Yazar |
Mesaj |
-
seyirmax
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.11.2009, 13:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
funnyfikra yazmış: seyirmax yazmış: desingxxkod yazmış: desingxxkod yazmış: Küçük hacker başı taşla ezilip öldürüldü
Erzurum'da 3 Kasım günü okula giderken 17-18 yaşlarındaki bir genç tarafından kaçırılan bilgisayar kurdu 13 yaşındaki Musa Kang'ın başı taşla ezilerek öldürülmüş olarak bulundu. Küçük çocuğun ölüme götürülüşü kamerada çıktı.
Video = http://www.haber7.com/video-galeri.php?cID=2480
Buna Bakın.. Saol baktım
Bileklerini Kesmiş.
Kafasını Taş İle Ezmiş...
Canice Öldürmüş... Tam blmiyorum ama öle olması lazım birde Müslam ülkede yşıyoruz ! Yazık yazık :S çok yazık |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
11.11.2009, 14:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Allah'ın sopası yokki...
Hak ettiğini buLmuş.Adam gibi kasıp satmak varken neden soyuyorsun ki..
Bende bu oynu oynamıştım benim charı'da soymuşLardı..62 LwL iken..
Hak etmiş.. / Ama genede Allah rahmet eyLesin. ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
seyirmax
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.11.2009, 15:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benimsitem1993 yazmış: Allah'ın sopası yokki...
Hak etmiş.. / Ama genede Allah rahmet eyLesin. Ya bu oyun neki anasını satıyım bu kadar önemli :S adam ble öldürdüler sonunda ! |
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca4
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
11.11.2009, 15:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
seyirmax yazmış: benimsitem1993 yazmış: Allah'ın sopası yokki...
Hak etmiş.. / Ama genede Allah rahmet eyLesin. Ya bu oyun neki anasını satıyım bu kadar önemli :S adam ble öldürdüler sonunda !
VaLLa bu oyun için adam öLdürebiLirLer.NormaL.. Şu an EdiLee adLı char 2 miLyardan fazLa bir değere sahip diye biLiyorum..
Oyun çok bağımLı yapıyor.Aynı uyuşturucu gibi..
Çok fena bir şey.. ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
kingcss
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.11.2009, 15:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benimsitem1993 yazmış: seyirmax yazmış: benimsitem1993 yazmış: Allah'ın sopası yokki...
Hak etmiş.. / Ama genede Allah rahmet eyLesin. Ya bu oyun neki anasını satıyım bu kadar önemli :S adam ble öldürdüler sonunda !
VaLLa bu oyun için adam öLdürebiLirLer.NormaL.. Şu an EdiLee adLı char 2 miLyardan fazLa bir değere sahip diye biLiyorum..
Çok fena bir şey..
Bu oyun için para verenlere şaşırıyorum... ______________ KingCss: Bedava Link Alıyoruz Sende Linkini Ekleticeksen Tıkla |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
11.11.2009, 16:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kingcss yazmış: benimsitem1993 yazmış: seyirmax yazmış: benimsitem1993 yazmış: Allah'ın sopası yokki...
Çok fena bir şey..
VaLLa verenLer veriyor ama ben hiç bir kazancı oLmayan bir şeye ben para vermem bu yüzden bu Metin2 sadece benden zamanımı çaLdı.Oda 3 ay tatiLde oynuyordum..
Bu oyun için para verenlere şaşırıyorum... ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
sefacity
Aktif Üye
|
12.11.2009, 13:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sanırım Edilee adında çarı vardı.Ama Ölen çocuğun arkasından bunları dememiz hiç iyi bişey değil.Daha orta 1 öğrencisi aklı neye yeter kendini kazanmış sanar.Ayıb diye bişey var______________ |
|
↑
|
|
|
-
hayat-ansiklopedisi
Acemi Üye
|
12.11.2009, 14:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Musa Kang'ın Abisi ise Musanın Daha ödevini yazıcıdan çıkaramadığını iddaa ediyor ama basında hacker olarak anılıyor
Ayrıca Metin 2 oyunu Çin'de 3 saatten Fazla oynanılmıyor 1 kişi intihar ettiği için
Allah Rahmet Eylesin |
|
↑
|
|
|
-
matematikcimm
Uzman Üye
|
12.11.2009, 14:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kingcss yazmış: benimsitem1993 yazmış: seyirmax yazmış: benimsitem1993 yazmış: Allah'ın sopası yokki...
Çok fena bir şey..
Bu oyun için para verenlere şaşırıyorum...
kanka sen site için para veriyon ama ______________ 2008'den bugünlere.... |
|
↑
|
|
|
-
tasarimlife
Aktif Üye
|
12.11.2009, 14:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend yazmış: iyi olmuş herşeye burnunun sokmasaydı...
farkındaysan oda bi canlı o zaman bütün hackerleri öldürelim ? ne dersin ??
onun yaptığı şeyi sen yapsaydın biriside sana böyle birşey deseydi sen acı
çekiyo olacaktın... |
|
↑
|
|
|
-
www-kral
Uzman Üye
|
12.11.2009, 14:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hayat-ansiklopedisi yazmış: Musa Kang'ın Abisi ise Musanın Daha ödevini yazıcıdan çıkaramadığını iddaa ediyor ama basında hacker olarak anılıyor
Ayrıca Metin 2 oyunu Çin'de 3 saatten Fazla oynanılmıyor 1 kişi intihar ettiği için
Allah Rahmet Eylesin Garip |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
12.11.2009, 14:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ya şimdide haberLerde kuzeni tarafından öldürüldü diyordu..
Eczanede şans eseri görmüştüm.. ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
www-kral
Uzman Üye
|
12.11.2009, 14:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benimsitem1993 yazmış: Ya şimdide haberLerde kuzeni tarafından öldürüldü diyordu..
Eczanede şans eseri görmüştüm..
hangi kanal |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
12.11.2009, 15:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
www-kral yazmış: benimsitem1993 yazmış: Ya şimdide haberLerde kuzeni tarafından öldürüldü diyordu..
Eczanede şans eseri görmüştüm..
hangi kanal
KanaLTürk yada Haber Türk oLabiLir..
Ek oLarak Atv'de idi sanırsam Müge Anlı idi sanırsam sunucunun ismi,
Orada Musa'yı öLdüren kuzeni gibi bir şey yazıyordu..
Dur ben bir araştırayım,buLdukLarımı payLaşırım.. ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
|