Sizce Anket Çıkartılsın mı ? |
|
Toplam Oylar : 19 |
|
Yazar |
Mesaj |
-
bsliyiz
Aktif Üye
|
01.11.2009, 18:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarimedia yazmış: bircok kişi denedi yok magazin yok haber yok chat vs vs.
tutmaz tutsada ne yazmayi planliyorsun yok xxkod 1000 mesaj sayisina ulaşti yok yeni mod geldi
maksat muhabbeT |
|
↑
|
|
|
-
bedavawebsitenikur
Acemi Üye
|
01.11.2009, 18:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tutmaz tutsada ne yazmayi planliyorsun yok xxkod 1000 mesaj sayisina ulaşti yok yeni mod geldi
yeni haber
hitbank silindi, hitler öksüz kaldı ______________ bedava reklamını yaptırmak isteyenler ö.m başvursun,Örnek başvuru
Site adı : www.siten.adı.tr.gg
Anahtar kelimeleriniz : para kazan,üye başı 4tl kazan,mail adresinden para kazan,internette sörf yap para kazan |
|
↑
|
|
|
-
bsliyiz
Aktif Üye
|
01.11.2009, 18:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben şimdi boş zamanlarımda bu sitede uğraşcam |
|
↑
|
|
|
-
iceblueking
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.11.2009, 18:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tutmaz tutsada ne yazmayi planliyorsun yok xxkod 1000 mesaj sayisina ulaşti yok yeni mod geldi |
|
↑
|
|
|
-
matematikcimm
Uzman Üye
|
02.11.2009, 12:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bence çıkartalım harika olur her hafta yayınlarız grafikleri ben yaparım siterseniz
her hafta bir kişiyle röportajımızı yayınlarız yeni açılan tecrubeli kişilerin sitelerini filan yazarız bs den yeni açıklamaları filan yazarız harika olur haa ______________ 2008'den bugünlere.... |
|
↑
|
|
|
-
seyirmax
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.11.2009, 12:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
matematikcimm yazmış: bence çıkartalım harika olur her hafta yayınlarız grafikleri ben yaparım siterseniz
her hafta bir kişiyle röportajımızı yayınlarız yeni açılan tecrubeli kişilerin sitelerini filan yazarız bs den yeni açıklamaları filan yazarız harika olur haa İşte bende bunu istiyorum işte hem bsden haberlr röportajlar yapalım hemde her hafta bir ülke bir şehir tanıtalım tekbolojiden haberdar ederim yapmka istediğimde bu kardeş bana ulaş ö.m ile msj attım sana.. |
|
↑
|
|
|
-
seyirmax
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.11.2009, 15:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar Dergimizin adının Kent-i Bs olması kararlaştırıldı ! slognımızda Kent-i BS,BS'ni Ta Kendi.. |
|
↑
|
|
|
-
odev-arsivleri
Uzman Üye
|
02.11.2009, 15:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Güzel Düşünce Olursa Güzel Olur |
|
↑
|
|
|
-
seyirmax
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.11.2009, 15:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
odev-arsivleri yazmış: Güzel Düşünce Olursa Güzel Olur Saol desteklerinizi bekliyoruz grafik,logo gibi herşey haberler..Siz destek çıknki bu dergi olsun ondan sonra BS'deki arkadaşlık artıyomu atmıyomu ! görelim |
|
↑
|
|
|
-
paylasim78
Acemi Üye
|
02.11.2009, 15:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başarılar Dileyelim Bizde ______________
|
|
↑
|
|
|
-
seyirmax
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.11.2009, 15:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
paylasim78 yazmış: Başarılar Dileyelim Bizde Saol ama başarı değl destek bekliyorum (Yardım) |
|
↑
|
|
|
|