Yazar |
Mesaj |
-
desingxxkod
Uzman Üye
|
02.12.2009, 15:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başarılar |
|
↑
|
|
|
-
oynarium
Acemi Üye
|
02.12.2009, 18:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Mükemmel Başarılar Dilerim
Ama Önceki Tasarımda fena değildi |
|
↑
|
|
|
-
istiab
Acemi Üye
|
03.12.2009, 13:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oynarium yazmış: Mükemmel Başarılar Dilerim
Ama Önceki Tasarımda fena değildi
teşekkür ederim güzel yorumlarınız için.
evt önceki tasarımda güzeldi, zaten onun üzerinde renk açısından oynanarak yapıldı yeni tasarımda, biraz daha sıcak renkler kullanmaya karar verdim, eskisinde renkler uyumluydu ama biraz soluk renklerdi.
Malum kış vakti ziyaretçilerim üşümesin |
|
↑
|
|
|
-
sefacity
Aktif Üye
|
05.12.2009, 14:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Güzel Olmuş______________ |
|
↑
|
|
|
-
trggara
Aktif Üye
|
05.12.2009, 21:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
güzel tasarım |
|
↑
|
|
|
-
zekeriyazar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.12.2009, 21:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Harika olmus, ben begendim. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
istiab
Acemi Üye
|
06.12.2009, 15:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkür ederim, ama maalesef siteyi sadeleştirmem gerektiği için o güzel tasarımdan vazgeçtim, daha sadece bir tasarım yaptım, artık bunla idare edicez ______________ Siteniz için BANNER YAPMAK istiyorsanız, www.istiab.tr.gg 'ye bekleriz... |
|
↑
|
|
|
-
designxxkod
Aktif Üye
|
06.12.2009, 17:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
istiab yazmış: Teşekkür ederim, ama maalesef siteyi sadeleştirmem gerektiği için o güzel tasarımdan vazgeçtim, daha sadece bir tasarım yaptım, artık bunla idare edicez
Buda Fena Olmamış.______________ |
|
↑
|
|
|
-
istiab
Acemi Üye
|
06.12.2009, 22:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
designxxkod yazmış: istiab yazmış: Teşekkür ederim, ama maalesef siteyi sadeleştirmem gerektiği için o güzel tasarımdan vazgeçtim, daha sadece bir tasarım yaptım, artık bunla idare edicez
Buda Fena Olmamış.
teşekkür ederim, seninki kadar olmasada ______________ Siteniz için BANNER YAPMAK istiyorsanız, www.istiab.tr.gg 'ye bekleriz... |
|
↑
|
|
|
-
tunaozates
Acemi Üye
|
08.12.2009, 17:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
üstteki resimler saçma olmuş kaldırırsan iyi olur. ve siten çok güzel şu sözü iyi tanımlıyor DÜNYADA EN HAKİKİ MÜRŞİT İLİMDİR |
|
↑
|
|
|
-
moderatorler
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Lütfen Forumda Konu Açmadan Önce Bölümün Başlarındaki Kuralları Okuyunuz..
|
08.12.2009, 22:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarım çok gzl ama başlık resimi daha gzl olabilirdi başarılarının devamını dilerim ______________ woldpress'ten anlayan editörler aranıyor.
|
|
↑
|
|
|
-
istiab
Acemi Üye
|
09.12.2009, 10:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tunaozates yazmış: üstteki resimler saçma olmuş kaldırırsan iyi olur. ve siten çok güzel şu sözü iyi tanımlıyor DÜNYADA EN HAKİKİ MÜRŞİT İLİMDİR
Haklısınız, üst tarafı düzelttim, uyarınız ve güzel yorumlarınız için teşekkürler ______________ Siteniz için BANNER YAPMAK istiyorsanız, www.istiab.tr.gg 'ye bekleriz... |
|
↑
|
|
|
-
kingcss
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|