12.2009, 16:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben telden giriorum nete...telden olduğu içinmi düzenleyemedim yoksa? Sorun sadece bendeyse ozaman ondandır..sağ-oL.. |
|
↑
|
|
|
-
buluthavada
Acemi Üye
|
18.12.2009, 16:05 (UTC) Mesaj konusu: sss |
|
|
oluım yenimi basladın XD |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
20.12.2009, 21:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dosthanem- yazmış: ben telden giriorum nete...telden olduğu içinmi düzenleyemedim yoksa? Sorun sadece bendeyse ozaman ondandır..sağ-oL..
merhaba£
telefondan baglandıgınızda bedava-sitem editörüne giris yapınca tabiki dogal olarak istedigin sekilde editörü kullanamazsın kullanirsin fakat ara sira hatalar olusabilir ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
dosthanem-
Acemi Üye
|
02.01.2010, 16:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aynen öyle oluyo evet : bende pcden hallettim onca emeğimi sildim attım... Çok çocukcaydı zaten |
|
↑
|
|
|
-
kaplanflash
Acemi Üye
|
13.03.2010, 09:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bedava css tasarım yapılır sadece sitenizin ismi ve şifresini verin gerisini bize bırakın www.kaplanflash.tr.gg örnek tasarım ______________ sitem |
|
↑
|
|
|
-
bilgiliwebnet
Uzman Üye
|
13.03.2010, 09:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kaplanflash yazmış: Bedava css tasarım yapılır sadece sitenizin ismi ve şifresini verin gerisini bize bırakın www.kaplanflash.tr.gg örnek tasarım
kurallar uyunuz... bunun gibi başlıkları sitenizde duyurunuz. |
|
↑
|
|
|
|