Yazar |
Mesaj |
-

net-yuvasi
Acemi Üye
|
15.11.2009, 12:20 (UTC) Mesaj konusu: Net-Yuvası Açıldı... |
|
|
Arkadaşlar sitemizi bugün sabah 7 gibi açtım.Lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin... |
|
↑
|
|
 |
-

benimsitem1993
Uzman Üye
|
15.11.2009, 13:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Harbiden güzeL oLmuş!
BaşarıLar.. ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir.  |
|
↑
|
|
 |
-

net-yuvasi
Acemi Üye
|
15.11.2009, 18:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benimsitem1993 yazmış: Harbiden güzeL oLmuş!
BaşarıLar.. çok teşekkür ederim yorumun için çok saol |
|
↑
|
|
 |
-

benimsitem1993
Uzman Üye
|
15.11.2009, 18:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
net-yuvasi yazmış: benimsitem1993 yazmış: Harbiden güzeL oLmuş!
BaşarıLar.. çok teşekkür ederim yorumun için çok saol
Ben teşekkür ederim..  ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir.  |
|
↑
|
|
 |
-

cincocuk
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.11.2009, 19:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sanırım Tasarımın Üstünde Çok Oynamıssın
Bazı Yerleri Kaybolmus
Bookstore Tasarıma Bida El At Baştan Düzenle
Onun Dışında Güzel ______________ Upsss... xD |
|
↑
|
|
 |
-

net-yuvasi
Acemi Üye
|
15.11.2009, 19:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cincocuk yazmış: Sanırım Tasarımın Üstünde Çok Oynamıssın
Bazı Yerleri Kaybolmus
Bookstore Tasarıma Bida El At Baştan Düzenle
Onun Dışında Güzel yorumların için saol tasarım üzerinde çalışma yaptığımdan sende tasarımla uğraşırken girdin sanırım.  |
|
↑
|
|
 |
-

webwait
Acemi Üye
|
15.11.2009, 19:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu bir günde yapılcak bişey gibi görülmüyor.bence önceden tasarımını fln seçtin hazırladın kodlarını öylemi he ??? |
|
↑
|
|
 |
-

net-yuvasi
Acemi Üye
|
15.11.2009, 19:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webwait yazmış: bu bir günde yapılcak bişey gibi görülmüyor.bence önceden tasarımını fln seçtin hazırladın kodlarını öylemi he ??? yooo gerçekten öyle değil site tasarımın daha önce ayırmaya çalışmıştım ama amatör olduğumdan pek bişey yapmadım ve bıraktıydım.Bugün kafama esti tasarımı ayırdım ve son hal bu:D |
|
↑
|
|
 |
-

cincocuk
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.11.2009, 19:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
net-yuvasi yazmış: webwait yazmış: bu bir günde yapılcak bişey gibi görülmüyor.bence önceden tasarımını fln seçtin hazırladın kodlarını öylemi he ??? yooo gerçekten öyle değil site tasarımın daha önce ayırmaya çalışmıştım ama amatör olduğumdan pek bişey yapmadım ve bıraktıydım.Bugün kafama esti tasarımı ayırdım ve son hal bu:D
Niye Tasarımı Ayırdınki
Free Tasarım Hackerfriend Ayırdıydı xD ______________ Upsss... xD |
|
↑
|
|
 |
-

net-yuvasi
Acemi Üye
|
15.11.2009, 19:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cincocuk yazmış: net-yuvasi yazmış: webwait yazmış: bu bir günde yapılcak bişey gibi görülmüyor.bence önceden tasarımını fln seçtin hazırladın kodlarını öylemi he ??? yooo gerçekten öyle değil site tasarımın daha önce ayırmaya çalışmıştım ama amatör olduğumdan pek bişey yapmadım ve bıraktıydım.Bugün kafama esti tasarımı ayırdım ve son hal bu:D
Niye Tasarımı Ayırdınki
Free Tasarım Hackerfriend Ayırdıydı xD amatörüm demiştim.Daha önceden bu sitede yayınlandığını bilmiyordum.  |
|
↑
|
|
 |
-

webwait
Acemi Üye
|
15.11.2009, 19:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
net-yuvasi yazmış: cincocuk yazmış: net-yuvasi yazmış: webwait yazmış: bu bir günde yapılcak bişey gibi görülmüyor.bence önceden tasarımını fln seçtin hazırladın kodlarını öylemi he ??? yooo gerçekten öyle değil site tasarımın daha önce ayırmaya çalışmıştım ama amatör olduğumdan pek bişey yapmadım ve bıraktıydım.Bugün kafama esti tasarımı ayırdım ve son hal bu:D
Niye Tasarımı Ayırdınki
Free Tasarım Hackerfriend Ayırdıydı xD amatörüm demiştim.Daha önceden bu sitede yayınlandığını bilmiyordum. |
|
↑
|
|
 |
-

fayecy
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Kelimelerin gücünü anlamadan, insanlarin gücünü anlayamazsiniz...
|
15.11.2009, 19:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Gerçekten çok güzel olmuş başarılar.. ______________ Çocukken kendimi yalnız hissederdim; hala öyle hissediyorum çünkü; bazı şeyleri biliyorum ve bunları hiç bilmedikleri yada bilmek istemedikleri anlaşılan insanlara bazı ip uçları vermeye çalışıyorum.
C.Gustav Jung |
|
↑
|
|
 |
-

net-yuvasi
Acemi Üye
|
15.11.2009, 19:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fayecy yazmış: Gerçekten çok güzel olmuş başarılar.. değerli yorumların için çok teşekkür ederim. |
|
↑
|
|
 |
-

gizemligercekler
Aktif Üye
|
15.11.2009, 22:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

net-yuvasi
Acemi Üye
|
16.11.2009, 07:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gizemligercekler yazmış: http://net-yuvasi.tr.gg/Recep-%26%23304%3Bvedik-2.htm
siten silinecektir. Sanırsam yasak galba bu katagori hemen kaldırıyorum.Uyarın için teşekkürler. |
|
↑
|
|
 |
|