Yazar |
Mesaj |
-
sulperazon
Acemi Üye
|
27.11.2009, 10:50 (UTC) Mesaj konusu: Sulperazon Güvenlik Paketi Çıktı ! |
|
|
İçindekiler :
1)AntiVirüs:
-Avira_AntiVirüs_Personal
-AVG_Free_sft_en
-Avast_Home_Setup
2)Firewall
-Zone_Alarm_Setup
-Comando_İnternet_Security_Setup
3)AntiSpyWare
-SpywareTerminatorSetup
-Ad-AwareAE
Hepsi Güncel Programlar
İndirmek İçin Sitemize Girin Link Koymak Yasak :S
Peki Bunu Neden Buraya Açtım Derseniz Bir Daha ki Paketimiz Msn Paketi Olacak Buraya Linklerinizi Verin 5 Şanslı Kişiye Paketimizde Bedava Reklam Verilecektir ______________ Forum imzanızın boyutu 600px×120px olduğu için düzenlenmiştir.|Standart boyut 468x60'tır.|=>BenimSitem1993
|
|
↑
|
|
|
-
paylasim61
Uzman Üye
|
27.11.2009, 11:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
sulperazon
Acemi Üye
|
27.11.2009, 11:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ne dalgası ya kendim hazırladım programları taibki ben hazırlamadım Ne Demeye Çalışıyorsun ? Sadece Kaliteli Programları Yan yana Getirdim Size Sundum.. İsteyen Yükler İstemeyen Yüklemez Programların İsimlerine Bakarsan En Kaliteli Programlar.. Lütfen Konuyu Dağıtma Zaten Böyle Bi Dağıtıonuz sonra tut tutabilirsen Ben PAylaşımımı Yaptım.. İSteyen Yükler İstemeyen Yüklemez ______________ Forum imzanızın boyutu 600px×120px olduğu için düzenlenmiştir.|Standart boyut 468x60'tır.|=>BenimSitem1993
|
|
↑
|
|
|
-
sulperazon
Acemi Üye
|
27.11.2009, 17:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
up ______________ Forum imzanızın boyutu 600px×120px olduğu için düzenlenmiştir.|Standart boyut 468x60'tır.|=>BenimSitem1993
|
|
↑
|
|
|
-
paylasim61
Uzman Üye
|
28.11.2009, 11:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Size ait olmayayan veya free olmayan birşeyin download linkini veremezsiniz! ______________
Ethical Hacker Professional Web Designer |
|
↑
|
|
|
-
matematikcimm
Uzman Üye
|
28.11.2009, 11:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşım bence daha fazla emek vermeden siteni bırakmalısın birisi şikayet ederse siten silinir veya bir yönetici siteni görürse siler.Çünkü sitende download linki vermek yasaktır.Ama kendi yaptığın bir şeyi download ettirebilirsin.Sen proramları başka sitelerden alıp koymuşsun bu yasaktır seni uyarmak istedim emeğin boşa gitmesin daha fazla. ______________ 2008'den bugünlere.... |
|
↑
|
|
|
-
sulperazon
Acemi Üye
|
28.11.2009, 12:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ne diyorsunuz ya hepsini teker teker toplayıp kendim upload ettim :S bunun yasal olmayan yönü ne ? Hepsi Yasal Programlar Sitemde Bir Program Yayınlamak İçin Programı KEndimmi Yazmam lazım ? Upload Benim Programları Ben Topladım ! Yasal Olmaya Tek Yanı Programları Benim Yazmamam mı ? Buna Cevap Verin Hemen Kaldırayım ______________ Forum imzanızın boyutu 600px×120px olduğu için düzenlenmiştir.|Standart boyut 468x60'tır.|=>BenimSitem1993
|
|
↑
|
|
|
-
sulperazon
Acemi Üye
|
28.11.2009, 12:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
matematikcimm yazmış: Arkadaşım bence daha fazla emek vermeden siteni bırakmalısın birisi şikayet ederse siten silinir veya bir yönetici siteni görürse siler.Çünkü sitende download linki vermek yasaktır.Ama kendi yaptığın bir şeyi download ettirebilirsin.Sen proramları başka sitelerden alıp koymuşsun bu yasaktır seni uyarmak istedim emeğin boşa gitmesin daha fazla.
Ayrıca Son Derece Yasal Bu Linkleri Aldığım Yerler İle görüştüm Görüşmediğim yerler İse KEsinlikle Copy Hakkı Olmayan Sitelerdi Yani Tamamen Yasal Bir Sitem Olduğunu Düşünüyorum.. bir iki kişi Supporta Aynı GErekçeyle Verdi Siteme Bir Şey Olmadı Belkide Daha Görmemişlerdir Onu Bilemem Ama Sitem Yasaldır ! ______________ Forum imzanızın boyutu 600px×120px olduğu için düzenlenmiştir.|Standart boyut 468x60'tır.|=>BenimSitem1993
|
|
↑
|
|
|
-
matematikcimm
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
sulperazon
Acemi Üye
|
28.11.2009, 15:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bakın Dikkat Ederseniz Direkt Linkler Ya Benim Uploadım yada PAylaşıma Açık Olan Programlar Copyright lı Olanlar İndirmek İçin Siteye Yönlendiriyir mesela indir . com die bi site var tıkladığınızda o site açılıor ve ordan indiriorsunz ______________ Forum imzanızın boyutu 600px×120px olduğu için düzenlenmiştir.|Standart boyut 468x60'tır.|=>BenimSitem1993
|
|
↑
|
|
|
-
sulperazon
Acemi Üye
|
28.11.2009, 15:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yinede haklıysanız ve sitem kurallara uymuyorsa Kapatsınlar saygımız sonsuz bir daha ki sefere yasal açarız neyse iyi günler sitemi supporta gönderiyorum yasal mı die sonuç aldığımda hemen buraya koyacağım ______________ Forum imzanızın boyutu 600px×120px olduğu için düzenlenmiştir.|Standart boyut 468x60'tır.|=>BenimSitem1993
|
|
↑
|
|
|
|