Yazar |
Mesaj |
-
mesutt
Aktif Üye
|
30.11.2009, 10:10 (UTC) Mesaj konusu: sitem açılmıyor giriş yaptıktan sonra sayfa gelmiyor |
|
|
sitem açılmıyor giriş yaptıktan sonra sayfa gelmiyor bende mi sorun var bir girip bakarmısınız eyer sizde açılıosa muhakka söyleyin |
|
↑
|
|
|
-
korsan-turkiye
Aktif Üye
|
30.11.2009, 10:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
muhtemelen internetinde yada pc de sorun var ben girdim açılıyor |
|
↑
|
|
|
-
mesutt
Aktif Üye
|
30.11.2009, 10:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
korsan-turkiye yazmış: muhtemelen internetinde yada pc de sorun var ben girdim açılıyor
oalabilir sağol |
|
↑
|
|
|
-
odev-arsivleri
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
mesutt
Aktif Üye
|
30.11.2009, 10:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
odev-arsivleri yazmış: Çerezleri Temizleyip Başdan Girmeyi Dene..
İE Kullanıyorsan Geçmişi Sil Baştan Gir ..
çerezleri sildim geçmişide sildim ama hala devam ediyo internet çok yoğun kullanılsa öteki sitelere de yavaş girer herlelde sanırım |
|
↑
|
|
|
-
mesutt
Aktif Üye
|
30.11.2009, 10:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mesutt yazmış: odev-arsivleri yazmış: Çerezleri Temizleyip Başdan Girmeyi Dene..
çerezleri sildim geçmişide sildim ama hala devam ediyo internet çok yoğun kullanılsa öteki sitelere de yavaş girer herlelde sanırım
10 dk de geliyo site reklamlardan mı acaba |
|
↑
|
|
|
-
odev-arsivleri
Uzman Üye
|
30.11.2009, 10:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mesutt yazmış: odev-arsivleri yazmış: Çerezleri Temizleyip Başdan Girmeyi Dene..
çerezleri sildim geçmişide sildim ama hala devam ediyo internet çok yoğun kullanılsa öteki sitelere de yavaş girer herlelde sanırım
İnternetin Çok Kullanılmasa Yavaş Girmeyi Sağlar Fakat Sizin Bu Durum Bilgisiyarınızda Bi Problemin Olduğunu Gösteriyor.. |
|
↑
|
|
|
-
htlmkodes
Uzman Üye
|
30.11.2009, 11:07 (UTC) Mesaj konusu: Re: sitem açılmıyor giriş yaptıktan sonra sayfa gelmiyor |
|
|
mesutt yazmış: sitem açılmıyor giriş yaptıktan sonra sayfa gelmiyor bende mi sorun var bir girip bakarmısınız eyer sizde açılıosa muhakka söyleyin
XP Yoksa Vistamı Kullandıgınız Program Buna göre bir şık sunabilirim ______________ Geliyoruz sessiz ve derinden!... |
|
↑
|
|
|
-
fenerlininsitesi
Uzman Üye
|
30.11.2009, 11:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sitende çok içerik var sayfa görüntülenesiye kadar donma yapıyor ve böylece siteye girişte gerçekleşmiyor ______________ Darağacında olsak bile son sözümüz ''FENERBAHÇE''
Artık Forumla İşim Yok |
|
↑
|
|
|
-
htlmkodes
Uzman Üye
|
30.11.2009, 11:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fenerlininsitesi yazmış: sitende çok içerik var sayfa görüntülenesiye kadar donma yapıyor ve böylece siteye girişte gerçekleşmiyor
Sitesindeki Sayfalar Fazla etkilemez Ama sonuçda etkiler bende 2500 sayfa Var bu sayfalardan Cok değildir Sayfası Herhalde ve benimki Tık diye acılıyor. ______________ Geliyoruz sessiz ve derinden!... |
|
↑
|
|
|
-
fenerlininsitesi
Uzman Üye
|
30.11.2009, 11:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
iframe kodlarından olur sayfa görüntülenesiye kadar diğer sitelerden aldığı kodlar yada içerikleri açmak için bayağı bir zaman gerektiriyor ve donma yapıyor ______________ Darağacında olsak bile son sözümüz ''FENERBAHÇE''
Artık Forumla İşim Yok |
|
↑
|
|
|
-
htlmkodes
Uzman Üye
|
30.11.2009, 11:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fenerlininsitesi yazmış: iframe kodlarından olur sayfa görüntülenesiye kadar diğer sitelerden aldığı kodlar yada içerikleri açmak için bayağı bir zaman gerektiriyor ve donma yapıyor
Evet en cokda Bunlar Heleki Resimler Siteyi Yavaşlatır... Ve sayfada Daha cok gecikmeli acılır ______________ Geliyoruz sessiz ve derinden!... |
|
↑
|
|
|
-
saraybahcesi
Uzman Üye
|
30.11.2009, 11:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|