Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj22.08.2007, 18:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

antispamteam yazmış:
filimindir yazmış:
Artık Sizinle Tartışmıcam

By.
Size Bidaha Bişe Sunarsam 2 Olsun İyi Geceler...

Saygılarımla...

seni küstürmek istemezdik darıldıysan kusura bakma bi daha bişe yazmayız.

bız sadece görüslerimizi yazdık
Mesaj22.08.2007, 19:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

ubeydul yazmış:
Arrow arkadaşlar benim sitemi de yayın lar mısınız lutfen Surprised

Oooof Offf Smile
Mesaj23.08.2007, 06:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

Uzatmayalım Moderatörler Kilitlesin Şu Konuyu Uzayıpta Uzuyor
Mesaj23.08.2007, 08:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

tanitim yazmış:
Uzatmayalım Moderatörler Kilitlesin Şu Konuyu Uzayıpta Uzuyor

konu kapanalı çok oldu
Mesaj25.08.2007, 05:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

ben burada yokken dallas cevriliyomuşş ve ben kaçırdım Cool
alın sahneleri baştan çekim yapıyoz
Mesaj04.09.2007, 04:00 (UTC)    
Mesaj konusu: USLUP ÇOK YANLIŞ....

Tesadüfen okudum şuradaki diyalogları.... Burasi sanki teknolojinin buluştuğu bir forum değilmiş gibi bir elektrik aldım... İnsanlık hepimizin kullanacağı evrensel bir iletişim kanalı yaratmış ve inanıyorum ki dünyanın birçok coğrafyasında bu olanaklar gerektiği gibi kullanılıyor.. Ya burada şu yukarıda yaşanan diyaloglarda bunun esamesi bile okunmuyor.. O filmindir kardeşim galiba Cumhurbaşkanı tarafından onaylanan yeni internet kanunlarını okumamış. Üstelik Tüyap ve Müyap tarafından sunulan ve yasallaşan telif hakları yönetmelikleri hiç dikkatini çekmemiş. Öncelikle bu forumda işlenen yasal ihlaller forum sunucusunu da bağlamakta. Ben yaparım, ben çekerim fonomenleri belki filmindir kardeşimizin mahalle kavgasında geçerli olabilir. Ama burada forumun etik değerlerine saygı gösterilmesi gerekmiyormu?
Mesaj04.09.2007, 06:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

Çok Şey Bildiğini Sanıyorsun Ama Hiçbirşey Bilmiyorsun
Benim 2 Avukat Arkadaşımla Yapmış Oldugum Calısmalar Karsısında Bütün Meyvelerimi Almaktayım Sen Kafanı Yorma Söz Uçar Yazı Kalır Dİye Bide Laf Var O Sölediklerini Bide Buraya Yapıştır O Kanunları Smile) Yav Arkadasım Gidin Basımdan Beni Sinirlendirmeyin Hepiniz Bacak Kadar Cocuklarısınız COgunuz Burda Etrafı Germekten Ve SOrun CIkarmaktan Baska Bişe Yaptıgınız Yok Meyve Veren Ağaç Herzaman Taşlanır Ben Bunu Bilir Bunu SÖlerim.
Ve Nedense Taaaa 3 Cü Sayfada Bulunan Baslıklara Dikkat EtmissinBilmiyorum Farkındamısın Burda Pek Öle İnsanlar Yokta Vede Yeni Acılmıs Bir Account Dikkatimi Cekti Acaba Burda Daha Önce Polemiğe Girdiğim Biri Tarafındanmı Burada Kendini COk Resmiyetli Ve Cİddi Bir Yazı Yazarak Baskalarına Baska Bişe İma Etmeyemi Calısıyor Acaba Smile Ah Ah Siz Bu Yollardan Gİderken Ben 4 Kez Döndüm Kocum.
Bide Ha Unutmadan Tüyapla Müyapın Ne İş Yaptıklarını İlk Önce Öğren Sonra Buraya Yaz:D Sende Bülen Ersoy Gibi Mefaülatün Failatün Failün Razz

BİLİYORSANIZ KONUŞUN ALİM SANSINLAR
BİLMİYORSANIZ SUSUN ADAM SANSINLAR:......
Mesaj04.09.2007, 21:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

YA BIRAKIN YA BULUN Bİ KÜÇÜK KOMİK Bİ VİDEO UPLOAD EDİN TÜM VİDEO PAYLAŞIM SİTELERİNE AMA NE İŞİNİZE YARICAK Kİ BİNDE BİRİ GİRİYO SİTENE

YANİ 50 KİŞİ İÇİN O KADAR EMEĞE DEĞMEZ BENCE SİTENİN SEO SUNU İYİ YAP HERGÜN BEN GİBİ 400 ZİYARETÇİ ALIRSIN

TR.GG DESTEK FORUMUMUZ http://ner10.net/tr-gg-destek-ve-paylasimlar-f-185.html
Mesaj05.09.2007, 06:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

paralımı
Mesaj05.09.2007, 13:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

webmasterler yazmış:
YA BIRAKIN YA BULUN Bİ KÜÇÜK KOMİK Bİ VİDEO UPLOAD EDİN TÜM VİDEO PAYLAŞIM SİTELERİNE AMA NE İŞİNİZE YARICAK Kİ BİNDE BİRİ GİRİYO SİTENE

YANİ 50 KİŞİ İÇİN O KADAR EMEĞE DEĞMEZ BENCE SİTENİN SEO SUNU İYİ YAP HERGÜN BEN GİBİ 400 ZİYARETÇİ ALIRSIN

Arkadasım Bu Cevabına Karsılık Sana Söle Bişe Diyorum Dün Aksam Tam 55 Kişi FOrumuma Üye Oldu Ve Benim Koydugum Dizilere Bakarsan Eğer 5000 Den Asagı İzlenmemiş Hepsi Ve Bütün Dizi Sitelerinde Benim Linkler Mevcut Sana SÖle Bişe Deyim Dün Benim 24 000 Toplam Zİyaretcim vardı Ve Simdi Gir Bak Very Happy

www.filimindir.tr.gg
Mesaj05.09.2007, 13:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

xdiablox yazmış:
paralımı

xdiablox evet arkadasım paralı ücretlerde ilk sayfada yazılı.