Yazar |
Mesaj |
-
heraradiginburda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.11.2009, 21:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
matematik-cafe yazmış: hakan-fan yazmış: Hadi Bakalım
Hakan İnanma Şuna Ya
Bu BS'Nin Bir Tek Google İle Arasını Yapan Kullanıcı Varsa Oda XxKoD Yani Ben
Kanka senmisin ya bnde bu xxkod nerelere kayboldu diyodum. ______________ Yakında yeni projeler ile geliyorum ...
|
|
↑
|
|
|
-
istiab
Acemi Üye
|
16.11.2009, 21:19 (UTC) Mesaj konusu: Re: pagerank 4 arkadaşlar ne düşünüyorsunuz? |
|
|
gold-deri yazmış: sitemizin pagerankı 4 yorumlarınızı alabilirmiyiz
ilk başda sahte pagerank olduğunu düşündüm ama resimde de görüldüğü gibi gerçekmiş, tebrikler
|
|
↑
|
|
|
-
matematik-cafe
Acemi Üye
|
17.11.2009, 06:50 (UTC) Mesaj konusu: Re: pagerank 4 arkadaşlar ne düşünüyorsunuz? |
|
|
istiab yazmış: gold-deri yazmış: sitemizin pagerankı 4 yorumlarınızı alabilirmiyiz
ilk başda sahte pagerank olduğunu düşündüm ama resimde de görüldüğü gibi gerçekmiş, tebrikler
Backlink 7 Sitede içerik yok vs. vs. diyorsunuz ama öyle degil..
azda olsa içeriği var içeriği kendine ait resimleri var resimleri kendi upload larıyla sitesine eklemiş google ile ilgili gerekeni yapmış pr almış. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
gold-deri
Acemi Üye
|
17.11.2009, 15:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
matematik-cafe yazmış: hakan-fan yazmış: Hadi Bakalım
Hakan İnanma Şuna Ya
Bu BS'Nin Bir Tek Google İle Arasını Yapan Kullanıcı Varsa Oda XxKoD Yani Ben |
|
↑
|
|
|
-
gold-deri
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
mega-ipek
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.11.2009, 15:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kardeşim Kusura Bakma Ama 10 / 2 ______________ |
|
↑
|
|
|
-
gold-deri
Acemi Üye
|
17.11.2009, 15:40 (UTC) Mesaj konusu: Re: pagerank 4 arkadaşlar ne düşünüyorsunuz? |
|
|
istiab yazmış: gold-deri yazmış: sitemizin pagerankı 4 yorumlarınızı alabilirmiyiz
|
|
↑
|
|
|
-
matematik-cafe
Acemi Üye
|
17.11.2009, 15:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gold-deri yazmış: matematik-cafe yazmış: hakan-fan yazmış: Hadi Bakalım
Hakan İnanma Şuna Ya
Bu BS'Nin Bir Tek Google İle Arasını Yapan Kullanıcı Varsa Oda XxKoD Yani Ben yürü git işine |
|
↑
|
|
|
-
mega-ipek
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.11.2009, 15:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
matematik-cafe yazmış: gold-deri yazmış: matematik-cafe yazmış: hakan-fan yazmış: Hadi Bakalım
Hakan İnanma Şuna Ya
Bu BS'Nin Bir Tek Google İle Arasını Yapan Kullanıcı Varsa Oda XxKoD Yani Ben yürü git işine
zAhaaa ______________ |
|
↑
|
|
|
-
gold-deri
Acemi Üye
|
18.11.2009, 17:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
matematik-cafe yazmış: gold-deri yazmış: matematik-cafe yazmış: hakan-fan yazmış: Hadi Bakalım
Hakan İnanma Şuna Ya
Bu BS'Nin Bir Tek Google İle Arasını Yapan Kullanıcı Varsa Oda XxKoD Yani Ben yürü git işine |
|
↑
|
|
|
-
gold-deri
Acemi Üye
|
19.11.2009, 13:46 (UTC) Mesaj konusu: Re: pagerank 4 arkadaşlar ne düşünüyorsunuz? |
|
|
matematik-cafe yazmış: istiab yazmış: gold-deri yazmış: sitemizin pagerankı 4 yorumlarınızı alabilirmiyiz
Backlink 7 Sitede içerik yok vs. vs. diyorsunuz ama öyle degil..
azda olsa içeriği var içeriği kendine ait resimleri var resimleri kendi upload larıyla sitesine eklemiş google ile ilgili gerekeni yapmış pr almış. |
|
↑
|
|
|
-
ramazan-tr
Acemi Üye
|
19.11.2009, 14:09 (UTC) Mesaj konusu: PR4 |
|
|
PageRank 4'ü Nasıl Yaptın.
Başarılar..
Güzel Site.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
sitemiz-alacam
Aktif Üye
|
22.11.2009, 18:57 (UTC) Mesaj konusu: Re: PR4 |
|
|
ramazan-tr yazmış: PageRank 4'ü Nasıl Yaptın.
Başarılar..
Güzel Site.. |
|
↑
|
|
|
|