Yazar |
Mesaj |
-
bilisimhatti
Aktif Üye
|
08.12.2009, 16:08 (UTC) Mesaj konusu: Kutup ayıları yamyamlaştı |
|
|
İklim değişikliği yüzünden kutup ayıları kendi yavrularını yemeye başladı!
Bilişimhattı.net'in yaptığı habere göre Kopenhag'da tarihin en büyük iklim zirvesi düzenlenirken, kutup bölgesinden gelen bu haber tüyler ürpertiyor.
Kanada'nın Churchill kasabasının 300 kilometre kuzeyindeki bölgede çekilen 20 Kasım tarihli aşağıda ki fotoğraflarda,avlanma bölgelerini yavaş yavaş küresel ısınmaya kurban eden kutup ayılarının kendi türlerini öldürüp yediği görülüyor.
Sayıları azalan ve yaşama alanları giderek küçülen kutup ayıları, hayatta kalabilmek için kendi yavrularını bile yiyebilecek duruma geldi.
Kutup ayılarının daha önce de doğal yaşam alanlarını terkedip, yakın kasabaların çöplerine dadandığı gözlenmişti.
|
|
↑
|
|
|
-
bilisimhatti
Aktif Üye
|
08.12.2009, 16:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
küresel ısınma gerçekten domuz gribi yüzünden askıya alındı insanlar gribi konuşurken doğada ki hayvanlar ise küresel ısınmanın kurbanı oluyorlar
gerçekten ayıların yavrularını bu nedenle yemesi üzücü birşey bilinirki kutup ayıları sevimlidirler ama onlara bunu yaptıtan doğanın bozulması |
|
↑
|
|
|
-
banneed
Acemi Üye
|
08.12.2009, 18:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu bilişim hattı bence bu aralar fasa fiso dünya kadar haber çıkardı inanmıyorum kendi adıma... sanki adamlar kutuplarda kamp kurup izliyorlar fotolarda montaj (bence)... Bilişim hattı sırf reyting, hit kazanmak amacıyla yaptıkları şarlatanlıktır diye düşünüyorum ''ben'' |
|
↑
|
|
|
-
net-tr
Uzman Üye
|
08.12.2009, 19:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
banneed yazmış: bu bilişim hattı bence bu aralar fasa fiso dünya kadar haber çıkardı inanmıyorum kendi adıma... sanki adamlar kutuplarda kamp kurup izliyorlar fotolarda montaj (bence)... Bilişim hattı sırf reyting, hit kazanmak amacıyla yaptıkları şarlatanlıktır diye düşünüyorum ''ben'' |
|
↑
|
|
|
-
virusland
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Sana yaza yaza yaz geldi.mesaja zam geldi.daha yazacaktım ama konturum bitti…
|
08.12.2009, 19:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ayı Ayıdır Kardesim Yermi Yer xD
|
|
↑
|
|
|
-
micropage
Acemi Üye
|
08.12.2009, 19:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hayvanlar aç ne yapsın ______________ Sessiz attin ciftesi deve teper ki pektir
interforce... |
|
↑
|
|
|
-
hakan-fan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.12.2009, 19:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Oradaki hayvanlarada yazık. ______________ twitter.com/hakan_ozdemirr |
|
↑
|
|
|
-
virusland
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Sana yaza yaza yaz geldi.mesaja zam geldi.daha yazacaktım ama konturum bitti…
|
08.12.2009, 19:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hakan-fan yazmış: Oradaki hayvanlarada yazık.
Oda Doğa Kanunu ______________ |
|
↑
|
|
|
-
banneed
Acemi Üye
|
08.12.2009, 19:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
net-tr yazmış: banneed yazmış: bu bilişim hattı bence bu aralar fasa fiso dünya kadar haber çıkardı inanmıyorum kendi adıma... sanki adamlar kutuplarda kamp kurup izliyorlar fotolarda montaj (bence)... Bilişim hattı sırf reyting, hit kazanmak amacıyla yaptıkları şarlatanlıktır diye düşünüyorum ''ben''
ne kaynak var ne birşey? yayınlayan sitelere bak istersen hepsi birinden çalıntı yapmış yapıştırmış sitesine efendim neymiş hitimiz artsın insanların ilgisini çeker... |
|
↑
|
|
|
-
hakan-fan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.12.2009, 19:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İnsan olmak yerine hayvan olarak dünyaya gelseydin eminim böyle düşünmezdin. ______________ twitter.com/hakan_ozdemirr |
|
↑
|
|
|
-
cengizhanayaz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.12.2009, 19:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Harbi yazık ya... Onların yerinde olmak istemezdim Allah kolaylık versin ne diim ______________ arkadaşlar bedava-sitemde boşuna vakit kaybetmeyin... |
|
↑
|
|
|
-
designxxkod
Aktif Üye
|
08.12.2009, 21:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yazık Ya Hayvanlara.
O Da Biliyor Yavrusunun Yenilmeyeceğini Ancak Hayatta Kalmak İçin Mecburlar...
Bunun Sorumlusu Suçlusu Biz İnsanoğluyuz...
Bu Hayvanların Vebali Hep Bizlere...
Küresel Isınmadan Bu Durumdalar. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
xnape
Acemi Üye
|
08.12.2009, 21:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ne yazık ki bu durumda olmamıza artık bizde hayvanlar gibi olmamız an meselesi bence... |
|
↑
|
|
|
-
kingcss
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.12.2009, 10:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar;
Hatırlıyorsanız.
İnsanlarda birbirini yemişti.
Sanıyorum bir uçak kazası sırasında yere düzensiz iniş yapmıştı ve ağır hasar vardı.
Detayını bilmiyorum ama 1-2 günden sonra insanlar aç kaldığından ölen insanların etlerinden yemişlerdi.
Bir başka haberde ise;
Bu daha acımasızdı.
Bir insanı doğrayarak yediğini çok beğendiğini kalanlarını evine alıp sakladığını söyleyen bir adam vardı.
Bu ne kadar doğrudur bilemem.
Hayvanlar orada ne yiyebilir;
Yavaş yavaş tükenmekte olan bir nesildeler zaten.
Mecbur kalınca herşeyin olabileceğini düşünüyorum.
Ama yinede sorumsuzluk bizlerde. ______________ KingCss: Bedava Link Alıyoruz Sende Linkini Ekleticeksen Tıkla |
|
↑
|
|
|
-
designxxkod
Aktif Üye
|
09.12.2009, 10:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kingcss yazmış: Arkadaşlar;
Hatırlıyorsanız.
İnsanlarda birbirini yemişti.
Sanıyorum bir uçak kazası sırasında yere düzensiz iniş yapmıştı ve ağır hasar vardı.
Detayını bilmiyorum ama 1-2 günden sonra insanlar aç kaldığından ölen insanların etlerinden yemişlerdi.
Bir başka haberde ise;
Bu daha acımasızdı.
Bir insanı doğrayarak yediğini çok beğendiğini kalanlarını evine alıp sakladığını söyleyen bir adam vardı.
Bu ne kadar doğrudur bilemem.
Hayvanlar orada ne yiyebilir;
Yavaş yavaş tükenmekte olan bir nesildeler zaten.
Mecbur kalınca herşeyin olabileceğini düşünüyorum.
Ama yinede sorumsuzluk bizlerde.
Hiç Düşünüp Hayvanlara Yardım Edende Yokki.______________ |
|
↑
|
|
|
|