Yazar |
Mesaj |
-

denizmerkezi
Uzman Üye
|
14.11.2009, 16:39 (UTC) Mesaj konusu: bedava-Sitem Temizliği İçin El Ele |
|
|
Haırlı Akşamlar Diliyorum Öncelikle;
Saygı değer arkadaşlar bir düşündünüz mü ? Bu Bedava-Sİtem nerdeydi ve şuanda nerde ileride ne olacak
Belki bu konuyla ilgili önemli önemsiz sayısızca konu açıldı peki sonuç=0
Neden ? Neden? Hıı?
Arkadaşlar bu platform bizlere ucretsiz karşılıksız sağlanan platformdur.
Hani derlerya kendi malı olsaydı öyle yapmazdı bizlerin yapıtğımız şey aynen budur şahsımca bu platform ucretli olsaydı emin olun böyle olmazdı.
Biz neden sanki ucretliymiş gibi davranmıyoruz temiz bırakmıyoruz serberst bölge açıldı bence iyi olmadı bu forum kirliliği dedikleri şey her neyse iyice yayıldı lütfen şu dakikadan sonra temiz olalım
Aklımızda tutmamız gereken
1-Kimse'nin bu kişi her kim olursa olsun kişiliği karakteri hakkında olumsuz konu açılmaması
2-Argo +18 vb seyler yapmayalım farkındaysanız yapmayın demiyorum yapmayalım bu yanlışlar tek birisini değil herkezin yöneticiden en son uıye olan kişiye kdr herkesin bunu temizlemekde elimizde
3-Ek olarakda mesela hackerfriend silinmiş olabilir abimizin yanlışı olur olabilir bunu örnek veriyorum yanlış anlamayın
Veya Sitem çalındı yardım vb supportu niye yapmıslar bu işler için moderatörlerle halledemediğiniz işleri supporta bildirin pmden argo yapmazsak ne guzel olur ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
 |
-

byqraphix
Uzman Üye
|
14.11.2009, 16:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

desingxxkod
Uzman Üye
|
14.11.2009, 16:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

fayecy
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Kelimelerin gücünü anlamadan, insanlarin gücünü anlayamazsiniz...
|
14.11.2009, 16:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yaptıqın çok doqru ama bence kendini yormamalısın.Senden önceki arkadaşlarda denemedi.Forumun insanları böledir.[Bence] ______________ Çocukken kendimi yalnız hissederdim; hala öyle hissediyorum çünkü; bazı şeyleri biliyorum ve bunları hiç bilmedikleri yada bilmek istemedikleri anlaşılan insanlara bazı ip uçları vermeye çalışıyorum.
C.Gustav Jung |
|
↑
|
|
 |
-

denizmerkezi
Uzman Üye
|
14.11.2009, 16:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fayecy yazmış: Yaptıqın çok doqru ama bence kendini yormamalısın.Senden önceki arkadaşlarda denemedi.Forumun insanları böledir.[Bence] Efendim kullandığınız tabir şahsıma göre yanlışdır forum insaları bizleriz herkes tum herkesdir ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
 |
-

benimsitem1993
Uzman Üye
|
14.11.2009, 16:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
VaLLa bu başLıkta gereksizLer arasına girecek..
Emin oL o kadar yeni katıLan kuLLanıcı var ki B-S'e bu mesajını okumadan ne haLtLar yiyecekLerdir..
@byqraphix
O kadar çabaLadı,uğraştı onun başLıkLarı işe yaramadı bu başLığın yarayacağını hiç sanmıyorum..
Ama eLine Klavyene sağLık..Üşenmemiş yazmışsın..(Tahminimce..)  ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir.  |
|
↑
|
|
 |
-

denizmerkezi
Uzman Üye
|
14.11.2009, 16:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benimsitem1993 yazmış: VaLLa bu başLıkta gereksizLer arasına girecek..
Emin oL o kadar yeni katıLan kuLLanıcı var ki B-S'e bu mesajını okumadan ne haLtLar yiyecekLerdir..
@byqraphix
O kadar çabaLadı,uğraştı onun başLıkLarı işe yaramadı bu başLığın yarayacağını hiç sanmıyorum..
Ama eLine Klavyene sağLık..Üşenmemiş yazmışsın..(Tahminimce..) çabalamak veya çabalamamak herşey elimizde ben teşekkür edeirm ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
 |
-

msnc
Acemi Üye
|
14.11.2009, 17:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Biraz zor... ______________ @gececi40
Forum imzanız 3 satır 60 px geçmemeli. |
|
↑
|
|
 |
-

byqraphix
Uzman Üye
|
14.11.2009, 17:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

turkmayasi
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

benimsitem1993
Uzman Üye
|
14.11.2009, 17:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yani bende güLerim..  10-15 kişi ile olucak iş değil bu..  ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir.  |
|
↑
|
|
 |
-

denizmerkezi
Uzman Üye
|
14.11.2009, 17:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Özür dilerim o zaman arkadaşlar hiç değilse bu bir uğraçtı özür dileirm başlığı açtığım için afedersiniz ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
 |
-

turkmayasi
Uzman Üye
|
14.11.2009, 17:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu söze dikkat çekmek isterim.
denizmerkezi yazmış: Efendim... forum insaları bizleriz herkes tum herkesdir |
|
↑
|
|
 |
-

htlmkodes
Uzman Üye
|
14.11.2009, 17:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sonuna kadar Destek veririm. Belki buda Olmaz Forum temizliği için Öbürü olur Sonuçda birisi olacak. Haydi el ele  benimsitem1993 Yazdıkları aslında doğru yeni Gelenler Mutlaka karıştıracak ortalığı ve başarısız Sonuç verecek ama Belki düzelir ayağa kalkar İşallah ayrıca Şunuda söliyim
Asla YÖNETİCİ Olmadan burası ayağa kalkmaz  ______________ Geliyoruz sessiz ve derinden!... |
|
↑
|
|
 |
-

benimsitem1993
Uzman Üye
|
14.11.2009, 17:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
htlmkodes yazmış: Sonuna kadar Destek veririm. Belki buda Olmaz Forum temizliği için Öbürü olur Sonuçda birisi olacak. Haydi el ele  benimsitem1993 Yazdıkları aslında doğru yeni Gelenler Mutlaka karıştıracak ortalığı ve başarısız Sonuç verecek ama Belki düzelir ayağa kalkar İşallah ayrıca Şunuda söliyim
Asla YÖNETİCİ Olmadan burası ayağa kalkmaz
Umarım yanıLıyorumdur hocam,umarım.. ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir.  |
|
↑
|
|
 |
|