Yazar |
Mesaj |
-
tumhepsiburada
Uzman Üye
|
13.12.2009, 11:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba,
Arkadaşlar bütün tasarımla, çeşitli bütün içerikle katılabilirsiniz.. (Bedava-Sitem kurallarına uygun olmak kaydıyla)
Bunun dışında bu başlık altında reklam yapmamaya özen gösterin ve kendi sitenizi yorumlatmayın misal benim sitem kazanabilir mi diye..
Süre konusuna gelince uzayabilir ama uzamama ihtimalide var
İyi günler.. |
|
↑
|
|
|
-
desingxxkod
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
sonsahne
Uzman Üye
|
13.12.2009, 13:57 (UTC) Mesaj konusu: Re: birden fazla websayfa |
|
|
gurbetyildizi yazmış: iyiy güzelde simdi benim 5 tane web sayfam var hepsinide tek tek bildirmem mi gerekiyor yaris icin
sitelerinizi açarken kullandığınız mail adresleriyle katılacağınız için her site için tek tek mail atacaksınız |
|
↑
|
|
|
-
desingxxkod
Uzman Üye
|
13.12.2009, 14:07 (UTC) Mesaj konusu: Re: birden fazla websayfa |
|
|
sonsahne yazmış: gurbetyildizi yazmış: iyiy güzelde simdi benim 5 tane web sayfam var hepsinide tek tek bildirmem mi gerekiyor yaris icin
sitelerinizi açarken kullandığınız mail adresleriyle katılacağınız için her site için tek tek mail atacaksınız
İyide Ben Bu Sitemi Açarken Rastgele Bir Mail yazıp Açmıştım.
Nasıl Yani Ben Katılamayacakmıyım.. |
|
↑
|
|
|
-
tumhepsiburada
Uzman Üye
|
13.12.2009, 14:10 (UTC) Mesaj konusu: Re: birden fazla websayfa |
|
|
desingxxkod yazmış:
İyide Ben Bu Sitemi Açarken Rastgele Bir Mail yazıp Açmıştım.
Nasıl Yani Ben Katılamayacakmıyım..
Sadece kendi sitenizin mail adresi ile katılma şansınız var..
Sitenizin mail durumuyla ilgili support'a danışın ve değiştirmeye bakın...
En son tumhepsiburada tarafından 13.12.2009 14:34:49 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
virusland
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Sana yaza yaza yaz geldi.mesaja zam geldi.daha yazacaktım ama konturum bitti…
|
|
↑
|
|
|
-
virusland
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Sana yaza yaza yaz geldi.mesaja zam geldi.daha yazacaktım ama konturum bitti…
|
13.12.2009, 14:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yanlış Hesap Ups xD
+ Virusland Benim xD Katılmayacağımı kim söledi
Katılıyorum ama virusland ile deil :lol
______________ |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
13.12.2009, 14:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar,
Lütfen elinizden geldiğince gereksiz ayrıntılara takılmayın ve bu başlıkta sitenizi tanıtıp reklamını yapmayın!
Yarışma hakkında sorularınızı vb. şeyleri paylaşın.. ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
virusland
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.12.2009, 14:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben cincocuk ile katılıyorum
virusland.tr.gg katılmam kesin sonuncu olurum
bu arada 2 site ile katılabilmyiz ______________ |
|
↑
|
|
|
-
evhollow
Aktif Üye
|
13.12.2009, 14:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
virusland yazmış: Ben cincocuk ile katılıyorum
virusland.tr.gg katılmam kesin sonuncu olurum
bu arada 2 site ile katılabilmyiz |
|
↑
|
|
|
-
sonsahne
Uzman Üye
|
13.12.2009, 14:34 (UTC) Mesaj konusu: Re: birden fazla websayfa |
|
|
sonsahne yazmış: gurbetyildizi yazmış: iyiy güzelde simdi benim 5 tane web sayfam var hepsinide tek tek bildirmem mi gerekiyor yaris icin
sitelerinizi açarken kullandığınız mail adresleriyle katılacağınız için her site için tek tek mail atacaksınız
5 siteyle katılınabilir ama 2 siteyle katılamazsınız
ne kadar siteniz varsa katılabilirsiniz.
ama dediğim gibi tek tek mail atarak. siteler mail adresleriyle uyuşmalı |
|
↑
|
|
|
-
matematikcimm
Uzman Üye
|
13.12.2009, 14:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
katılıyorum yarışmaya inş. kazanrım benim amacım hit değil sadece örnek site olmak hitim çok şükür artıyo sürekli ______________ 2008'den bugünlere.... |
|
↑
|
|
|
-
onderteam2
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
byqraphix
Uzman Üye
|
13.12.2009, 15:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu arada liste şeklinde verdiğim arkadaşlar
Tabii ki yarışmaya katılın..O anketin hiç bir geçerliliği yok ______________ Ve sonunda 3.Yıl Etkinlikleri 2 Ay öncesinden büyük bir yarışmayla başladı...
Ayrıntılı bilgi : http://byqraphix.tr.gg/3-.-Y%26%23305%3Bl-Etkinlikleri.htm |
|
↑
|
|
|
-
net-tr
Uzman Üye
|
13.12.2009, 15:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bedava-sitem'de olduğum bu yana kadar bir çok yarışma yapıldı.. Bunların içinde örnek site yarışmasıda vardı. Şuana kadar 2 tane yapıldı diye biliyorum. Bu 3'üncüsü olmalı. Şuana kadar seçilen sitelere bakarsanız görüceksiniz. Değişik içerikli siteler. Şuanda örneklerde bulunan sitelerin hepsinin içeriği farklıdır. Aynı içerikten site yoktur. Ve şöyle düşünün; Bedava-sitem'de sizin içeriğiniz gibi bulunan 100'lerce, 1000'lerce katılacak site olabilir. Onların arasından en iyi seçilmelisiniz.. Bakmalısınız, o sizin içeriğiniz olan sitelere.. Neyi farklı yapabilirim, ney ilgi çekebilir diye. Şuana kadar seçilen örnek sitelerde çok nadir görmüşümdür alıntı içerik seçilen site.. Alıntı içerikli site seçilse bile illa ki birşeyi dikkat çekmiştir. Örneğin; Tasarımı.. Unutmayın ki değişik, ilginç konulu siteler seçilir her zaman için. Ama ilgi çekici şeyler yaparsanız ne içeriği olursa olsun kazanırsınız.. Biraz makale gibi oldu ama olsun. Yarışmaya katılacak arkadaşlara şimdiden başarılar. Umarım benim tasarımımda yakın zamanda bitirebilirim bende katılırım.. |
|
↑
|
|
|
|