Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj30.10.2009, 12:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bence koca evrende tek biz yokuz herşey olabilir ama bildiklerime göre ufolar bizden daha üstünler bu ufo olayları uzuy bilimleri bölümünde katılanıyo fakat bazı bilgiler insan oğlunun abartmasına kaçıyo Yani kısaca evrende tek deiliz ve ufo lar varsa bizden kat kat üstünler fakat biz insanlar ile savaşmak istemiyorlar...

Her türlü konuda yardım isteyebilirsiniz. Direk mesaj atmanız yeterli.
Mesaj31.10.2009, 16:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

e-davut yazmış:
Bence koca evrende tek biz yokuz herşey olabilir ama bildiklerime göre ufolar bizden daha üstünler bu ufo olayları uzuy bilimleri bölümünde katılanıyo fakat bazı bilgiler insan oğlunun abartmasına kaçıyo Yani kısaca evrende tek deiliz ve ufo lar varsa bizden kat kat üstünler fakat biz insanlar ile savaşmak istemiyorlar...

Paylaşım için tesekkurler ama bence dost olanlarıda dusman olanlarıda var bunların

Hv.Svn. Kd. Er
Mesaj09.11.2009, 11:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

bu konulardan tırstım şimdi ortak gece ruyama gırıyo
Mesaj09.11.2009, 15:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

Unknown
Flying
Object
ile harfler UFO anlamına geliyor

yani bilinmeyen uçan nesne
Mesaj09.11.2009, 15:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

cin lerin ve meleklerin görünmemelerinin nedeni de galiba boyut farkından dolayı biz 3. boyuttayız galiba oyüzden veyz biz 3 boyutluyuz onlar boyutsuz öyle bişi vardı
Mesaj09.11.2009, 15:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

biltekno-web yazmış:
cin lerin ve meleklerin görünmemelerinin nedeni de galiba boyut farkından dolayı biz 3. boyuttayız galiba oyüzden veyz biz 3 boyutluyuz onlar boyutsuz öyle bişi vardı

Hayır ;

ALLAH Bizlerin Görmemesi İçin Onları HIZLI Yaratmış.
İnsan Belli Bir Hızdan Sonrasını Yada Belli Bir ( YÜKSEK ) Sesden İlerisini Duyamadığı Gibi Buda Aynı Şekilde ALLAH Bizi Çok Hızlı Hareket Eden Canlıları Görmememiz İçin Bu Şekilde Yaratmış .. Wink
Mesaj09.11.2009, 19:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

desingxxkod yazmış:
biltekno-web yazmış:

Hayır ;

İnsan Belli Bir Hızdan Sonrasını Yada Belli Bir ( YÜKSEK ) Sesden İlerisini Duyamadığı Gibi Buda Aynı Şekilde ALLAH Bizi Çok Hızlı Hareket Eden Canlıları Görmememiz İçin Bu Şekilde Yaratmış .. Wink

tam bilmiyorum ama din öğretmenimiz böyle diyordu birde bir kaç yerde duydum . birde melekler sürekli hareket mi ediyorlar yani
Mesaj15.11.2009, 16:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

biltekno-web yazmış:
desingxxkod yazmış:
biltekno-web yazmış:

Hayır ;

tam bilmiyorum ama din öğretmenimiz böyle diyordu birde bir kaç yerde duydum . birde melekler sürekli hareket mi ediyorlar yani

Cinlerle aramızda boyut farkı vardır.
Normalde onlar hem bizden hızlıdır hemde uçabilirler

Hv.Svn. Kd. Er
Mesaj15.11.2009, 18:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ah be biz ucamıyoruz yha Ona yanıyorum Cinler ucuyor Biz ucamıyoruz saçma
Smile

Cinlerin ucduğuna dahil Kaynak isterim Varlar ama ucabildiklerini sizden duyuyorum
Mesaj15.11.2009, 19:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

htlmkodes yazmış:
Ah be biz ucamıyoruz yha Ona yanıyorum Cinler ucuyor Biz ucamıyoruz saçma
Smile

Cinlerin ucduğuna dahil Kaynak isterim Varlar ama ucabildiklerini sizden duyuyorum

CinLer cidden uçabiLiyorLar.. Wink
Mesaj15.11.2009, 19:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

İnsanların ve cinlerin tamamına peygamber olarak gönderilen peygamberimiz halkını imana davet etmek için gittigi Taifden üzgün dönmekteydi. Sabah olmak üzereydi. Namaza durmuştu.

O gün, cinleri hayrete düşüren bir olay olmuştu. Cinler o ana kadar, semâlara doğru yükselip meleklerin konuşmalarına kulak hırsızlığı yaparak dinlerlerdi. Fakat o gün bu maksatla göklere doğru yükselmek istediklerinde üzerlerine ateşvari gök taşları atılmıştı. Semada meydana gelen bu olayın, yeryüzündeki önemli bir meseleden kaynaklanabilecegini düsünerek her tarafa yayılmış, araştirmaya başlamışlardı.

Nasibin cinlerinden ileri gelen bir heyet, peygamberimizin bulunduğu yere gelmişler, okuduğu Kur'an-ı Kerim'i dinlemişler, semada ceryan hadisenin sebebini anlamışlar ve sonra kavimlerinin yanına dönmüşlerdi. Bu durum Âyet-i Kerimelerde şu sekilde açıklanmaktadir:

"Hani cinlerden bir gurubu, Kur'an'i dinlemeleri için sana yöneltmiştik. Kur'an'i dinlemeye hazır olunca (birbirlerine) "Susun" demişler, Kur'an'ın okunması bitince uyarıcılar olarak kavimlerine dönmüşlerdi. Ey kavmimiz! dediler, doğrusu biz Musa'dan sonra indirilen, kendinden öncekini doğrulayan, hakka ve doğru yola ileten bir kitap dinledik. Ey kavmimiz! Allah'in davetçisine uyun. Ona iman edin ki Allah da sizin günahlarınızı kısmen bağışlasın ve sizi acı bir azaptan korusun."(Ahkam Suresi 29-31)

Bu vak'a, cinlerin Peygamber Efendimizle ilk karsılaşmasıydı. Bundan sonra yine bir gün Peygamber Efendimiz ashabına şöyle hitap etti.:
"Ben gece vakti gidip cinlere Kur'an okumakla emrolundum. Peşimden kim gelecek?" Resûl-i Ekrem bu sözü ikinci ve üçüncü defa tekrarlamissa da ashab gene önlerine bakmışlardı. Son tekrarında Ibn-i Mesud "Ben gelirim" dedi ve birlikte Mekke'nin üst tarafinda Si'b-i Hacûn'a kadar yürürler. Oraya vardıklarında Resulullah bir çizgi çizer ve;
"Ben sana dönüp gelesiye kadar buradan dışarı çıkma!" diye tembih eder ve ayrılır. Ibn-i Mesud siddetli bir gürültü işitir. Cinler Resûl-i Ekrem'in üzerinde keklikler gibi uçusmakta, ayakları ile tasları yuvarlamaktaydılar. Bazilari da def çalmaktaydı. Nihayet peygamberimiz kusattılar, ve onu göremez olur. Ayağa kalkar. Resullullah eliyle oturmasını isaret eder. Kur'an okumaya başladıgında, cinler yere yapışır halde dururlar ve görünmez olurlar.
Nihayet peygamberimiz ona gelir, buyurur ki.
"Bana gelmek istemiştin degil mi? Eger gelseydin sana iyilik getirmezdi. Onlar cindi. Kur'an dinlemek üzere gelmişlerdi, sonra kavimlerini inzar etmek üzere döndüler. Benden azık istediler. Ben de kendilerine kemik ve deve pisliğini azık olarak tahsis ettim. Kimse kemikle ve bir de deve pisliği ile taharet almasin" buyurdu.

Hv.Svn. Kd. Er
Mesaj23.11.2009, 23:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

kardeş çok gereksiz şeyler yapıosun, adam yorum yok dio, sen paylaşım için teşekkürler diosun :S
Mesaj24.11.2009, 10:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

mr-graphi yazmış:
kardeş çok gereksiz şeyler yapıosun, adam yorum yok dio, sen paylaşım için teşekkürler diosun :S

Oda bir paylaşımdır arkadaşım

Hv.Svn. Kd. Er
Mesaj30.01.2010, 18:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bence var evrende yalnız değiliz
yaw cinler insan kılıgına gırebılıyormu?
Mesaj31.01.2010, 13:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

YA KARDEŞİM BU SORULARI BANA SORACAN BUNLAR BENİM UZMANLIK ALANIM BAK KARDEŞİM UFO YOK CİNLER VAR BÜYÜ VAR MERAK ETTİĞİ SORULARIN VARSA BANA SORABİLİRSİN
Önceki mesajları göster: