Yazar |
Mesaj |
-
xxkodtoplist
Acemi Üye
|
09.11.2009, 16:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
htlmkodes yazmış: Dağdan inelim diyelim paranızı aldınız Gerisini iç düşünmüyorsunuz Hapishanelerde yatarsanız belkide asarlar (Ama Türkiyede malesef bu yok)
Herkes bakıyorum'Da başlığa dağa cıksak insek 5 bin lira alsak Cık in al 5 bin liranını Hayatın hapishanede geçsin...
Acaba Dağdan inen olurmu 5 binlira için Onlarda kazanıyordur sonuçda bişeyler Cok yanlış bir şey olmuş 5 bin liraymış onlara 5 bin lira veririm ama Hepsinide İbret olsun diye medya önünde asarım Irak,iran filan bunlar böyle yapıyor Sonuna kadarda Haklılar Öyle Hapishaneyle İş cözülmez En iyisi asmak lazım...
Bide onlar kendi aralarında ''pkk lı teröriste şehit diyorlar'' Varmı böyle bir şey Yha Yazık bunlara
Hani "eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir" derler ya, bu ondan da beterdir. eşeğe direk aslan demektir. Devlete Yazık Her şeye Yazıkkk 5 bin liraymış alsın onu Yesin Başka lafım vardıda cevirdim. neyse
Dağdan İnenlere Para Veriyorlar Diyoruz.
Eğer Çok Büyük Bir Suç'a Karışmadıysan Normal Gezebiliyorsun.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
htlmkodes
Uzman Üye
|
09.11.2009, 17:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
xxkodtoplist yazmış: htlmkodes yazmış: Dağdan inelim diyelim paranızı aldınız Gerisini iç düşünmüyorsunuz Hapishanelerde yatarsanız belkide asarlar (Ama Türkiyede malesef bu yok)
Herkes bakıyorum'Da başlığa dağa cıksak insek 5 bin lira alsak Cık in al 5 bin liranını Hayatın hapishanede geçsin...
Acaba Dağdan inen olurmu 5 binlira için Onlarda kazanıyordur sonuçda bişeyler Cok yanlış bir şey olmuş 5 bin liraymış onlara 5 bin lira veririm ama Hepsinide İbret olsun diye medya önünde asarım Irak,iran filan bunlar böyle yapıyor Sonuna kadarda Haklılar Öyle Hapishaneyle İş cözülmez En iyisi asmak lazım...
Bide onlar kendi aralarında ''pkk lı teröriste şehit diyorlar'' Varmı böyle bir şey Yha Yazık bunlara
Hani "eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir" derler ya, bu ondan da beterdir. eşeğe direk aslan demektir. Devlete Yazık Her şeye Yazıkkk 5 bin liraymış alsın onu Yesin Başka lafım vardıda cevirdim. neyse
Dağdan İnenlere Para Veriyorlar Diyoruz.
Eğer Çok Büyük Bir Suç'a Karışmadıysan Normal Gezebiliyorsun..
O zaman hadi dağa Bende bişey demedimki saten Versinler.. Benimsitemin dediği gibi Gazi ölmüş açlıkdan Onlara vermiyorlar 5 binlirayı bırak 5 bin lirayı 500 lira bile vermiyorlar veriyorlarsadece askeri ücret oda calışdıkları için Yazık yha Pkkl'lıları Topunu asacaksın Ne 5 binlirayı İneni alacaksın içeri Sonra toplu halde yakacaksın!!! Ancak bu kadarı Yeter. ______________ Geliyoruz sessiz ve derinden!... |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
09.11.2009, 18:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
anasını ya bende çıkim dağa sonra inim iyi mi?? ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
rebulitew0w
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.11.2009, 18:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Mesajlar için
Haber için ( boşver ) ______________ @Sadece gülmekle yetiniyorum. |
|
↑
|
|
|
-
bedavawebsitenikur
Acemi Üye
|
10.11.2009, 06:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Haydi arkadaşlar dağa çıkalım...
ben 650tl kazanıyorum ayda günde 2tona yakın demir malzeme çekiyorum ellerimle makinelere,
bu parayla bir bebişime,bir eşime zor bakıyorum
Bu pislikler benim 4arkadasımı sehit etti aldıkları mukafata bak, keşke askere değilde dağa gitseymişim...
bu devirde şeref para etmiyor,
Şerefli yaşayıp aç öleceğime,şerefsiz yaşarım tok ölürüm daha iyi ______________ bedava reklamını yaptırmak isteyenler ö.m başvursun,Örnek başvuru
Site adı : www.siten.adı.tr.gg
Anahtar kelimeleriniz : para kazan,üye başı 4tl kazan,mail adresinden para kazan,internette sörf yap para kazan |
|
↑
|
|
|
-
desingxxkod
Uzman Üye
|
10.11.2009, 08:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bedavawebsitenikur yazmış: Haydi arkadaşlar dağa çıkalım...
ben 650tl kazanıyorum ayda günde 2tona yakın demir malzeme çekiyorum ellerimle makinelere,
Bu pislikler benim 4arkadasımı sehit etti aldıkları mukafata bak, keşke askere değilde dağa gitseymişim...
Şerefli yaşayıp aç öleceğime,şerefsiz yaşarım tok ölürüm daha iyi |
|
↑
|
|
|
-
net-tr
Uzman Üye
|
10.11.2009, 09:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Fazla söze gerek yok sanırsam?
Çok ilginç bir ülkede yaşıyoruz çok.. Bu abinin yerinde 5-10 sene sonra aynı duruma düşebiliriz, düşerizde.. Bilmiyorum artık neyin nesini destekliyecekseniz destekleyin..
bedavawebsitenikur yazmış: Haydi arkadaşlar dağa çıkalım...
Şerefli yaşayıp aç öleceğime,şerefsiz yaşarım tok ölürüm daha iyi |
|
↑
|
|
|
-
wikinet
Acemi Üye
|
10.11.2009, 13:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Artık devlet,Şehitlerimizi öldürdüğü için teröristlere para veriyor. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
sgp-kajmer
Aktif Üye
|
10.11.2009, 13:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu Haberi Başbakan Bizzat Kendi Yalanladı..
______________ Banlanmışız Eywallah.
Doğru Söyleyeni Dokuz Köyden.. |
|
↑
|
|
|
-
rebulitew0w
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.11.2009, 13:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sgp-kajmer yazmış: Bu Haberi Başbakan Bizzat Kendi Yalanladı..
Bende dün Kanald'de alt yazı şeklinde gördüm. ______________ @Sadece gülmekle yetiniyorum. |
|
↑
|
|
|
-
byqraphix
Uzman Üye
|
10.11.2009, 14:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sgp-kajmer yazmış: Bu Haberi Başbakan Bizzat Kendi Yalanladı..
Tabii yalanlar..Tepki çekeceğini biliyor..Basına çıkınca da örtpas etmeye çalışıyor..! |
|
↑
|
|
|
-
tekfurdag
Uzman Üye
|
10.11.2009, 19:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
en büyük mhp miş peh o adam sadece konuşuyor başka birşey yok =) hatta konuşamıyor bile soluk soluğa xD ______________ |
|
↑
|
|
|
-
para-bank
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.11.2009, 07:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
BENCE DTP NIN BU SEKILDE PROPAGANDA YAPMASI ÇOK İYİ OLDU YOKSA İKTİDAR GİZLİ GİZLİ BU YARATIKLARI VATANA SOKACAK SERBEST BIRAKACAKTI VE KIMSENIN RUHU BILE DUYMIYACAKTI...
BU YÜZDE DTP Yİ KUTLUYORUM...
HEPİMİZİN GÖZÜNÜ AÇTI ______________ Bedava bitcoin kazan
Tron madenciliği yap
Ödeme dekontu ispatlı, ek gelir sistemleri |
|
↑
|
|
|
-
winniex
Acemi Üye
|
11.11.2009, 08:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
arabul-tc
Aktif Üye
|
11.11.2009, 09:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bizdemi çıksak burs parası çıkar hiç olmazsa ______________ html,css içerik kodları,web master araçları,şablon ve tasarım kodları,hit arttırma yolları
www.arabul-tc.tr.gg |
|
↑
|
|
|
|