Yazar |
Mesaj |
-
![heraradiginburda](//profile.webme.com/profile/h/heraradiginburda/small.png)
heraradiginburda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.11.2009, 17:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sesli-fikra yazmış: iceblueking yazmış: benimsitem1993 yazmış: Adım:Vahap
Yaşım:16
Kanka İsminin Anlamı Neyy xD
Vahappp Happ xD
Türk İsen Türkçe Konuş İceblueking xD ne demek yaa... ! ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) Lutfen xD Lafından KacınaLım !! Ben Alışmıstım Her Cumlenın Sonu xD Koyuyosun bu sende Tik oLuyo lutfen xD Lafından Kacın Cıddı Bır Durumda Bıle xD YazıyoRdum onceden Farkında oLmadan Adamlar Benı cıddıye aLmıyodu Hemde xD yazınca ne oLuyo GuzeL tuRkcemız waR iKen !!
Kardeşim güzel Türkçemizi korumak istiyorsan önce kendinden başlayacaksın.Türkçede "w" diye bir harf yok ayrıca bir büyük bir küçük yazmak diye birşey de yok.Diğer konuyuda royalfm den esinlenerek açtığını düşünüyorum biraz kendin ol yeni şeyler üret.
Ha buarada kendimi tanıtmayı unuttum.
Bne Cevat (Chevat derler) 15 yaşındayım öğrenciyim rutin bir hayatım var. ![Mr. Green](//wtheme.webme.com/smiles/icon_mrgreen.gif) ______________ Yakında yeni projeler ile geliyorum ...
![](http://img.webme.com/pic/h/heraradiginburda/anigif.gif) |
|
↑
|
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
-
![sesli-fikra](//profile.webme.com/profile/s/sesli-fikra/small.png)
sesli-fikra
Aktif Üye
|
04.11.2009, 18:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
heraradiginburda yazmış: sesli-fikra yazmış: iceblueking yazmış: benimsitem1993 yazmış: Adım:Vahap
Vahappp Happ xD
Türk İsen Türkçe Konuş İceblueking xD ne demek yaa... ! ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) Lutfen xD Lafından KacınaLım !! Ben Alışmıstım Her Cumlenın Sonu xD Koyuyosun bu sende Tik oLuyo lutfen xD Lafından Kacın Cıddı Bır Durumda Bıle xD YazıyoRdum onceden Farkında oLmadan Adamlar Benı cıddıye aLmıyodu Hemde xD yazınca ne oLuyo GuzeL tuRkcemız waR iKen !!
Kardeşim güzel Türkçemizi korumak istiyorsan önce kendinden başlayacaksın.Türkçede "w" diye bir harf yok ayrıca bir büyük bir küçük yazmak diye birşey de yok.Diğer konuyuda royalfm den esinlenerek açtığını düşünüyorum biraz kendin ol yeni şeyler üret.
Bne Cevat (Chevat derler) 15 yaşındayım öğrenciyim rutin bir hayatım var.
M.o Cevat Kardesım Kımseden Ozenmedım Forum'u Fazla Gozden Geçirmediqim İçin Fazla Bilmiorm Bazı Şeyleri ! ______________ ![](http://sesli-fikra.tr.gg/sig.png) |
|
↑
|
|
-
![](//wtheme.webme.com/img/profile/default.png)
bsbagimlisi
Uzman Üye
|
04.11.2009, 18:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Adım:Ahmet Baki
Soyadım:Demir
Lakap:Barack Obama
|
↑
|
|
-
![sgp-kajmer](//profile.webme.com/profile/s/sgp-kajmer/small.png)
sgp-kajmer
Aktif Üye
|
04.11.2009, 18:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Adım : Furkan
Yaşım 14
Yaşadığım Şehir : İzmir
Herkezle Tanıştığıma Memnun Oldum ![Wink](//wtheme.webme.com/smiles/icon_wink.gif) ______________ Banlanmışız Eywallah.
Doğru Söyleyeni Dokuz Köyden.. |
|
↑
|
|
-
sesli-fikra
Aktif Üye
|
04.11.2009, 18:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bsbagimlisi yazmış: Adım:Ahmet Baki
Soyadım:Demir
Lakap:Barack Obama
M.O Barack Obama ! ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) ______________ ![](http://sesli-fikra.tr.gg/sig.png) |
|
↑
|
|
-
![magic-net](//profile.webme.com/profile/m/magic-net/small.png)
magic-net
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
-
![heraradiginburda](//profile.webme.com/profile/h/heraradiginburda/small.png)
heraradiginburda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.11.2009, 19:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sesli-fikra yazmış: heraradiginburda yazmış: sesli-fikra yazmış: iceblueking yazmış: benimsitem1993 yazmış: Adım:Vahap
Vahappp Happ xD
Bne Cevat (Chevat derler) 15 yaşındayım öğrenciyim rutin bir hayatım var.
M.o Cevat Kardesım Kımseden Ozenmedım Forum'u Fazla Gozden Geçirmediqim İçin Fazla Bilmiorm Bazı Şeyleri !
Hadi onu boşverde Türkçe yi düzgün kullanalım diyorsun ama en başta hatayı sen yapıyorsun bende memnun oldum tanıştığımıza ! ______________ Yakında yeni projeler ile geliyorum ...
![](http://img.webme.com/pic/h/heraradiginburda/anigif.gif) |
|
↑
|
|
-
![](//wtheme.webme.com/img/profile/default.png)
hyperend
Uzman Üye
|
04.11.2009, 19:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
napcan kütüğüne mi geçircen ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
-
![rebulitew0w](//profile.webme.com/profile/r/rebulitew0w/small.png)
rebulitew0w
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.11.2009, 20:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yüce Rabbimin Bir Kuluyum. Diğerlerine gerek yok. ______________ @Sadece gülmekle yetiniyorum. |
|
↑
|
|
-
sesli-fikra
Aktif Üye
|
04.11.2009, 20:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
magic-net yazmış: Adım : Engin
Soyadım : Saklı
Yaşım : 17
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum...
İlginç başlık
M.O kArdeşim Tanıştığıma ! ______________ ![](http://sesli-fikra.tr.gg/sig.png) |
|
↑
|
|
|