Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj07.11.2009, 17:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

Şuanda kimseyi suçlamıyorum.İspatlanmadıktan sonra kimse suçlu deyildir.Ben adalete inanıyorum.Hak yerini bulacaktır.Herkesin emeğine saygım var.Ama lütfen kötü niyetli kişilerde benim emeğime saygı göstersin.
Mesaj07.11.2009, 18:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

matemaatik yazmış:
Şuanda kimseyi suçlamıyorum.İspatlanmadıktan sonra kimse suçlu deyildir.Ben adalete inanıyorum.Hak yerini bulacaktır.Herkesin emeğine saygım var.Ama lütfen kötü niyetli kişilerde benim emeğime saygı göstersin.

Bu yorumunuz daha düzgün oLmuş! Wink

Umarım suçLuLar en kısa zamanda tespit ediLir.. Wink
Mesaj07.11.2009, 19:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

sitemi çalan kişiden mesaj geldi.bunun fotoğrafını çekip siteme koydum.benimle konuşmak istiyor.incelerseniz sizde kendi sitenizin çalınmaması için dikkatli olursunuz.
www.matemaatik.tr.gg
Mesaj07.11.2009, 19:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

lütfen sitemi inceleyin gelen yazıların resmini çektim.Bedava- Sitem yetkilileri yardımcı olun.
Mesaj07.11.2009, 19:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

sayın yetkililer gelen son mesajda çalınan sitemden geldi.benden helallik istiyor.bu zihniyette olan birine ne kadar güvenirim bilemem ama allah korkusu olan biri bunu yapmaz.
Mesaj07.11.2009, 19:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

sitemi geri aldığımda neden tekrardan çalma teşebbüsünde bulundun?benimle samimi olarak konuşsaydın her şey halledilebilirdi.ben öğretmenim ve öğrencilerime konuşarak olayları çözmeyi anlatıyorum yoksa çalarak yada kavga ederek bir sonuca varamazsınız diyorum.ama sen bir düşün ve ailenin senden beklentilerine bak.onlar seni bunun içinmi yetiştirdi?
Mesaj07.11.2009, 19:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

diyorsunki hocam affedin, nerden bilebilirimki senin bir daha bu olayı yapmayacağını? kime inanayım? bana güvenebileceğim bir şey ver? bu sözü bana deyil allaha vermeni istiyorum.kimsenin canını bir daha yakmayacağına,iyi bir evlat olarak vatana millete hayırlı işler yapacağına kendi kendine söz ver.ben sitemi gözden çıkardım,allah benide biliyor senide biliyor,ben öğretmenlik görevimi ölünceye kadar hakkıyla yapmak için mücadelemi ve hırsımı kaybetmeyeceğim.bu azmimden istedimki tüm Türkiye öğrencileri faydalansın.ama nerden bilebilirdimki senin gibi bir öğrenci çıkıp beni bu isteğimden geri bırakacağını?senide yetiştiren öğretmenler var.kul hakkı yediğin için seni allah havale ediyorum.
Önceki mesajları göster: