Yazar |
Mesaj |
-
photoshopfon
Acemi Üye
|
13.12.2009, 17:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Photoshop 5,5 - 6.0 - 7.0 - 8,8 - 0.9 - 10 - Corel Suit X4 - İllustratör- Freehand - ______________ ''Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.'' (Ertuğrul Gazi) |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
13.12.2009, 17:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Çok iyi top oynarım. ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
13.12.2009, 17:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Photoshop, Captivate, Dreamwaver, Corel Draw, Illustrator, Flash, Css, (Bu seneden sonra) > ASP, PHP, Java,Javascript, Yunus, Delphi, C++, C#, Grafik Programlama, Veritabanı, İnternet Programcılığı, gibisinden şeyler de uzman olacağım (inş)
ayrıca donanım dan iyi anlarım...
eh ayrıca vbulletin, wordpress, datalife engine gibi cms den iyi anlarım.
ayrıca;
roman yazmak gibi ufak girişimlerim oldu.komposizyon yazmayı severim.ama eskide kaldı.
ayrıca:
futbol, basketbol, atletizim gibisinden var biraz.
(bunlar gerçek abartmıyorum) ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
bscity
Uzman Üye
|
13.12.2009, 17:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend yazmış: Photoshop, Captivate, Dreamwaver, Corel Draw, Illustrator, Flash, Css, (Bu seneden sonra) > ASP, PHP, Java,Javascript, Yunus, Delphi, C++, C#, Grafik Programlama, Veritabanı, İnternet Programcılığı, gibisinden şeyler de uzman olacağım (inş)
ayrıca;
roman yazmak gibi ufak girişimlerim oldu.komposizyon yazmayı severim.ama eskide kaldı.
ayrıca:
(bunlar gerçek abartmıyorum)
Abi Sen Ne Yaptın Ya (:______________
Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz
Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
13.12.2009, 17:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bscity yazmış: hyperend yazmış: Photoshop, Captivate, Dreamwaver, Corel Draw, Illustrator, Flash, Css, (Bu seneden sonra) > ASP, PHP, Java,Javascript, Yunus, Delphi, C++, C#, Grafik Programlama, Veritabanı, İnternet Programcılığı, gibisinden şeyler de uzman olacağım (inş)
ayrıca;
ayrıca:
(bunlar gerçek abartmıyorum)
Abi Sen Ne Yaptın Ya (:
ama gerçekten abartmıyorum..Bilgisayar öğrenciyiz..bu sene donanım + yazılım
seneye yazdığım dillerden daha fazlasını göreceğiz.. ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
rapearth
Aktif Üye
|
13.12.2009, 22:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
photoshop, basketbol, rap söylemek, söz yazarlığı, dersler |
|
↑
|
|
|
-
faviconlar
Acemi Üye
|
14.12.2009, 06:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Photoshop CS4 - Dreamweaver CS3'te iyiyim. |
|
↑
|
|
|
-
bilgiliwebnet
Uzman Üye
|
14.12.2009, 07:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Futbol Söz Yazarligi Şiir Yazmak(Kitab Cikardim.) vb.
tabi bunlarda en iyiyim demek ayıp olur sadece bunlarda kendimi
iyi görüyorum |
|
↑
|
|
|
-
cengizhanayaz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.12.2009, 07:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Futbolda çok iyiyimdir. ______________ arkadaşlar bedava-sitemde boşuna vakit kaybetmeyin... |
|
↑
|
|
|
-
bscity
Uzman Üye
|
14.12.2009, 15:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Futbol,Yüzme,Rap Söylemek,Gta San Andreas (:______________
Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz
Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde |
|
↑
|
|
|
-
islamicjihad
Acemi Üye
|
14.12.2009, 15:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben kendimi ifade etmekte kötüyüm.Fakat tarafım olduğum konularda kendimi yeterli olmasada bilgili görüyorum.Yani kendi davamı çok iyi başkalarına anlatırım.Kolay kolay lafın altında kalmamaya çalışırım ve kalmamda zaten. ______________ İslamicJihad / Global İslamic Unity Web Site
أَلَا إِنَّ نَصْرَ اللَّهِ قَرِيبٌ / Bilesiniz ki Allah ın yardımı yakındır |
|
↑
|
|
|
-
hakan-fan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.12.2009, 16:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
scriptype
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.12.2009, 17:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Siz neyde iyisiniz , bu yeteneğe nasıl sahip oldunuz,nerede ne eğitimi aldınız,kaç yılınızı verdiniz ?
web tasarım: kendi kendime, ailemin yoğun yıpratma çabalarına rağmen sahip oldum. web'de direk uzmanlarından bir sürü makale okudum, çok araştırdım, trendleri takip ettim gibi şeyler. ve sanırım 3 senedir filan bunla uraşıyorum. (ondan önce msn live spaces ile bişeyler yapardım)
dans: bu yeteneğe çok uraşmadan kendi kendime sahip oldum. hiç eğitim almadım almayı düşünüyorum. henüz hiç yılımı vermedim çünkü ciddi ciddi bşalamış değilim. ama ilgi alanlarımdan ve kendimde yetenek olduğu düşüncesimdeyim xD
çizim: bu yeteneğe özellikle hayat tecrübem ve/veya okul sayesinde sahip oldum. okulda mecburen deftere bişeyler yazmak gerektiğinde kalemi oynatıyo görünmek için aklımdan geçenleri çizmekle başladı x). hiç bi kategoriye girmediğini düşünüyo olmakla beraber geometriye de ilgiliyim aslında bi bakıma
yabancı dil: ilk bilgisayarım eve girdi gireli ailem beni başından kaldırmaya çalışmıştır. dolayısıyle ben de kalkamışımdır. bundandır ki bilgisayar başında uzun zaman geçirdim ve özellikle son yıllarda web tasarımla ilgili olmam sayesinde ingilizce kaynaklara çok girer oldum. çoğu zaman okuldaki dersleri takip etmemişimdir ama onlardan ilerdeyim bu konuda
kedi sesi çıkarabilmek: fazla söze gerek yok, evet kedim oldu şu anda da var x)) xD ((x Dx Xd
insanların aklını okuyabilmek: bilimkurgunun gerçekleştiği kişi benim. ama bunun ne bilimle ne kurguyla ilgisi var Xd. tamamen kendi yaşam tecrübelerimden karşımdakinin "ne mal olduğu" hakkında bi süre inceleyip tanı koyduktan sonra kafamda hiç şüphe kalmaz. konuşan kişinin sözlerinden, tavrından, duruşundan, kitap okuyuşundan, konuşma tarzı ve kullandığı kelimelerden falan anlarım yani hemen. ona göre XD
aklıma gelenler bunlar. 50 tane de yoktur zaten. ilgi alanları olsaydı 50 tane olabilirdi ______________ Hey maan |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
14.12.2009, 17:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Aikido ve kickboxta çok iyiyimdir...Futbol iyi oynarım...! ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
bilgiliwebnet
Uzman Üye
|
14.12.2009, 17:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
scriptype yazmış: Siz neyde iyisiniz , bu yeteneğe nasıl sahip oldunuz,nerede ne eğitimi aldınız,kaç yılınızı verdiniz ?
web tasarım: kendi kendime, ailemin yoğun yıpratma çabalarına rağmen sahip oldum. web'de direk uzmanlarından bir sürü makale okudum, çok araştırdım, trendleri takip ettim gibi şeyler. ve sanırım 3 senedir filan bunla uraşıyorum. (ondan önce msn live spaces ile bişeyler yapardım)
dans: bu yeteneğe çok uraşmadan kendi kendime sahip oldum. hiç eğitim almadım almayı düşünüyorum. henüz hiç yılımı vermedim çünkü ciddi ciddi bşalamış değilim. ama ilgi alanlarımdan ve kendimde yetenek olduğu düşüncesimdeyim xD
çizim: bu yeteneğe özellikle hayat tecrübem ve/veya okul sayesinde sahip oldum. okulda mecburen deftere bişeyler yazmak gerektiğinde kalemi oynatıyo görünmek için aklımdan geçenleri çizmekle başladı x). hiç bi kategoriye girmediğini düşünüyo olmakla beraber geometriye de ilgiliyim aslında bi bakıma
yabancı dil: ilk bilgisayarım eve girdi gireli ailem beni başından kaldırmaya çalışmıştır. dolayısıyle ben de kalkamışımdır. bundandır ki bilgisayar başında uzun zaman geçirdim ve özellikle son yıllarda web tasarımla ilgili olmam sayesinde ingilizce kaynaklara çok girer oldum. çoğu zaman okuldaki dersleri takip etmemişimdir ama onlardan ilerdeyim bu konuda
kedi sesi çıkarabilmek: fazla söze gerek yok, evet kedim oldu şu anda da var x)) xD ((x Dx Xd
insanların aklını okuyabilmek: bilimkurgunun gerçekleştiği kişi benim. ama bunun ne bilimle ne kurguyla ilgisi var Xd. tamamen kendi yaşam tecrübelerimden karşımdakinin "ne mal olduğu" hakkında bi süre inceleyip tanı koyduktan sonra kafamda hiç şüphe kalmaz. konuşan kişinin sözlerinden, tavrından, duruşundan, kitap okuyuşundan, konuşma tarzı ve kullandığı kelimelerden falan anlarım yani hemen. ona göre XD
aklıma gelenler bunlar. 50 tane de yoktur zaten. ilgi alanları olsaydı 50 tane olabilirdi
maşallah. |
|
↑
|
|
|
|