Yazar |
Mesaj |
-
tugsat
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.11.2009, 10:20 (UTC) Mesaj konusu: Ziyaretçi Kodu Güvenlik Kodunu Kaldırma [YARDIM] |
|
|
S.a. arkadaşlar.
Ziyaretçi defterinde yorumu yazdıktan sonra çıkan güvenlik kodunu kaldırmak mümkünmü ? |
|
↑
|
|
|
-
tugsat
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.11.2009, 10:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bilen yokmu dur ?? |
|
↑
|
|
|
-
tugsat
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.11.2009, 12:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
tugsoft-news
Acemi Üye
|
03.11.2009, 19:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Güncellendi , umarım bu sefer bir cevap gelir , günlerdir bakıyorum ama birşey yazan yok...
Hayırlı günler. |
|
↑
|
|
|
-
tugsat
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.11.2009, 19:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Güncel .. |
|
↑
|
|
|
-
islamanahtari
Uzman Üye
|
03.11.2009, 19:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
o spam mesaj içindir sanırım kaldırılmıyor ______________ |
|
↑
|
|
|
-
tugsoft-news
Acemi Üye
|
03.11.2009, 19:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kodla yazılan şey kodla kaldırılır benim görüşüm , bilen kişiler size sesleniyorum bakın artık şu soruya lütfen..
Hayırlı günler .. |
|
↑
|
|
|
-
islamanahtari
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
tugsoft-news
Acemi Üye
|
03.11.2009, 20:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler, ancak ihtiyacımı karşılayan cevap bu değil.. |
|
↑
|
|
|
-
sulperazon
Acemi Üye
|
03.11.2009, 21:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
islamanahtari yazmış: o spam mesaj içindir sanırım kaldırılmıyor |
|
↑
|
|
|
-
tugsoft-news
Acemi Üye
|
03.11.2009, 22:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Neden kaldırılmasın kardeşim siz herşeye böylemi bakıyorsunuz :S sitelere eklenen birşey elbet tabi olarakta kaldırılabilir Bu konuda bedava-sitem yetkililerinin hiçbir yasağı ile karşılaşmadım.Yani bu güvenlik kodunu kaldıra bilirsek yasak değil.Legal yol olduğu için bs sorumlularından güvenlik kodlarını kaldırabilmemizi sağlayan kaynak kodlarını bekliyorum...
Bedava-Sitem Yetkililerine duyurulur...
Hayırlı günler.. |
|
↑
|
|
|
-
theneeed
Aktif Üye
|
03.11.2009, 22:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tugsoft-news yazmış: Neden kaldırılmasın kardeşim siz herşeye böylemi bakıyorsunuz :S sitelere eklenen birşey elbet tabi olarakta kaldırılabilir Bu konuda bedava-sitem yetkililerinin hiçbir yasağı ile karşılaşmadım.Yani bu güvenlik kodunu kaldıra bilirsek yasak değil.Legal yol olduğu için bs sorumlularından güvenlik kodlarını kaldırabilmemizi sağlayan kaynak kodlarını bekliyorum...
Bedava-Sitem Yetkililerine duyurulur...
Hayırlı günler..
tam emin degilim ama bi dene
eksraları degistır tıkla ordan Ziyaretçi defteri eksraları degistır tıkla gelişmis ayarı tıkla orda ziyaretçi bir giriş yapmadan önce bir metin onaylasın mı secenegi var onun işaretini kaldır |
|
↑
|
|
|
-
tugsat
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.11.2009, 01:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yok o değil kardeş , o normalde seçili olmuyor zaten , yinede sağol ... |
|
↑
|
|
|
-
tugsat
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.11.2009, 11:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Güncel... |
|
↑
|
|
|
-
tugsat
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.11.2009, 16:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
GüNCeL ............................................................................
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
|
↑
|
|
|
|