Yazar |
Mesaj |
-
bilalkarabulut
Acemi Üye
|
11.11.2009, 09:15 (UTC) Mesaj konusu: Tasarım ve İçerik Bakımından görülmeye değer |
|
|
Sağlık ve Trafik konularında kendi yazılarımı yayınladığım site sade ve güzel tasarımı ile dikkat çekiyor. İnceleyiniz yorumlayınız.
http://bilalkarabulut.tr.gg/ |
|
↑
|
|
|
-
sedefolmez
Acemi Üye
|
11.11.2009, 14:44 (UTC) Mesaj konusu: Re: Tasarım ve İçerik Bakımından görülmeye değer |
|
|
bilalkarabulut yazmış: Sağlık ve Trafik konularında kendi yazılarımı yayınladığım site sade ve güzel tasarımı ile dikkat çekiyor. İnceleyiniz yorumlayınız.
http://bilalkarabulut.tr.gg/
guzel olmus içerigide güzel ama tasarım biraz fazla sade geldi |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
11.11.2009, 14:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Gayet hoş oLmuş başarıLar.. ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
tmega
Acemi Üye
|
13.11.2009, 19:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
En azından bi arkaplan olabilirmiş ve o saati değiştirirseniz site daha da güzel olur . Ama içerik bakımından güzel .. BaşarıLaR.. ______________ (¯`·._.·тМЄgą·._.·´¯) |
|
↑
|
|
|
-
kadisusuz
Acemi Üye
|
19.11.2009, 08:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Gerçekten sade fakat çok güzel bir site, içerik zengin,
başarılarınızın devamını dileriz. |
|
↑
|
|
|
-
fayecy
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Kelimelerin gücünü anlamadan, insanlarin gücünü anlayamazsiniz...
|
19.11.2009, 08:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
GüzeL BáşárıLár DiLerim ______________ Çocukken kendimi yalnız hissederdim; hala öyle hissediyorum çünkü; bazı şeyleri biliyorum ve bunları hiç bilmedikleri yada bilmek istemedikleri anlaşılan insanlara bazı ip uçları vermeye çalışıyorum.
C.Gustav Jung |
|
↑
|
|
|
-
menzililahileri
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.11.2009, 10:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilinen bir tasarım ama icerige bişey diyemem ______________
|
|
↑
|
|
|
-
tunaberkbo
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.11.2009, 14:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bence tasarım güzel.
İçerikte hoş. ______________ İdda ediyorum. Bedava Sitem'in En İyi Kişisel Web Sitesi: TunaberkBO
Eğer Gözlerin Yatacağım hapis ise; o hapiste yatmak için her suçu işlemeye hazırım... -TunaberkBO- |
|
↑
|
|
|
-
bilalkarabulut
Acemi Üye
|
05.01.2010, 14:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yorum yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Hepinizin sitesini gezdim, emeğinize sağlık sizin sitelerinizde çok güzel olmuş. |
|
↑
|
|
|
|