Yazar |
Mesaj |
-
sefacity
Aktif Üye
|
20.11.2009, 23:30 (UTC) Mesaj konusu: HF OLMASAYDI |
|
|
ARKADAŞLAR Hacker Friend olmasaydı Sitenizin tasarımı hayal ederseniz nasıl olurdu sizce ?______________ |
|
↑
|
|
|
-
net-tr
Uzman Üye
|
20.11.2009, 23:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Saçma bi'başlık. O olmasaydı başkası olurdu. Ki var..
İnsanlar hep hazıra kondukları için Hackerfriend'de hazır şeyler sunduğu için bu kadar tercih ediliyor. Free template'yi ayırmak kalırdı sadece? Zor mu? |
|
↑
|
|
|
-
sefacity
Aktif Üye
|
20.11.2009, 23:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bence Saçma değil çünkü HF olmasayfı free yi ayırmayı değil frenin kodununu bulamazlardı.Ayrıca HF yi Free ler olarak değil photshop tasarımları verdigi kodlar imkanlar var.______________ |
|
↑
|
|
|
-
net-tr
Uzman Üye
|
20.11.2009, 23:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sefacity yazmış: Bence Saçma değil çünkü HF olmasayfı free yi ayırmayı değil frenin kodununu bulamazlardı.Ayrıca HF yi Free ler olarak değil photshop tasarımları verdigi kodlar imkanlar var.
Emin misin? Free Template'yi ayırmanın anlatımı çok önceden css tasarım bölümünde yapıldı. Hala başlığı duruyor. Tarihinede bak derim.. Ondan öncede Bedava-sitem'de kullananlar vardı, duyulmuştu. Anlatımı yoktu. |
|
↑
|
|
|
-
sefacity
Aktif Üye
|
20.11.2009, 23:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
iii bilirim bende çok eskilerdenim.Fakat HF Freeyle değil diger kodları ve içerikleriyle nam saldı.Ayrıca Konuyu Terse çekipte tartışma konusu yapmazsan sevinirim.______________ |
|
↑
|
|
|
-
bygraphix
Acemi Üye
|
21.11.2009, 00:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Açıkcası ben dahil bi çok kişi [net-tr dahil] HFden öğrendik diyebiliriz..
Emeği çok geçti bunu da biliyoruz.. |
|
↑
|
|
|
-
hackerfriend
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.11.2009, 05:47 (UTC) Mesaj konusu: Re: HF OLMASAYDI |
|
|
sefacity yazmış: ARKADAŞLAR Hacker Friend olmasaydı Sitenizin tasarımı hayal ederseniz nasıl olurdu sizce ?
tr.gg'nin önceki halini çok iyi biliyorum. kıymet bilenler olduğu gibi kıymet bilmeyenler de olacak. böyle başlıklar açarak beni mahçup etmeyin.
eğer doğruyu söylemek gerekirse tr.gg'de ilkler hackerfriend.tr.gg ile başladı, kimse bunun aksini iddia edemez. bu bedava-sitemin diğer ülkeleri için de geçerlidir.
sevgiler, saygılar. ______________ Kodlarla Dövüşan Adam Der ki: Orda burda arama, herşeyin cevabı burada!
Deme, şu niçin böyle; Yerincedir ol öyle. Bak sonuna sabreyle, Görelim Mevlâ neyler! Neylerse güzel eyler!
Cümleler doğrudur, Sen doğru isen, Doğruluk bulunmaz, Sen eğri isen... |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
21.11.2009, 08:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
net-tr yazmış: Saçma bi'başlık. O olmasaydı başkası olurdu. Ki var..
İnsanlar hep hazıra kondukları için Hackerfriend'de hazır şeyler sunduğu için bu kadar tercih ediliyor. Free template'yi ayırmak kalırdı sadece? Zor mu?
katılıyorum =) ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
biltekno-web
Uzman Üye
|
21.11.2009, 08:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bygraphix yazmış: Açıkcası ben dahil bi çok kişi [net-tr dahil] HFden öğrendik diyebiliriz..
Emeği çok geçti bunu da biliyoruz..
ya HF bize bambaşka bir bakış açısı gösterdi.çok emeği geçti sadece sitesine girip gezsen bile çok şey öğrenirsin.sana katılıyorum... ______________ Siteme yazar arıyorum ..
30 özgün yazı yazana 500 mb host veriyorum . |
|
↑
|
|
|
-
webook
Acemi Üye
|
21.11.2009, 08:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
....Boş adam,boş konu.... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
cengizhanayaz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.11.2009, 09:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Gereksiz bir başlık ayrıca Net-tr nin söylediklerine katılıyorum ______________ arkadaşlar bedava-sitemde boşuna vakit kaybetmeyin... |
|
↑
|
|
|
-
mr-learned
Acemi Üye
|
21.11.2009, 09:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sefacity yazmış: iii bilirim bende çok eskilerdenim.Fakat HF Freeyle değil diger kodları ve içerikleriyle nam saldı.Ayrıca Konuyu Terse çekipte tartışma konusu yapmazsan sevinirim.
Çok eskilerdenim diyorsun. Eskilerden olan birisi böyle mantıksız ve saçma bir başlık açmaz. Ayrıca emincan (net-tr)'nin söylediği başlığı bilir.. ______________ Bilgiliyiznet ben. |
|
↑
|
|
|
-
paylasim61
Uzman Üye
|
21.11.2009, 09:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
21.11.2009, 09:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşım,
Sen çok eskiLerden isen,
Şu kuraLı haLa çözemedin mi?
KişiseL rekLam yasak..Sen böyLe düşünebiLirsen başkası başka düşünebiLir..
Ek oLarak sen HackerFriend abimizin rekLamınıda yapıyorsun!(Buda yasak!)
Sonuç itibari iLe eski oLan birisi bu kuraLLarı biLirdi..
Umarım başLık kiLitLenir bu muhabbet dahada uzamaz..
Unutmadan HackerFriend abimizin yardımLarından doLayı teşekkürLer.. ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
cengizhanayaz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|