Yazar |
Mesaj |
-
interforce
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.11.2009, 17:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
O bilgileri almakta mesele Araştırmış ______________ .fear{display:none;} |
|
↑
|
|
|
-
virusland
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Sana yaza yaza yaz geldi.mesaja zam geldi.daha yazacaktım ama konturum bitti…
|
22.11.2009, 17:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
cengizhanayaz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.11.2009, 18:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Düzensiz. ______________ arkadaşlar bedava-sitemde boşuna vakit kaybetmeyin... |
|
↑
|
|
|
-
paylasim61
Uzman Üye
|
22.11.2009, 20:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cengizhanayaz yazmış: Düzensiz. |
|
↑
|
|
|
-
heraradiginburda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.11.2009, 20:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
valla ne yalan söyleyeyim Ben birdahaki aya indirecem pardusu(bu ay kota çok dolduda xD) yabancılar kazanacağına türkler kaznsın hemde grafikelri hoşuma gitti. ______________ Yakında yeni projeler ile geliyorum ...
|
|
↑
|
|
|
-
harikaegitimprojeleri
Aktif Üye
|
22.11.2009, 20:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
heraradiginburda yazmış: valla ne yalan söyleyeyim Ben birdahaki aya indirecem pardusu(bu ay kota çok dolduda xD) yabancılar kazanacağına türkler kaznsın hemde grafikelri hoşuma gitti.
Doğru bir karar, tebrik ederim sizi.
Pardus/Linux ücretsizdir. Türklerin kazanması şöyle olur: Bill Gates'e-Amerikaya gidecek olan milyarlarca dolar kullanıcının cebinde kalır, dolayısıyla bu para ülkemizde kalmış olur.
Asıl kazancımız budur ______________
efgan |
|
↑
|
|
|
-
heraradiginburda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.11.2009, 20:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
harikaegitimprojeleri yazmış: heraradiginburda yazmış: valla ne yalan söyleyeyim Ben birdahaki aya indirecem pardusu(bu ay kota çok dolduda xD) yabancılar kazanacağına türkler kaznsın hemde grafikelri hoşuma gitti.
Doğru bir karar, tebrik ederim sizi.
Pardus/Linux ücretsizdir. Türklerin kazanması şöyle olur: Bill Gates'e-Amerikaya gidecek olan milyarlarca dolar kullanıcının cebinde kalır, dolayısıyla bu para ülkemizde kalmış olur.
Asıl kazancımız budur
Sonuçta kazancımız oluyor ya yeter ______________ Yakında yeni projeler ile geliyorum ...
|
|
↑
|
|
|
-
sulperazon
Acemi Üye
|
23.11.2009, 14:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pardus kullanmayı düşünüyorum fakat burada pardus bizim işletim sistemimiz olduğu için bu işletim sistemini kullanın bölümüne değinilmiş... Yanlış Birşey Böyle Diyoruz Fakat Bedava-Sitem Webme nin Almanların.. Kullandığımız Pcler Yabancı... Bu Durumlarda İşletim Sistemini Değil Teknoloji Sistemini Değiştireceksim ______________ Forum imzanızın boyutu 600px×120px olduğu için düzenlenmiştir.|Standart boyut 468x60'tır.|=>BenimSitem1993
|
|
↑
|
|
|
-
sulperazon
Acemi Üye
|
23.11.2009, 14:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sulperazon yazmış: pardus kullanmayı düşünüyorum fakat burada pardus bizim işletim sistemimiz olduğu için bu işletim sistemini kullanın bölümüne değinilmiş... Yanlış Birşey Böyle Diyoruz Fakat Bedava-Sitem Webme nin Almanların.. Kullandığımız Pcler Yabancı... Bu Durumlarda İşletim Sistemini Değil Teknoloji Sistemini Değiştireceksim
Ayrıca
Amerikan-İsrail zulmüne destek olmamış olursunuz.
Vatanseverler Pardus kullanır. Çünkü Windows'a ödenen milyarlarca dolar ülkemizde kalır.
Bu Satırada Üstteki Yorumu Yapıyorum ______________ Forum imzanızın boyutu 600px×120px olduğu için düzenlenmiştir.|Standart boyut 468x60'tır.|=>BenimSitem1993
|
|
↑
|
|
|
-
dbilgi
Aktif Üye
|
24.11.2009, 17:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben kullanıyorum eskiden hem Vista hem Pardus kullanıyordum şimdi vista çökünce Xp ile Pardus kullanıyorum ama önyükleyicinzi pardus olmalı |
|
↑
|
|
|
-
arhavilikomik
Aktif Üye
|
25.11.2009, 15:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pardus çok güzel programlara sahip, ama bazı donanımları tanımıyor. örneğin bende mikrofon çalışmıyor çünkü ses kartımı tanımadı, kamera çalışmadı onu da tanımadı. 299 sürücü var depolarda ama yine de tanımadı.Windos ve pardus birlikte yüklü şu an bende. Pardus güzel pardus özel şu an da pardustan yazıyorum. Öpen ofis programı da çok güzel, |
|
↑
|
|
|
|