Yazar |
Mesaj |
-

bsliyiz
Aktif Üye
|
14.12.2009, 17:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarimedia yazmış: pc format
internet
motor
bisiklet..
ve derslerle alakasiz herşey
internet,bisiklet yeteneklerin çok ilginç... yetenek kavramını öğrenmelisin önce
benim ses yeteneğim olduğunu düşünüyorum. ayrıca zeki müren, cem karaca, duman, bülent ersoy gibi sanatçıların taklitlerini çok iyi yaptığımı söylerler  |
|
↑
|
|
 |
-

scriptype
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.12.2009, 18:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend yazmış: Photoshop, Captivate, Dreamwaver, Corel Draw, Illustrator, Flash, Css, (Bu seneden sonra) > ASP, PHP, Java,Javascript, Yunus, Delphi, C++, C#, Grafik Programlama, Veritabanı, İnternet Programcılığı, gibisinden şeyler de uzman olacağım
oha Xd ______________ Hey maan |
|
↑
|
|
 |
-

hyperend
Uzman Üye
|
14.12.2009, 18:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
scriptype yazmış: hyperend yazmış: Photoshop, Captivate, Dreamwaver, Corel Draw, Illustrator, Flash, Css, (Bu seneden sonra) > ASP, PHP, Java,Javascript, Yunus, Delphi, C++, C#, Grafik Programlama, Veritabanı, İnternet Programcılığı, gibisinden şeyler de uzman olacağım
oha Xd
ama dikkat lütfen. asp, php, java, javascript, yunus, delphi, c++, c#, veritabanu, grafik programla, internet programs ları seneye görecez  ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
 |
-

htlmkodes
Uzman Üye
|
14.12.2009, 18:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
asp,php,html,css,java, javascript Visueal basicidi herhalde  asp ye benziyor biraz Bunları Biliyorum |
|
↑
|
|
 |
-

desingxxkod
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

hyperend
Uzman Üye
|
14.12.2009, 19:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
htlmkodes yazmış: asp,php,html,css,java, javascript Visueal basicidi herhalde  asp ye benziyor biraz Bunları Biliyorum
eet hepsini göreceğiz.gerçekten inanılmaz mutluyum.birden fazla dil bilmek gibisi yok =) ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
 |
-

dersimix
Aktif Üye
|
14.12.2009, 19:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sadece photshop  |
|
↑
|
|
 |
-

virusland
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Sana yaza yaza yaz geldi.mesaja zam geldi.daha yazacaktım ama konturum bitti…
|
14.12.2009, 19:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Futbol:Bebeklikten Beri Yaptığım şeydir aldığrım gibi topa çakarım anam babam tanımam çalımı atar geçerim çok çoçuk hastanelik ettim okul takımlardında
Basketbol: Boyum Uzun Diye Oynuyorum Çok Güzel 3'lük sayı atarım oda aradabir iste xD kafam takıldımı oynarım sahada arkilerle falan filan
Photoshop: Vallaha ilk duyduğumda bende şaşırdım... basladım abudik gubidk çalışamalar yapmaya site actım cincocuk sonra dedim sıkıldım cincocuktan virusland photoshop calısmları yayınlıyom daha acemiyim diyebilirim...
Yüzme: Yüzmeyi en cok yazın severim çoğu arkadasımı gecmisimdir masallah xD
Koşu: en basarılı olduğum yerlerdedir 100m , 13sn. koşuyorum xD yusinblotmudur nedir adam 7sn kosuyo xD az kaldı olcak
dreamweaver: o kadarda basarılı olduğum sölenemez xD yeni yeni basladım daha çökezziz xD
Devamı Adobe Serisi Daha Yeni Yeni xD [ 12 Yasındayım ]______________  |
|
↑
|
|
 |
-

sanaldizayn
Aktif Üye
|
15.12.2009, 06:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Photoshop
Dreamweaver
Bastetbol
Futbol
Koşu ' da iyiyimdir. |
|
↑
|
|
 |
-

ahmnetc
Acemi Üye
|
15.12.2009, 15:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bilgisayar
İnternet
Sosyal(Yazılıyı çalışmasam en az 70 alırım,çalışsam 100)
Ağzımdan süper sesler çıkarırım[Plak sesi,maymun sesi,yavru köpek sesi,bass sesi vb.)
Basketbol
vs.. |
|
↑
|
|
 |
-

gencfbcafe
Uzman Üye
|
|