Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj29.11.2009, 20:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

mr-genc yazmış:
odev-arsivleri yazmış:
2 Saat Önce Arkadaşlarla Call of Duty 4 Oynakdık.Çok güzel bir oyun Grafikler V.s Çok Beyeniyorum.

Counter-Strike'dan Daha İyi Grafiklere Sahip..

c.s call of duty 6 nin kıyaslanamaz bile knk Laughing

Call OF Duty gerçek gibi c.s'ye Göre Doğru Bencede Kıyaslanmaz xD
Mesaj29.11.2009, 20:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bir ara bende oyanayam ya Very Happy
Mesaj29.11.2009, 20:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

aldığım gün bitirdim.. xD akıcı hemde çok.. zevki büyük seneryolar müthiş.. ama gittikçe kısalıo sanki oyun ömürleri Very Happy
Mesaj29.11.2009, 21:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

raffinery yazmış:
aldığım gün bitirdim.. xD akıcı hemde çok.. zevki büyük seneryolar müthiş.. ama gittikçe kısalıo sanki oyun ömürleri Very Happy

Smile Cok oynamışın demekki kısaltmışın ömürünü
Mesaj29.11.2009, 22:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bende oyunu bugün bitirdim... Çok güzel bir oyun gerçekten başarılı...Oynamayanlara kesinlikle tavsiye ederim Smile

Special(özel) bölüm olarak müze açılıyor. Müzede oyundan bazı sahneleri fln gostermişler...Bana bir muze kısmı sacma geldi cod 4'teki gibi operasyon bekliyordum ama cıkmadı ne yapalım hayırlısı Very Happy

3 Adet Mod Alınacaktır.
Mesaj29.11.2009, 22:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

Hergün 2-3 Saat Oynayarak 3 Günde Bitirdim.Gerçekten Süper.Oyunun Sonundaki Credits (yanlış yazmadıysam) bölümü ayrı bi güzel Razz
Mesaj30.11.2009, 11:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bu oyunun bu kadar çok satması bence normal bir durum oldu
Neden mi?
Bende İnfinity Ward'ın hesabı buydu az ama kaliteli bir oyun yaptılar çok ama daha az kaliteli bir oyun olabilirdi..
bütçeyide zorladı tabi ki...
ama şimdi bütçelerini zorlamadan bir dahki oyununda kaliteli ve uzun bir oyun yapma şansı yakaladı..
Mesaj02.12.2009, 17:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bizim sınıftaki çocukların çoğu sizin gibi oyunu ya 3 günde yada 1 günde bitirmişler..

Cidden grafik açısından süper bir oyun..(Arkadaşlardan duyduğuma göre,animasyon filmi çıkacakmış..)Kesin kaynak yok.. Wink

Bende nasipse,yarın başlayacağım bu oyuna.. Razz
Mesaj02.12.2009, 17:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bu oyunu Bende Merak eddim. Tadlandırarak Anlatıyorsunuz. Razz Bunu bende En kısa Zamanda Oynamam lazım Ama başımı Kaşıcak Vakit yok Smile
Mesaj02.12.2009, 17:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

Banner + Altına 1 Satır Smile
Mesaj02.12.2009, 18:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

Call of Duty: Modern Warfare 2'de ban!
İnfinty Ward, Modern Warfare 2 hilecilerine göz açtırmamakta kararlı.
Tek kişilik senaryosundan ziyade multiplayer özellikleriyle ön plana çıkan Modern Warfare 2, hilecilerin oyunu istila etmesine izin verilememesiyle çok daha eğlenceli bir hal alıyor. Oyunun yapımcısı Infinity Ward, Steam üzerinden 2.500 hilecinin banlandığını ve hilecilere göz açtırılmayacağını açıkladı.

*Arkadaşlar bu başlık altından sizlere bütün bölümleri anlatacağım hafta sonu ama Smile
Önceki mesajları göster: