Arkadaşlar sitemap doğruladım yani o çarpı işareti artık yeşil işaret çıkıyo ancak şimdi de Dizine eklenen URL sayısı 0 da duruyo hiç yükselmiyo şimdi sormak istediğim şu benim ben sitemap oluşturma sitelerinden sitemap dosyasını oluşturuyorum bilgisayarıma kaydediyorum.Ondan sonrasında takılıyorum işte
Bu kaydettiğimiz dosyayı yani sitemap.xml yi "FTP ye girip ana dizine atmanız gerekiyor" demiş bi sitede ancak bu sorduğum tr.gg siteleri için değil şimdiden söyleyimde yoksa arkadaşlar zaten oluşturulamıyo filan diyo nedemek anlamadım bu dosyayı nereye atacam lütfen yardım arkadaşlar Allah razı olsun şimdiden
bizde html desteği olmadığı için hiç boşuna uğraşma sitemap gönderemessin sitmap oluştursan dahi eklediğin sayfanın uzantısı htm olacağı için çarpı işareti cıkıyo
googleye eklediysen zaten sitemapa gerek yok google tüm sayfalarını indexler
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.