Yazar |
Mesaj |
-
matematik-cafe
Acemi Üye
|
17.11.2009, 13:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
matematikcimm yazmış: sen test eklemişsin ya 1 2 3 4 5. sınıf bende o siteden test eklicektim |
|
↑
|
|
|
-
matematikcimm
Uzman Üye
|
17.11.2009, 13:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ama site şuan yapımda açılsında 6 7 8. sınıfların falan testini eklicem ben ilköğretim eklemiyorum ______________ 2008'den bugünlere.... |
|
↑
|
|
|
-
matematik-cafe
Acemi Üye
|
17.11.2009, 15:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
matematikcimm yazmış: ama site şuan yapımda açılsında 6 7 8. sınıfların falan testini eklicem ben ilköğretim eklemiyorum
Ben 1. Sınıfta Den Lise 4 E Kadar. Hepsini ______________ |
|
↑
|
|
|
-
dersimix
Aktif Üye
|
17.11.2009, 15:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
matematik-cafe yazmış: matematikcimm yazmış: ama site şuan yapımda açılsında 6 7 8. sınıfların falan testini eklicem ben ilköğretim eklemiyorum
Ben 1. Sınıfta Den Lise 4 E Kadar. Hepsini |
|
↑
|
|
|
-
dersimix
Aktif Üye
|
17.11.2009, 15:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
matematik-cafe
Acemi Üye
|
17.11.2009, 15:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ver Bana PS'Yi Gör O Zaman Kimde ______________ |
|
↑
|
|
|
-
matematik-cafe
Acemi Üye
|
17.11.2009, 15:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dersimix yazmış: matematik-cafe yazmış: matematikcimm yazmış: ama site şuan yapımda açılsında 6 7 8. sınıfların falan testini eklicem ben ilköğretim eklemiyorum
Ben 1. Sınıfta Den Lise 4 E Kadar. Hepsini
Maksat Konu Ekleyim Siteye İçeriği Bol Görünsün Zaten Eklediğim 5 Sayfa ______________ |
|
↑
|
|
|
-
dersimix
Aktif Üye
|
17.11.2009, 15:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kanka yakında görecen bebni internetin anahtarını buldum kapısını açtım yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. |
|
↑
|
|
|
-
matematik-cafe
Acemi Üye
|
17.11.2009, 15:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dersimix yazmış: kanka yakında görecen bebni internetin anahtarını buldum kapısını açtım yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.
Sen O Kapıdan İçeri Girer Girmez Bende Arkandan Kapıyı Kilitler Seni Orada Bırakırım ______________ |
|
↑
|
|
|
-
dersimix
Aktif Üye
|
17.11.2009, 15:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
matematik-cafe yazmış: dersimix yazmış: kanka yakında görecen bebni internetin anahtarını buldum kapısını açtım yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.
Sen O Kapıdan İçeri Girer Girmez Bende Arkandan Kapıyı Kilitler Seni Orada Bırakırım
ne güzel işte içerde gizli kalmış sırları öğrenirim geri gelirim size gösteririm sırları |
|
↑
|
|
|
-
matematik-cafe
Acemi Üye
|
17.11.2009, 15:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dersimix yazmış: matematik-cafe yazmış: dersimix yazmış: kanka yakında görecen bebni internetin anahtarını buldum kapısını açtım yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.
Sen O Kapıdan İçeri Girer Girmez Bende Arkandan Kapıyı Kilitler Seni Orada Bırakırım
ne güzel işte içerde gizli kalmış sırları öğrenirim geri gelirim size gösteririm sırları |
|
↑
|
|
|
-
matematik-cafe
Acemi Üye
|
17.11.2009, 19:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
YORUMLARA DEVAM______________ |
|
↑
|
|
|
-
matematik-cafe
Acemi Üye
|
17.11.2009, 21:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
matematik-cafe yazmış: YORUMLARA DEVAM ______________ |
|
↑
|
|
|
-
heraradiginburda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.11.2009, 21:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kanqa ya site açılınca yarım sayfa kodlar gözüküyor onu halletsene (mozilla da)içerikte çok gibi duryor ______________ Yakında yeni projeler ile geliyorum ...
|
|
↑
|
|
|
-
sairhaticecerci
Acemi Üye
|
17.11.2009, 21:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aaa süper içerik hoşşş ______________ www.sairhaticecerci.tr.gg
gözyaşlarımı silerken o silik sokak dar bir hucuma uğrayacak yüreğim otobüs şoförü gaza basınca ayağı ben ağlıcam.... |
|
↑
|
|
|
|