Yazar |
Mesaj |
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
07.11.2009, 08:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
para-bank yazmış: para-bank yazmış: bence webme ayrımcılık yapıyor
dogru duzgun tasarım yapamayan webmaster lara her turlu yenılık yapılıyor hızmet verılıyor bız 2senedır aynı yerde sayıyoruz.
Şirket'in merkezi Almanya oLduğu için yeniLik direkt onLara geLiyor.. ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
sgp-kajmer
Aktif Üye
|
07.11.2009, 09:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bsago yazmış: Google Translateyle Bakmayı Denedim Ama Hata Verdi.
Örnek Gösterdiğiniz Gibi Almanyayla Aramızda Dağlar Var.
İki Anlamda;
Hem Tasarım Konusunda,
Hemde Donmain Konusunda..
Hata Vermiş Olabilir İbgilizce Olarak Baktığın İçindir
Almanca Türkçe diye Bak Sorun Çıkmaz. ______________ Banlanmışız Eywallah.
Doğru Söyleyeni Dokuz Köyden.. |
|
↑
|
|
|
-
bsago
Acemi Üye
|
07.11.2009, 09:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sgp-kajmer yazmış: bsago yazmış: Google Translateyle Bakmayı Denedim Ama Hata Verdi.
Örnek Gösterdiğiniz Gibi Almanyayla Aramızda Dağlar Var.
İki Anlamda;
Hem Tasarım Konusunda,
Hemde Donmain Konusunda..
Hata Vermiş Olabilir İbgilizce Olarak Baktığın İçindir
Almanca Türkçe diye Bak Sorun Çıkmaz.
Zaten Öyle Baktım. ______________ Atam,İzindeyiz ! |
|
↑
|
|
|
-
sgp-kajmer
Aktif Üye
|
07.11.2009, 10:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı:
Zaten Öyle Baktım.
Bende öyle Baktım Bende Hata Vermiyor Senden Kaynaklanan Bir Problem Galiba.. ______________ Banlanmışız Eywallah.
|
↑
|
|
|
-
bilinmeyenzaman
Acemi Üye
|
07.11.2009, 16:46 (UTC) Mesaj konusu: tse |
|
|
ben bu siteleri gördükten sonra bir de kendi siteme kaçak tse damgası koyarım olmadı webmede ders vermeye başlarım |
|
↑
|
|
|
-
matematikcimm
Uzman Üye
|
08.11.2009, 07:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yaa bi almancam olsa hemen hemen css sitesi açarım hackerfriend gibi paralı tasarım yapılır paraya para demem walla ______________ 2008'den bugünlere.... |
|
↑
|
|
|
-
e-davut
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.11.2009, 07:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Evet daha gelişememişler ______________
Her türlü konuda yardım isteyebilirsiniz. Direk mesaj atmanız yeterli. |
|
↑
|
|
|
-
bjkcarsiyizbiz
Acemi Üye
|
08.11.2009, 07:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bence oraya da hackerfriend gibi bir üstad lazım. TR.GG bu hale geldiyse onun sayesinde. Yiğidi öldür hakkını yeme derim. ______________
|
|
↑
|
|
|
-
seyirmax
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.11.2009, 08:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bularmı örnek ! |
|
↑
|
|
|
-
sgp-kajmer
Aktif Üye
|
08.11.2009, 10:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
seyirmax yazmış: Bularmı örnek !
______________ Banlanmışız Eywallah.
|
↑
|
|
|
-
heraradiginburda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.11.2009, 10:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bence onlar tasarıma değil içeriğe ve düzene göre seçiyorlar. ______________ Yakında yeni projeler ile geliyorum ...
|
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
08.11.2009, 10:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
xD 4 5 sayfalık siteleri örnek site yapmışler bmh örnek siteye bak çay deme içme ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
seyirmax
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.11.2009, 10:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend yazmış: xD 4 5 sayfalık siteleri örnek site yapmışler bmh örnek siteye bak çay deme içme |
|
↑
|
|
|
-
hackerfriend
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.11.2009, 11:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bjkcarsiyizbiz yazmış: Bence oraya da hackerfriend gibi bir üstad lazım. TR.GG bu hale geldiyse onun sayesinde. Yiğidi öldür hakkını yeme derim.
Estağfirullah güzel kardeşim. Vakti zamanında sana birseysel destek çıkmıştım tasarım konusunda. Senin gibi bireysel destek çıktıklarımın sayısını hatırlamıyorum. Eğer sitem üzerinden de TR.GG ailesine destek çıkabildiysem ne mutlu bana.
matematikcimm yazmış: yaa bi almancam olsa hemen hemen css sitesi açarım hackerfriend gibi paralı tasarım yapılır paraya para demem walla
Benim sitem gibi site yapmak için paraya gerek yok, vaktin olsa yeter. Vakit nakittir, ben beş kuruş harcamadım. Üstüne para aldım reklamlardan
Yurtdışındaki arkadaşların bilgisi bizden fazla ne yazıkki, çünkü onlar okullarında en iyi şekillerde öğreniyorlar. Biz ise kulaktan dolma bilgilerle, okuyarak ve araştırarak birşeyler yapmaya çalışıyoruz ama her daim onları yine de geçiyoruz evellallah. Sitelerine önem vermiyorlar, çünkü onlar profesyonel tasarımlarla uğraşıyorlar. Garantisi olmayan ücretsiz bir siteye emek harcamak istemiyorlar bence.
Ben emek harcadım da ne oldu, ortalık benim site benzeri taklit emek hırsızı sitelerle doldu taştı. Ancak en kısa zaman da yeniden aranızda olmak ve benzersiz özgün bir kaynakla TR.GG'de yeni bir devrim yapmak istiyorum.
Sevgiler, saygılar. ______________ Kodlarla Dövüşan Adam Der ki: Orda burda arama, herşeyin cevabı burada!
Deme, şu niçin böyle; Yerincedir ol öyle. Bak sonuna sabreyle, Görelim Mevlâ neyler! Neylerse güzel eyler!
Cümleler doğrudur, Sen doğru isen, Doğruluk bulunmaz, Sen eğri isen... |
|
↑
|
|
|
-
interforce
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.11.2009, 11:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@hackerfriend
Güzel abim, sen aramızda olacaksında artık kimse burada olmayacak !
Onlar bizden uyanık çıktılar.Garantisi olmayan bedava siteyle uğraşmıyorlar.Çok doğru yapıyorlar,
O kadar emek verdik birşeyler ortaya koydukda ne oldu söz verilen reklam satırı 4 kat büyüdü.Ben ne yaptım, alıntı yok emek var, araştırma öğrenme var.Ama ne yazıkki artık tr.gg'ye benden emek yok !.Artık koydum free template dahada birşey yapmam.Blogspot yapmak daha iyi görünüyor.Nede olsa arkasında Google var ______________ .fear{display:none;} |
|
↑
|
|
|
|