Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj06.09.2007, 09:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

EeeE Bende Beklerim Siteme:D herkes bekleme moduna geçmis... Cool

www.enesgeven.tr.gg Laughing
Mesaj06.09.2007, 10:04 (UTC)    
Mesaj konusu: alın beyler delikanlı bir site

Mesaj06.09.2007, 10:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

enesgeven yazmış:
EeeE Bende Beklerim Siteme:D herkes bekleme moduna geçmis... Cool

www.enesgeven.tr.gg Laughing

Bekleyin bakalım
Mesaj06.09.2007, 10:09 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: alın beyler delikanlı bir site

bestcastle yazmış:
www.bestcastle.tr.gg

bu şekilde reklam bırakman hoş değil
Mesaj06.09.2007, 10:17 (UTC)    
Mesaj konusu: SLM

BAŞLIK ÇARPICI AMA İÇERİK GENİŞ DEĞİL.ŞİMDİ BU SİTE NEYE HİZMET EDİYOR.ZİYARETÇİ NEDEN BU SİTEYE GİRSİN.BELLİ BİR TEMASI YOK BENCE.DELİKANLILIK BİR TEMA DEĞİLDİR.GÜZEL MESAJLAR VERMİYO.BENCE ZARARLI BİR SİTE.GENEDE ELİNE SAĞLIK.

SAYGILAR...
Mesaj06.09.2007, 10:24 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: SLM

cunobag yazmış:
BAŞLIK ÇARPICI AMA İÇERİK GENİŞ DEĞİL.ŞİMDİ BU SİTE NEYE HİZMET EDİYOR.ZİYARETÇİ NEDEN BU SİTEYE GİRSİN.BELLİ BİR TEMASI YOK BENCE.DELİKANLILIK BİR TEMA DEĞİLDİR.GÜZEL MESAJLAR VERMİYO.BENCE ZARARLI BİR SİTE.GENEDE ELİNE SAĞLIK.

SAYGILAR...

Kardeş birincisi benim sitem hiç bir şeye hizmet etmez. ikincisi senin belki anlıyamadığın yada sana uzak bize yakın birçok söz yer almakta . üçüncüsü güzel mesajlar vermiyo demişsin ben senin sitende mesaj göremedim yinede yorumun için sağol . içeriğe gelince ben sade adamım yeter gereksiz doldurmaya gerek yok .
Mesaj06.09.2007, 10:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

Şimdi Güzel OLmuş Ama Arkaplan Rengini Değiştir.. Reklam Gözükmediğinden DoLayı Site Silinebilir...

Mesaj06.09.2007, 10:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

davids89 yazmış:
Şimdi Güzel OLmuş Ama Arkaplan Rengini Değiştir.. Reklam Gözükmediğinden DoLayı Site Silinebilir...

arkaplan için cvp bekliyorum ozlemtekinden bakacaz inş
Mesaj06.09.2007, 11:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

Delikanlı Anket sorularını cevaplamadan geçmeyin . yakında gelmiş geçmiş kabadayılar fotolarıyla beraber sizlerle olacak.
Mesaj06.09.2007, 11:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

Very Happy
Mesaj06.09.2007, 12:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

Delikanlı forum aktif hale gelmiştir
Mesaj06.09.2007, 13:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

Biz delikanlılar burda birleşelim
Mesaj06.09.2007, 14:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

esrarliyim yazmış:
Delikanlı forum aktif hale gelmiştir

BAKIM A ALINDI
Mesaj06.09.2007, 15:42 (UTC)    

esrarliyim yazmış:
cunobag yazmış:

SAYGILAR...

Kardeş birincisi benim sitem hiç bir şeye hizmet etmez. ikincisi senin belki anlıyamadığın yada sana uzak bize yakın birçok söz yer almakta . üçüncüsü güzel mesajlar vermiyo demişsin ben senin sitende mesaj göremedim yinede yorumun için sağol . içeriğe gelince ben sade adamım yeter gereksiz doldurmaya gerek yok .

SENİN GÖRÜŞÜNE SAYGI DUYUYORUM AMA DELİKANLILIĞIN KİTABINI YAZAN ÇOK SENDE SİTESİNİMİ AÇTIN Smile ŞAKA BİR YANA SİTE KİŞİSEL BİR SİTE O ZAMAN.HEPSİ BU KADAR,YANİ BİR AMACI YOK.GELİŞTİR GELİŞTİR BİR YERE KADAR.SEN BİLİRSİN ARKADAŞIM.EN BÜYÜK DELİKANLILIK EFENDİLİKTİR BEN CE EN BÜYÜK MESAJ BU.BENİM SİTEM MESAJ DEĞİL HİZMET VERİYOR.ÖYLE DEMİŞSİN.TŞKLER.

SAYGILAR...
Mesaj06.09.2007, 15:51 (UTC)    

cunobag yazmış:
esrarliyim yazmış:
cunobag yazmış:

SAYGILAR...

SENİN GÖRÜŞÜNE SAYGI DUYUYORUM AMA DELİKANLILIĞIN KİTABINI YAZAN ÇOK SENDE SİTESİNİMİ AÇTIN Smile ŞAKA BİR YANA SİTE KİŞİSEL BİR SİTE O ZAMAN.HEPSİ BU KADAR,YANİ BİR AMACI YOK.GELİŞTİR GELİŞTİR BİR YERE KADAR.SEN BİLİRSİN ARKADAŞIM.EN BÜYÜK DELİKANLILIK EFENDİLİKTİR BEN CE EN BÜYÜK MESAJ BU.BENİM SİTEM MESAJ DEĞİL HİZMET VERİYOR.ÖYLE DEMİŞSİN.TŞKLER.

SAYGILAR...

Kardeş şu na inan burda sayılı siteler hizmet veriyor herkes kendini webmaster sanıyor ha benim amacım şu kendini adam gibi adam hisseden herkesi gerek forumda gerekse sitede bir araya toplamak . dediğin gibi en büyük delikanlılık efendiliktir .
Önceki mesajları göster: