arkadalslar sıtemde arkaplana ıstedıgım resmı koyma ıstıyorum ama olmuyo bunu sıtemın tasarımı engellyebılıyor olabılırmı yanı bedava-sitem cokmun tasarımı ıce blue yu kullanıyorum herhanı bı resmın koudunu tasarım ustıune yapısıtırnca resım orda kare seklınde gouzkuyo yardım edersenız cok sevınırım.
bu yazdığım yol kendi resimlerin arasından arka plan seçmek içindir:önce bir resim galerisi oluşturacaksın,ekstralardan basit onu yaparsın resimlerimi yönet butonuyla pc den resimleri kaydet galeride oluşturduğun kategoriye yönlendir sonra kontrol et kaydolmuşlarmı sitende galeride görüyormusun?daha sonra anasayfaya geri dön ve tasarım ayarlarına gir.arka plan resmi adında bir buton var oradan resimlerimi yönete yüklediğin tüm resimleri bulabilirsin ,istediğini seç kolay gelsin..
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.