Yazar |
Mesaj |
-
hakan-fan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.11.2009, 20:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
emesene koyucam xd ______________ twitter.com/hakan_ozdemirr |
|
↑
|
|
|
-
iceblueking
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.11.2009, 20:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hakan-fan yazmış: emesene koyucam xd
Kaynak Belirt Yoksa Supporta Söylerim Msnde Nikimi Çaldı Die xD______________ |
|
↑
|
|
|
-
hakan-fan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.11.2009, 20:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hehehe ______________ twitter.com/hakan_ozdemirr |
|
↑
|
|
|
-
heraradiginburda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.11.2009, 21:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
iceblueking yazmış: hakan-fan yazmış: emesene koyucam xd
Kaynak Belirt Yoksa Supporta Söylerim Msnde Nikimi Çaldı Die xD
Hemende üstlendin ha Allah bilir faceden çaldın bunu çünkü böyle bir grup var ha birde beni alsalar ipe değilde işe koysalar xD diye bir grup var ______________ Yakında yeni projeler ile geliyorum ...
|
|
↑
|
|
|
-
iceblueking
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.11.2009, 21:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
heraradiginburda yazmış: iceblueking yazmış: hakan-fan yazmış: emesene koyucam xd
Hemende üstlendin ha Allah bilir faceden çaldın bunu çünkü böyle bir grup var ha birde beni alsalar ipe değilde işe koysalar xD diye bir grup var
Bunu Bugün oKulda Ben Uydurdum Başka Yerde Yok Ama Alanlar Olursa bilemem ______________ |
|
↑
|
|
|
-
tekfurdag
Uzman Üye
|
03.11.2009, 21:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
imzanada koymuşun bir mod görürse BANNED ______________ |
|
↑
|
|
|
-
iceblueking
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.11.2009, 21:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tekfurdag yazmış: imzanada koymuşun bir mod görürse BANNED
Zaten Okullar Açık.
Sabah Git Akşam Gel
Bu Saatler Dışında Zaten Giremicem ______________ |
|
↑
|
|
|
-
heraradiginburda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.11.2009, 21:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
iceblueking yazmış: heraradiginburda yazmış: iceblueking yazmış: hakan-fan yazmış: emesene koyucam xd
Hemende üstlendin ha Allah bilir faceden çaldın bunu çünkü böyle bir grup var ha birde beni alsalar ipe değilde işe koysalar xD diye bir grup var
Bunu Bugün oKulda Ben Uydurdum Başka Yerde Yok Ama Alanlar Olursa bilemem
Hmmm ben ilk facede götmüştümde ______________ Yakında yeni projeler ile geliyorum ...
|
|
↑
|
|
|
-
scriptype
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.11.2009, 22:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya 768*15 iken pek bi zararı yoktu en azından benim için öyleydi. sağına soluna süs koyaraktan reklamı sitenin lehine görsel bi olaya dönüştürürdüm ama 768*90'lık bir bannerden söz ediyoruz. bunun neresine ne koyarsan koy pek şeyolmaz. içeriği ayarlanabilseydi reklamların (o da nası olacaksa sanki) o zaman sitenin renklerine uygun veya istediğimiz tarzda reklamları kendimiz ayarlardık ki bu yine reklamı sitenin bi parçası haline getirebilirdi - hem de tıklama oranlarında artış olabilirdi. ama sürekli sabit olarak (en azından şimdilik) kendini karikatürize et diye bi banner çıkıyo. walla herşeyi bedava site yani isterse tam sayfa intro reklam koysun hiç bi şey iddia edemeyiz - koyarsa da bişey iddia etmem yani. yani burda oturup da sanki harçlığından biriktirip binbir güçlükle eld eedebildiğin bişeyi elinden alıyolarmış gibi davranmaya gerek yok fikrimce. hatta (en azından benim için) tr.gg sitem bi nevi deneme tahtası tarzında. tabi her öğrendiğimi tr.gg sitemde denesem bilmem ne olurdu ama bi yere yorum yazarken "siteniz" kısmına yazabileceğim kendimce manyak bi sitem olmuş yani. 768 de geliyosa gelsin. reklamı yok etmemek şartıyla pozisyonunu ayarlamamıza izin verirlerse kebap olur ayrıca. ya mümkün olduğunca tepede kazık gibi durmasını önleyici değişiklikler yapmamıza olanak tanısınlar, esnek olsunlar sorunu en az zararla atlatmış oluruz(en azından ben olurum). ha en kötüsü ne olur reklamlar sitenin içine eder. keyfin kalmaz. bırakırsın. veya bs kapanır falan. bir sürü free host var. ortam arıyosan bir sürü webmaster forumu var. oralar bana göre değil diyosan birçok amelenin takıldığı birçok forum vardır eminim, oralar sana göredir işte x). bi de bs forumunda sanki seviyeli mükemmel ortam varmış gibi bs olmazsa ne yapardık biz tantanaları oluyo ki hiç çekilmiyo. forum dediğin (bs) embesilin, çapulcunun, kendi işini kendi yapamayanın veya en iyi ihtimalle yeni başlayanın işini gördüğü, özellikle son zamanlarda serbest bölgeye facebook içeriğinin taşındığı, diğer her yerde alıntı içeriklerin ve alıntı kişiliklerin boy gösterdiği, modası, hevesi, havası geçmiş, birçok amelenin sırtından geçinmek için az çok bieşyler bilen birileri için aranıp durduğu bi ortam. sanki gören türkiye'nin en köklü, seviyeli, şahane webmaster forumu zanneder yani. ______________ Hey maan |
|
↑
|
|
|
-
scriptype
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.11.2009, 22:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu arada herhangi birisine yönelik yazmadım, yanlış anlaşılmasın ______________ Hey maan |
|
↑
|
|
|
-
site-reklami-yap
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.11.2009, 22:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Scriptype sana özellikle son bölümlerde katılıyorum ______________ .. |
|
↑
|
|
|
-
hayrialtun
Acemi Üye
|
04.11.2009, 07:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
heraradiginburda yazmış: Arkdaşım biz demiyoruzki koymasın koysun ama yerini biz belirleyelim
sonuna kadar katılıyorum. |
|
↑
|
|
|
-
maximum-hile
Aktif Üye
|
04.11.2009, 07:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bs den soğuyan ve neredeyse bırakmak üzere olan birsürü kişi var !!
ayırca demişsinki ;
Küresel Kriz geçince eski reklamlara dönüleceğinden eminim.
BEN HİÇ EMİN DEĞİLİM '' BUNLAR BS NİN YENİ REKLAM STİLİ '' YAZIYOR , DEĞİŞMEZ BELKİ DAHADA SAÇMALAYABİLİRLER ! |
|
↑
|
|
|
-
menzililahileri
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.11.2009, 08:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bende basta karsıydım AMA SUAN DİYORUM KİALLAHTAN HAYIRLISINI DİLEYİM EN İYİSİNİ BİLEN ODUR İNŞ. ______________
|
|
↑
|
|
|
-
sekerradyoo
Aktif Üye
|
|
↑