Yazar |
Mesaj |
-
clanexl
Acemi Üye
|
15.10.2009, 14:57 (UTC) Mesaj konusu: ßedava Sitem'den Çok İyi Anlayan Baksın |
|
|
Arkadaşlar Benim sitem var www.clanexl.tr.gg siteye giriyom yukarda hep reklam çıkıyo örneğin ayakkapı reklamları felan Bazı Sitelere Göz Attığımda Başkaları O reklamı Kaldıra Bilmiş Ben Nasıl Kaldıra Bilirim. |
|
↑
|
|
|
-
cincocuk
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.10.2009, 14:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Onlar Bedava Sitem Reklamları Kaldırıyığı taktirde siteniz silinir
Bs'de eski olan kullanıcılarda bu kural gecerli deildir ! ______________ Upsss... xD |
|
↑
|
|
|
-
clanexl
Acemi Üye
|
15.10.2009, 15:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
silin sin sen yinede söyle |
|
↑
|
|
|
-
clanexl
Acemi Üye
|
15.10.2009, 15:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
senin sitende kaldırılmışya |
|
↑
|
|
|
-
yasaksavar001
Acemi Üye
|
15.10.2009, 15:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
eski sitelerde büyük reklam söz konusu değil , yeni acılan sitelerde büyük reklamlar çıkıyor , bs nin yeni reklam stili.
Reklamı kaldırma kodu var fakat , yasak o yüzden paylaşılmaz. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
keskin41
Uzman Üye
|
15.10.2009, 18:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cincocuk yazmış: Onlar Bedava Sitem Reklamları Kaldırıyığı taktirde siteniz silinir
Bs'de eski olan kullanıcılarda bu kural gecerli deildir !
Eski Kullanıcılarda Olmadıgını Yeni Öğrendim.Siteme Baktım Bendede Yok Yeni Farkettim Ha (modlarda oldugunu zannetmiştim bu kuralın) ______________ |
|
↑
|
|
|
-
9-a-biz
Aktif Üye
|
16.10.2009, 12:20 (UTC) Mesaj konusu: Re: ßedava Sitem'den Çok İyi Anlayan Baksın |
|
|
clanexl yazmış: Arkadaşlar Benim sitem var www.clanexl.tr.gg siteye giriyom yukarda hep reklam çıkıyo örneğin ayakkapı reklamları felan Bazı Sitelere Göz Attığımda Başkaları O reklamı Kaldıra Bilmiş Ben Nasıl Kaldıra Bilirim.
Artık Çıkmaz xD |
|
↑
|
|
|
-
fenerbahcefunclub
Acemi Üye
|
02.11.2009, 16:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
beeler peki o reklamı alta alma gibi bişey var mı varsa css kodunu paylaşırsanız sevinirim |
|
↑
|
|
|
-
heraradiginburda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.11.2009, 18:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hayır zaten 5 inden sonra herkesde çıkacak oreklamlar ______________ Yakında yeni projeler ile geliyorum ...
|
|
↑
|
|
|
-
linktorbasi
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
suvermez
Acemi Üye
|
06.11.2009, 18:07 (UTC) Mesaj konusu: reklam |
|
|
ben sitemi komple silmek istiyorum böyle abartılı büyük reklam yapmam |
|
↑
|
|
|
-
chatvebiz
Acemi Üye
|
19.11.2009, 20:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Evet ya bu reklam neyin nesi böyle ben bedava site yapıyorum siteye girişler var çıkışlar var reklam alacagım siteme o reklam herşeyi bitiriyor olmaz ama |
|
↑
|
|
|
-
kingcss
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.11.2009, 08:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Eee arkadaşlar çok abartıyorsunuz ama bu siteleri yaptığınıza dua edin. Ya hiç bedava-sitem'diye birşey olmasaydı dahamı iyiydi. Bedava-Sitem'inde bir yerden gelir sağlaması lazım? Tabikide reklam. ______________ KingCss: Bedava Link Alıyoruz Sende Linkini Ekleticeksen Tıkla |
|
↑
|
|
|
-
biltekno-web
Uzman Üye
|
22.11.2009, 16:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kingcss yazmış: Eee arkadaşlar çok abartıyorsunuz ama bu siteleri yaptığınıza dua edin. Ya hiç bedava-sitem'diye birşey olmasaydı dahamı iyiydi. Bedava-Sitem'inde bir yerden gelir sağlaması lazım? Tabikide reklam.
evet haklısın
ya bişi sölicem benim eskib ir sitem var 17.12.2007 17:46:09 tarihin de açtığım bunda da reklam var eski sitelerde reklam oluo mu? ______________ Siteme yazar arıyorum ..
30 özgün yazı yazana 500 mb host veriyorum . |
|
↑
|
|
|
|