Yazar |
Mesaj |
-
desingxxkod
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
02.12.2009, 15:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İlginç.. |
|
↑
|
|
|
-
xxk0d
Acemi Üye
|
02.12.2009, 15:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
informess yazmış: İlginç.. |
|
↑
|
|
|
-
alanmutlusatanmutlu
Acemi Üye
|
02.12.2009, 16:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
resmen çalıntı herif xD ______________ Takdir Edildiğinizde Değil Taklit Edildiğinizde Birşeyler Başarmışsınızdır ! |
|
↑
|
|
|
-
xxk0d
Acemi Üye
|
02.12.2009, 16:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
alanmutlusatanmutlu yazmış: resmen çalıntı herif xD |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
02.12.2009, 16:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı ise altında alıntıdır diye not düş.. ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
odev-arsivleri
Uzman Üye
|
02.12.2009, 16:04 (UTC) Mesaj konusu: Mobilyayı Karton Kutuda Sundu... |
|
|
Mobilyayı Karton Kutuda Sundu Kriz Yılında 27 Mağaza Açtı
Kanepe ve Oturma Gruplarını Karton Kutuya Koyarak Sektörde Bir İlke İmza Atan Cardin Mobilya, Önümüzdeki Dönemde de Ürün Bazında Yenilikler Yapmaya Devam Edeceğini Duyurdu. Cardin Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Eyüp Teker, Arge Çalışmalarının Tüketicinin Taleplerini Gözönünde Bulundurarak Yaptıklarını Söyledi.
Kanepe ve oturma gruplarını karton kutuya koyarak sektörde bir ilke imza atan Cardin Mobilya, önümüzdeki dönemde de ürün bazında yenilikler yapmaya devam edeceğini duyurdu. Cardin Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Eyüp Teker, arge çalışmalarının tüketicinin taleplerini gözönünde bulundurarak yaptıklarını söyledi. Kriz yılında da büyümeyi sürdürdüklerini ifade eden Teker, son 6 ayda 27 mağaza açtıklarını kaydetti.
Teker, yaptığı yazılı açıklamada "Arge çalışmalarımızı yüksek teknoloji ile bütünleştirip tüketici endeksli yaptığımız üretimle son 6 ayda Türkiye genelinde 27 mağaza açtık." dedi. Arge çalışmalarında tüketiciye kulak verdiklerini ifade eden Teker, bu nedenle Cardin Mobilya olarak tercih edilen bir marka olduklarını kaydetti. Son 6 ayda açtıkları 27 mağaza ile Türkiye genelinde mağaza sayısını 310'a ulaştığını belirter Teker, "Cardin Mobilyanın temellerini atmamızın üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen Marka bazında ilk 8 firma arasında yerimizi almasını bildik. Ülke genelinde açtığımız mağazalar şehirlerin en işlek yerlerinde bulunmaktadır. Bu da hem bize hem de müşterimize ulaşım avantajı sağlamaktadır. Bayilik ağımız her geçen gün artmaktadır. İnşallah 2010 hedeflerimiz arasında münhasır bayileşmeye önem verip bu sayıyı 200'e corner bayi sayımızı da 500'e ulaştırmak istiyoruz."
Yaptıkları atılım ve tasarımlarla sektöre yeni bir vizyon getirdiklerini ifade eden Eyüp Teker, mobilyayı karton kutuya koymalarının nihai tüketici ve bayiler tarafından çok büyük beğeni topladığını söyledi. Teker, yenilik yapmaya devam edeceklerini dile getirdi. (CİHAN) |
|
↑
|
|
|
-
alanmutlusatanmutlu
Acemi Üye
|
02.12.2009, 16:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ne alıntısı resmen çalıntısın ona özenmek istiyorsan aynı isimli site açmazdın ______________ Takdir Edildiğinizde Değil Taklit Edildiğinizde Birşeyler Başarmışsınızdır ! |
|
↑
|
|
|
-
xxk0d
Acemi Üye
|
02.12.2009, 16:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benimsitem1993 yazmış: Alıntı ise altında alıntıdır diye not düş.. |
|
↑
|
|
|
-
alanmutlusatanmutlu
Acemi Üye
|
02.12.2009, 16:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sizin yaptığınız bir nevi hırsızlıktır.. Mod da nasıl görmedi anlamadım ______________ Takdir Edildiğinizde Değil Taklit Edildiğinizde Birşeyler Başarmışsınızdır ! |
|
↑
|
|
|
-
xxk0d
Acemi Üye
|
02.12.2009, 16:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
alanmutlusatanmutlu yazmış: sizin yaptığınız bir nevi hırsızlıktır.. Mod da nasıl görmedi anlamadım |
|
↑
|
|
|
-
alanmutlusatanmutlu
Acemi Üye
|
02.12.2009, 16:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tmm demiyorum Ozmn Sizin yaptığınız Şeyi Bana Söyleyin Ne Demek Alıntı Olmuyor Bu Yaptığınız.. ______________ Takdir Edildiğinizde Değil Taklit Edildiğinizde Birşeyler Başarmışsınızdır ! |
|
↑
|
|
|
-
xxk0d
Acemi Üye
|
02.12.2009, 16:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
alanmutlusatanmutlu yazmış: tmm demiyorum Ozmn Sizin yaptığınız Şeyi Bana Söyleyin Ne Demek Alıntı Olmuyor Bu Yaptığınız.. |
|
↑
|
|
|
-
alanmutlusatanmutlu
Acemi Üye
|
02.12.2009, 16:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya resminiz bari değişikl olsun bu ne dir ya kesinlikle haksızsınız modlar son cevabı verir ______________ Takdir Edildiğinizde Değil Taklit Edildiğinizde Birşeyler Başarmışsınızdır ! |
|
↑
|
|
|
-
xxk0d
Acemi Üye
|
02.12.2009, 16:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
alanmutlusatanmutlu yazmış: ya resminiz bari değişikl olsun bu ne dir ya kesinlikle haksızsınız modlar son cevabı verir |
|
↑
|
|
|
|