Yazar |
Mesaj |
-
online-games1
Uzman Üye
|
14.12.2009, 17:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgiliwebnet yazmış: online-games1 yazmış: Online-Games1
Özentilik herhalde Büyük sitelerden özendim bişeler yapmaya çalıştım ama bi şeye benzemedi
yinede bir çok oyun sitesine göre iyi siten. eyw... ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
14.12.2009, 17:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bütün sitelerimi açarken ana iki temel unsuru amaç edindim.
1.) Fark yaratmak.
2.) Ek olarak bildiklerimi ve izlerken yada okurken eğlendiğim şeyleri insanlarla paylaşmak.. ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
www-kral
Uzman Üye
|
14.12.2009, 17:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Eğlence ______________ |
|
↑
|
|
|
-
cengizhanayaz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.12.2009, 17:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kafama göre bi site işte ______________ arkadaşlar bedava-sitemde boşuna vakit kaybetmeyin... |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
14.12.2009, 17:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benimsitem1993 yazmış: Bütün sitelerimi açarken ana iki temel unsuru amaç edindim.
1.) Fark yaratmak.
2.) Ek olarak bildiklerimi ve izlerken yada okurken eğlendiğim şeyleri insanlarla paylaşmak.. ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim."
|
|
↑
|
|
|
-
pfdersleri
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.12.2009, 17:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@heraradiginburda
Beğendiğim ve gözüme çarpanları eklemek google da yükselmek...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
@pfdersleri
Ben photofiltre kullanıyorum ps çok zor, ve dersleri araken zorlanıyorum.Bu yüzden hem kendime hemde başkaları hepsini bir arada bulsun diye yaptım... ______________
Akşam akşam tepemin tasını artırıyorlar |
|
↑
|
|
|
-
antalya-gezgini
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.12.2009, 18:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Benim en büyük amacım Turizm Cenneti Antalya'yı Türk Halkına en iyi şekilde tanıtmaktır ..______________ 2010 Örnek Site Yarışmasında Dereceye Giren tr.gg sitemiz
Siteyi Görmek için hemen linke tıkla ==> http://antalya-gezgini.tr.gg/ |
|
↑
|
|
|
-
sitemiz-alacam
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
scriptype
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.12.2009, 18:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgiliwebnet yazmış: scriptype yazmış: bilgiliwebnet yazmış: Amacsiz Kuran Yoktur Herhalde.
amacın yok her halde:D
evet tamamen amaçsız da değil ama ilk bakışta hiç bi amaca hizmet etmediği belli. (amacı kendi kendime bişeyler yapmakla beraber millete hava atmaktı) ______________ Hey maan |
|
↑
|
|
|
-
htlmkodes
Uzman Üye
|
14.12.2009, 18:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Webmasterlere Yardımcı Olmak İçin Ve yeni İnternet Kullanıcılarına yardımcı olmak için Açtım ama artık ilgilenmiyorum İlgilenmiyecegim |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
14.12.2009, 18:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperendi ölesine açmaıştım ki zamanla hedefim oldu. bs de farklı olmak.sanırım başardım =) ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
desingxxkod
Uzman Üye
|
14.12.2009, 18:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İnançlı Bir Tarladır Hedefi Olanları Sürdüğü Bir Siteyiz. |
|
↑
|
|
|
-
dersimix
Aktif Üye
|
14.12.2009, 18:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
amacım sadece hit kazanmaktı 3 gündür sitem www.mtemtikcimm.tr.gg siteninn hiti 1.500 ü aşkın ama amacına ulaşmak can sıkıcı oluyo bende artık matematikcimmi yapmayacam işte son manyaklık budur |
|
↑
|
|
|
-
net-tr
Uzman Üye
|
14.12.2009, 19:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tek amacım Bedava-sitem kullanıcılarına bir nevi yardımcı olmak.. Tabii bu sitem için geçerli değil. Örneğin sitemde Bedava-sitem'e yer ayırmadım fazla.. |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
14.12.2009, 19:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yeni amacım paylasturkayı çok büyük bir site yapmak... ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
|