Yazar |
Mesaj |
-
vandream
Acemi Üye
|
12.11.2009, 18:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Gercekler Saklı Kalır Herseyı ö.m den Öğrenemessin Msn De İlk Gun Dedım Portalım Var Ugrasıyom Fazla Sorma Kandırmadım Seni Linkimi Kaldırsanda Bi Fayda Etmez |
|
↑
|
|
|
-
vandream
Acemi Üye
|
12.11.2009, 18:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
heraradiginburda yazmış: vandream yazmış: Sana İlk Gun Dedım Fazla Soru Sorma Kımseye ımalı Mesaj Yazmadım Kendın Ö.m Attın Bana Sana Hit Gönderdigimde Yok ?
Hit Olsa Bana Gelır
Ozaman sen beni kandırmış oluyorsun ve forumu kirletmemek için ömden attım mesajları sana ben gerçeği öğrenmek istedim sen beni sildin
Silmemin Bir
Sebebi Var ? |
|
↑
|
|
|
-
heraradiginburda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.11.2009, 18:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
vandream yazmış: Gercekler Saklı Kalır Herseyı ö.m den Öğrenemessin Msn De İlk Gun Dedım Portalım Var Ugrasıyom Fazla Sorma Kandırmadım Seni Linkimi Kaldırsanda Bi Fayda Etmez
Beni kandırmadığını biliyorum ama portalla uğraşıyorum demedin ama işim var demiştin ama ilk konuşmalarımızda seni iyi birisi zannetmiştim ama öyle değilmişVe hangi gerçekler saklı kalmış anlatsana
vandream yazmış: heraradiginburda yazmış: vandream yazmış: Sana İlk Gun Dedım Fazla Soru Sorma Kımseye ımalı Mesaj Yazmadım Kendın Ö.m Attın Bana Sana Hit Gönderdigimde Yok ?
Hit Olsa Bana Gelır
Ozaman sen beni kandırmış oluyorsun ve forumu kirletmemek için ömden attım mesajları sana ben gerçeği öğrenmek istedim sen beni sildin
Silmemin Bir
Sebebi Var ?
sebebi bu hitin nerden geldiğini merak etmme demi bence merak etmem çok normal sonuçta herkes sitesine hitin nerden geldiğini bilmek ister. ______________ Yakında yeni projeler ile geliyorum ...
|
|
↑
|
|
|
-
vandream
Acemi Üye
|
12.11.2009, 19:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
üye oldugun hıt canavarları var belkı ne bılım veya hıt vagonlar google boot |
|
↑
|
|
|
-
vandream
Acemi Üye
|
12.11.2009, 19:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Beni kandırmadığını biliyorum ama portalla uğraşıyorum demedin ama işim var demiştin ama ilk konuşmalarımızda seni iyi birisi zannetmiştim ama öyle değilmişVe hangi gerçekler saklı kalmış anlatsana
Halence iyi Biriyim Bana Soru Sordugunda Bir Arkadaşımızı Kaybetık Ondan Siinirliydim Yazma Mesgulum dedım Sende Yazınca Sildim |
|
↑
|
|
|
-
heraradiginburda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.11.2009, 19:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sen by juju değilmisin ______________ Yakında yeni projeler ile geliyorum ...
|
|
↑
|
|
|
-
virusland
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Sana yaza yaza yaz geldi.mesaja zam geldi.daha yazacaktım ama konturum bitti…
|
12.11.2009, 19:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
desingxxkod
Uzman Üye
|
12.11.2009, 20:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
vandream
Acemi Üye
|
12.11.2009, 20:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Haberınız Yokmu Sizin )) GooglePagerank Sitesi Aşamada Otomaıkmen Pr Gösteriyor ) Yazıkya ) |
|
↑
|
|
|
-
heraradiginburda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.11.2009, 21:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
virusland yazmış: Pr 4 xD Mu Bu Resim Kanıtlar Umarım 0 Olduğunu
Zaten pr 4 Olması için içeriğin çoğu sana ait olması gerekir ve deil şuçlamak istemiyorum...
pageranksorgulama.com yalan sölemez herhalde
Yaw hala anlamadınız demi yani benim yalancı olmadığımı bak ramazanda göstermiş size birde zeytech in gösterdiğine bakın ki zeytech hep daha doğru sonuçler veriyor .
Ve daha öncedende benle böyle bir tartışmaya girmişti birisi ve bazı kaynaklar gerçek pr yi göstermiyor (bilip bilmedende konuşmayın birdaha yeter artıq ya ) ______________ Yakında yeni projeler ile geliyorum ...
|
|
↑
|
|
|
-
vandream
Acemi Üye
|
12.11.2009, 21:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bızım ıcın zythec deyıl google onemlı VE GOOGLE SUAN YENI SURUMUYLE GELIYOR 2 ŞİRKET YANI bu konuyuda kapatalım Pr Cok Önemli Deyıl
Dostluk ? |
|
↑
|
|
|
-
vandream
Acemi Üye
|
12.11.2009, 21:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
AZCIK GERCEKCİ OL BEN 13 SENEDIR SANALDAYIM SANA AZ EVEL DEDIM GOOGLE AŞAMADA :d
|
|
↑
|
|
|
-
heraradiginburda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.11.2009, 21:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
vandream yazmış: bızım ıcın zythec deyıl google onemlı VE GOOGLE SUAN YENI SURUMUYLE GELIYOR 2 ŞİRKET YANI bu konuyuda kapatalım Pr Cok Önemli Deyıl
Dostluk ?
Dostluk emin ol benim içinde önemli birşey amasenin için aynı şey söylenemez.Bu arada sadece haberiniz yokmu yazmışsın nerden anlayalım Pr önemsiz değil yeri geldiğinde en önemli unsur oluyor ______________ Yakında yeni projeler ile geliyorum ...
|
|
↑
|
|
|
-
vandream
Acemi Üye
|
12.11.2009, 21:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yasın kadar konus 14 yasındasın ) 13 senedır sanaldayım bır cok cgi okudum htm script bildiğim kadar konusuyom |
|
↑
|
|
|
-
vandream
Acemi Üye
|
12.11.2009, 21:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu konu hakkında yoru yapna kapandı kımınle "DOST,DUSMAN OLACAGIMI YI BILLIYORUM" BB cvp gelmıyecek foruma |
|
↑
|
|
|
|