Bu konuyu okudukdan sonra türkçeye verdiğin önem arttımı? |
Evet. |
|
[ 20 ] |
Biraz. |
|
[ 9 ] |
|
Toplam Oylar : 29 |
|
Yazar |
Mesaj |
-
royalfm
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
sgp-kajmer
Aktif Üye
|
05.11.2009, 21:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
royalfm yazmış: Teşekkürler ama flash ve daha dikkat çekici birşey olursa daha iyi olur.. Yok mu yapabilecek bir kardeşimiz bunu?
Kendin Yapmayı Dene belkide Doğrusu Budur ..
Hee Yani Garafikiğin Fazla İyi Değilse Bunu Karışamam ______________ Banlanmışız Eywallah.
Doğru Söyleyeni Dokuz Köyden.. |
|
↑
|
|
|
-
sgp-kajmer
Aktif Üye
|
05.11.2009, 21:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sgp-kajmer yazmış: royalfm yazmış: Teşekkürler ama flash ve daha dikkat çekici birşey olursa daha iyi olur.. Yok mu yapabilecek bir kardeşimiz bunu?
Hee Yani Garafikiğin Fazla İyi Değilse Bunu Karışamam
Bun a ______________ Banlanmışız Eywallah.
Doğru Söyleyeni Dokuz Köyden.. |
|
↑
|
|
|
-
heraradiginburda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.11.2009, 22:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sgp-kajmer yazmış: royalfm yazmış: Teşekkürler ama flash ve daha dikkat çekici birşey olursa daha iyi olur.. Yok mu yapabilecek bir kardeşimiz bunu?
Hee Yani Garafikiğin Fazla İyi Değilse Bunu Karışamam
Bencede yani adamlar yapmışlar beğenmiyorsun ve herkezin zevki farklıdır onların hoşuna o gitmiş onlarda öyle yapmış. ______________ Yakında yeni projeler ile geliyorum ...
|
|
↑
|
|
|
-
royalfm
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.11.2009, 16:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Güzel kardeşim 1.si benim grafik bilgim hiç yok.2.si millet yapmış beğenmemişim mi demişim veya terbiyesizce bir yorum mu yapmışım yaptığı banner'e?Kötü veya iyi o benim düşüncem.Ortada bir emek varsa teşekkür ederiz, beğenip beğenmemek şahsımıza aittir.Ayrıca mesajımı iyi okursan ki okumamışsın belli, ben banner'i beğendiğimi sadece flash bir banner yapılırsa daha çok ilgi çekeceğinden konuyu daha çok insana ulaştırabileceğimizi hemde daha hoş bir görüntü oluşacağını söylemek istedim.
Tabi ben ne konuşuyorum burda..
Anlamak isteyene arkadaşlar, anlamak isteyene..
Saygılar. ______________ > Web sitenizi radyomuzdan anons yaparak tanıtmamızı istermisin? > Üstelik tamamen ücretsiz! Tıkla > http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=132612
> Türkçemiz ile ilgili kendi yazdığım makaleyi okumak ister misin? Tıkla > http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?p=639445#639445 |
|
↑
|
|
|
-
mehmet-altiner
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
royalfm
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.11.2009, 17:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mehmet-altiner yazmış: bu yazıyı yazdığım tarzda türkçe kullanmak yeter o kadar abartma . onemlı olan türkçenin internette nasıl yazıldığı değil hayatta nasıl konuşulup kullanıldığır + ama bende bole abuk sabuk karakter kullananları sevmiyorum
Güzel kardeşim o senin bileceğin iş.Ben burda ne kimseyi zorlayabilirim ne de baskı yapabilirim türkçe kullanımı konusunda.Sadece yönlendirebilirim.O senin düşüncen, bende saygı duyarım.Zaten bende kimseye gidipde harfi harfine dikkat et demiyorum.Aklınızda olsun zamanla zaten aklınıza geldikçe farkında olmadan türkçeniz düzelecek diyorum.Bazı şu şekilki;'' SeLaMM ßeYL3R '' tarzında yazan arkadaşlara genelleme yaptım ben ilk mesajımdada dikkatini çekerim.Ayrıca türkçeyi bozuk kullanmaya bu ileri düzeyde ve alışkanlık haline getirmiş arkadaşlar, belki onlarla yaşıt olmama bile rağmen(bilinç farkına bakınız.) bunu o kadar alışkanlık haline getirmişlerki, benim yazıma kalkıp '' SEN ÖĞRETMEN MİSİNKİ, ABARTMA !!! '' vs. tarzına terbiyesizce cümleler kullanmışlar.Bazı şeylerimiz elimizden alınmaya başlandığı zaman(ki çokdan başlandı bile), neden dilimize sahip çıkmadık elimizde kala kala bir o kalmıştı diyecekler ama, maalesef çok geç olucak.
İyi akşamlar.
Saygılarımla.______________ > Web sitenizi radyomuzdan anons yaparak tanıtmamızı istermisin? > Üstelik tamamen ücretsiz! Tıkla > http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=132612
> Türkçemiz ile ilgili kendi yazdığım makaleyi okumak ister misin? Tıkla > http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?p=639445#639445 |
|
↑
|
|
|
-
royalfm
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
e-davut
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.11.2009, 15:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Haklısın e yerine 3 felan yazıyolar ama ben çoğunlukla konuşma dili kullanırım yazarken örnek : nassın, iim gibi ______________
Her türlü konuda yardım isteyebilirsiniz. Direk mesaj atmanız yeterli. |
|
↑
|
|
|
-
royalfm
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.11.2009, 16:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
e-davut yazmış: Haklısın e yerine 3 felan yazıyolar ama ben çoğunlukla konuşma dili kullanırım yazarken örnek : nassın, iim gibi
Bence onu düzeltmelisin.Zaten o e harfi yerine 3 yazan insan diyemediğim ama insan gibi görünen varlıklarda hiçbir umut yok..______________ > Web sitenizi radyomuzdan anons yaparak tanıtmamızı istermisin? > Üstelik tamamen ücretsiz! Tıkla > http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=132612
|
↑
|
|
|
-
besiktask-jk
Acemi Üye
|
13.11.2009, 16:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Çok Güzel Bir Başlık , Böyle Bir Konuya Değindiğiniz İçin Teşekkürler. |
|
↑
|
|
|
-
kadir-58-
Aktif Üye
|
13.11.2009, 17:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaslar banner yarısmasına katılmak ıcın asagıya bakabılırsınız |
|
↑
|
|
|
-
royalfm
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
heraradiginburda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.11.2009, 21:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kardeşim ben de hakaret etmişsin felan demedim ama belki adamların elinden gelen odur veya ömden at söyle böyle böyle olsun diye adamlarda sana yapsınlar ok! ______________ Yakında yeni projeler ile geliyorum ...
|
|
↑
|
|
|
-
antispamteam
Uzman Üye
|
13.11.2009, 21:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
güzel bir konuya değinmişsin dostum..
ancak büyük harfle başlanmasına sanal ortamda fazla önem vermemek gerek..
çünkü bu düzeni ilk inşa edenler ve kullananlar büyük harfi sadece özel isimleri yazma ve dikkat çekme amacıyla kullanmışlardır ve hala bu devam etmektedir..
yani bir şeyi kullanırken evrensel açıdan dikkat ederim, elbette kişisel görüşüm..
bu forumda kimse öz Türkçe konuşamaz bu açık. bu yüzden olabildiğince Türkçe konuşulmalı. yani q,w,x gibi harfler sadece klavye üstünde var olmalılar ve ı,ğ,ü,ş,ö,ç gibi harfler de burada. ve ayrıca verdiğin örnekteki gibi ailesel veya duygusal sorunları olan bu yüzden dikkat çekmeye çalışan kişiler yeni bir dil ortaya çıkarıyorlar. ve bu gruplardan bir kısmı kendilerine "emo" diyorlar.
ve dostlar kendilerine "emo" sıfatını takan kişilerin açtığı bir foruma bakıyorum, yöneticileri kendilerine ülkücü diyen kişiler; bu yazdıkları yazı ve kullandıkları kullanıcı resimlerinden belli oluyor. bunu siyaset yapmak için yazmadım kimsede yorumu onun üstüne yormazsa sevinirim. kendine ülkücü diyen kişi Turan anlayışından gelen Türk ırkını üstün görme fikrine sahip kişilerdir..
daha "herkes" yazmayı bilmiyor, "ş" harfi yerine "sh" kullanıyor.
kullandığı resimde bozkurt ve imzada da şehit analarının tabutlar üstünde ağladığı bir resim var.
ve hemen altında "Türk oğlu Türk'üm ben" yazıyor..
forumu vermiyorum ama bu bahsettiğim kişi bir yönetici..
kendilerini milletten ayırmakla kalmayıp yeni bir canlı şekli ortaya koymuşlar.
dillerini kimse anlayamıyor, davranışlarını da öyle.. sadece birbirlerini anlayan bir topluluk o da şüpheli tabii..
yani kısaca ülke içinde ırksal azınlık yaratarak bölemeyen batı, kültürel azınlıklar yaratarak bölmeyi hedefliyor. ve bunu yavaş yavaş da başarıyor.
yorumumun başında dediğim gibi olabildiğince Türkçe konuşmamız gerek.. ne kadar acınası bir kelime değil mi, "olabildiğince" ?!? |
|
↑
|
|
|
|