Yazar |
Mesaj |
-
zellece
Acemi Üye
|
15.11.2009, 19:45 (UTC) Mesaj konusu: yardim |
|
|
arkaadslar bir kalaviye aldim sesli harfleri yazmiyor @ nunu yazmiyor bi turlu caps lock kapali iken i basiyorum '' bu cikiyor su an kapali noktaya basiyorum / cikiyor |
|
↑
|
|
|
-
pagem
Acemi Üye
|
15.11.2009, 19:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
zellece
Acemi Üye
|
15.11.2009, 19:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pagem yazmış: Konunun yeri yanlış.Bilgisayar Yardım Merkezine aç konuyu,forumu kirletme.
bir sey biliyorsan anlat bilmiyorsan bos yere yazi yazipta gereksiz kalabalik yapma...... |
|
↑
|
|
|
-
webwait
Acemi Üye
|
15.11.2009, 19:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pagem yazmış: Konunun yeri yanlış.Bilgisayar Yardım Merkezine aç konuyu,forumu kirletme. |
|
↑
|
|
|
-
webwait
Acemi Üye
|
15.11.2009, 19:54 (UTC) Mesaj konusu: Re: yardim |
|
|
zellece yazmış: arkaadslar bir kalaviye aldim sesli harfleri yazmiyor @ nunu yazmiyor bi turlu caps lock kapali iken i basiyorum '' bu cikiyor su an kapali noktaya basiyorum / cikiyor
bilgisayarı aç kapa geçer büyük ihtimalle yada klavyenin dilini ingilizce yapmışındır sen bi reset at gel bi |
|
↑
|
|
|
-
zellece
Acemi Üye
|
15.11.2009, 19:59 (UTC) Mesaj konusu: Re: yardim |
|
|
webwait yazmış: zellece yazmış: arkaadslar bir kalaviye aldim sesli harfleri yazmiyor @ nunu yazmiyor bi turlu caps lock kapali iken i basiyorum '' bu cikiyor su an kapali noktaya basiyorum / cikiyor
bilgisayarı aç kapa geçer büyük ihtimalle yada klavyenin dilini ingilizce yapmışındır sen bi reset at gel bi
eyvallah peki ingilizce yaptiysam nasil duzeltecemm.. |
|
↑
|
|
|
-
webwait
Acemi Üye
|
15.11.2009, 20:00 (UTC) Mesaj konusu: Re: yardim |
|
|
zellece yazmış: webwait yazmış: zellece yazmış: arkaadslar bir kalaviye aldim sesli harfleri yazmiyor @ nunu yazmiyor bi turlu caps lock kapali iken i basiyorum '' bu cikiyor su an kapali noktaya basiyorum / cikiyor
bilgisayarı aç kapa geçer büyük ihtimalle yada klavyenin dilini ingilizce yapmışındır sen bi reset at gel bi
eyvallah peki ingilizce yaptiysam nasil duzeltecemm..
düzeldimi? |
|
↑
|
|
|
-
zellece
Acemi Üye
|
15.11.2009, 20:03 (UTC) Mesaj konusu: Re: yardim |
|
|
webwait yazmış: zellece yazmış: webwait yazmış: zellece yazmış: arkaadslar bir kalaviye aldim sesli harfleri yazmiyor @ nunu yazmiyor bi turlu caps lock kapali iken i basiyorum '' bu cikiyor su an kapali noktaya basiyorum / cikiyor
eyvallah peki ingilizce yaptiysam nasil duzeltecemm..
düzeldimi?
hayir
1 saat once aldim daha yeni ... |
|
↑
|
|
|
-
webwait
Acemi Üye
|
15.11.2009, 20:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
heee klavye yeni....kardş mlsf bende burda tıkandım ne diyeceğimi bilemiyorum.aldığın kişiye sorcksın artık bilmesi lazım yani.. |
|
↑
|
|
|
-
zellece
Acemi Üye
|
15.11.2009, 20:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|